Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Raduš.ka44 píše:
Před založením diskuze si máš zjistit, jestli už tu není náhodou stejná. Na tohle téma už tu nejméně dvě diskuze běží, odkazy už tady máš.
Bu bu bu ![]()
Raduš.ka44 píše:
Před založením diskuze si máš zjistit, jestli už tu není náhodou stejná. Na tohle téma už tu nejméně dvě diskuze běží, odkazy už tady máš.
jo vsimla jsem si,ale jak si pozde
číčq ne proto, že bych byla nějak hezká, ale půl hodiny jsem psala vše možné a vše už obsazeno, tak proto. Jinak aranka já si to myslela také ![]()
mému příteli se říká Žesťa,no a co jsme spolu,tak se mi říká Žesťovko,tak proto ![]()
Tuhle přezdívku používám už hrooozně dlouho, skoro si ani nevzpomenu proč, tuším, že je to z doby kdy jsem naprosto byla unešená elfama. Takže buď je to nějaký elfský jméno nebo je to nějaké slovo ale jaké to už si nevzpomenu… ![]()
CHtěla jsem si do nicku dát svý jméno v jakékoli podobě,ale to už bylo obsazené,tak mě napadlo příjmení.Jmenuju se Mahdalová a Mahdalko jsem říkala EX tchýni,protože mě štvala
mahdalka píše:
CHtěla jsem si do nicku dát svý jméno v jakékoli podobě,ale to už bylo obsazené,tak mě napadlo příjmení.Jmenuju se Mahdalová a Mahdalko jsem říkala EX tchýni,protože mě štvala
Mahdalko, u tebe se mi vždycky vybaví, jestli nejsi příbuzná herce Zdeňka Mahdala
Nejsi náhodou ![]()
Už jsem to taky psala několikrát.
Podle Emilie Weberové, což byla majitelka velkokadeřnictví v Nuslích a přítelkyně Járy Cimrmana. Pod,e ní pijmenovat jeden ze svých vynálezů - čtyřtaktní motor, který byl ojedinělý tím, že jezdil prakticky na všechno. Cimrman například jezdil na vyčichlé zbytky kolínské vody, které mu zdarma dodávala paní Weberová ze svého kadeřnictví. Dosáhl tak rychlosti 50 km/h. (Na zvětralé pivo dosáhl rychlosti 40 km/h a na syntetické ředidlo Materna-Hostivař dokonce vyhrál slavný Zbraslavský závod.
A kdo mně zná, asi se nediví, proč teda zrovna Emilie ![]()
Přezdívky co jsem chtěla byly už zabrané a tak jsem spojila zdrobnělinu jména našeho pejska a rok mého narození ![]()