Nikdo se mnou nevydrží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41500
28.4.21 09:27
@Anonymní píše:
@Blankaspl
Já jsem mu nelezla do telefonu. Ale chápu tvůj point a děkuju.

no, přečetla jsi si jeho soukromou zprávu a bez vědomí kontextu, jsi to s ním „řešila“ zbytek dne. Tak mu hned zablikala kontrolka, což by u mě bylo taky, že jsi žárlivá stíhačka, která nedůvěřuje, a pokud toto uděláš hned na začátku vztahu, většina chlapů vezme nohy na ramena, ať jsi jaká jsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.21 09:32

@Keyllah

Chápu. Já jsem jen měla strach, že to bude jako předtím. Že se bude vídat se mnou i s dalšími a trochu jsem zpanikařila. Vím, že to byla chyba. Čas vrátit ale nemůžu, takže se zaměřím více na to proč se to stalo a aby se to už nestalo.

• Citovat
  • Upravit
915
28.4.21 10:00

Nemáš v sobě svoje bolístky uzavřené a ty se do nového vztahu nepřenášejí. Navíc v dnešní době, kdo by chtěl dobrovolně s někým žít na emoční houpačce. Já tedy ne, na to se mám dost ráda. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.21 10:19

@spinkánek

Asi nemám. Nemáš nějakou radu, jak toho docílit. Nějaká třeba i knížka nebo něco. Díky.

• Citovat
  • Upravit
39815
28.4.21 10:25

Na 2.strane - proc si s ni tedy pred tim psal, volal, schazel se atd, kdyz pak rekne, ze na vztah ted stejne nema cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.4.21 10:34
@Anonymní píše:
@spinkánekAsi nemám. Nemáš nějakou radu, jak toho docílit. Nějaká třeba i knížka nebo něco. Díky.

Ahoj,
vsechno je o sebelasce. Pokud se nemas dost rada a nevis, ze si zaslouzis jen to nejlepsi, tak se Ti ten vzorec s muzi bude neustale opakovat. Vykasli se na predchozi hodnoceni, ze je to Tvoje chyba, ale souhlasim s nekolika nazory, ze je idealni si dat od honu na muze prestavku a venovat se sama sobe. Ten proces sebelasky trva cely zivot, neni to hned, ale sama uvidis, jak se budou veci menit. Doporucuji si v blizkem okoli sehnat recenze na dobreho terapeuta, ktery Ti ukaze cestu. Nekteri, a uz i snad Ti dobri, se daji hradit i pojistovnou. Mozna budou nejake videa na Youtube o sebelasce, tak se mrkni i tam. Zkratka kdyz si ty nebudes vazit sama sebe, budou Ti to odrazit i ti muzi a okoli.
Tak Ti preji odvahu a vydrz a chut neco ve svem zivote zmenit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.21 10:35

@Žirafa 69

Myslím, že neměl koule mi napsat narovinu, že jsem ho vyděsila, nebo že má i jinou. Tak využil téhle výmluvy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.21 10:39

@Tatanka01

Ex přítel mi úplně zničil sebevědomí. Respektive jsem ho nechala a už jsem nějak nepřišla na to, jak ji znovu získat.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
28.4.21 10:55

Ve fázi hledání se tak nějak předpokládá, že se hledá na více frontách. V okamžiku přespání (asi nejde jen o to přespání, že) už by mělo ale být hledání na ostatních frontách uzavřené. Pokud není, šel bych od toho, a jestli jsem si to přečetl v náhledu zprávy na displeji není podstatné.

• Citovat
  • Upravit
915
28.4.21 11:24
@Anonymní píše:
@spinkánekAsi nemám. Nemáš nějakou radu, jak toho docílit. Nějaká třeba i knížka nebo něco. Díky.

Mne trvalo 3 roky po rozchodu si v hlavě srovnat, že s bývalým mi štěstí nepokvete a že to nebyla ničí vina. Nikam jsem nepospíchala, a vše jsem si v samotě prožila, i když ta doba byla nic moc. Takže návod na rychlo - pomoc nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.21 11:24

@Kutil Tom

Ahoj. Díky za názor. My jsme spolu nespali. Jen jsme se mazlili a usínali vedle sebe. Nechtěla jsem to uspěchat. Je konec a vím, že z 90% je to hlavně moje chyba. Na druhou stranu si ale také myslím, že nějaké hledání i jinde by v té fázi ve které jsme byli, nemělo být. Teď už na tom samozřejmě nezáleží.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.21 11:27

@spinkánek

My jsme se s bývalým rozešli před dvěma lety. Ale pak se mi ještě rok vnucoval. Nechci hrát chudinku ale bylo to opravdu těžký.

Děkuji všem za názory a rady.

• Citovat
  • Upravit
53190
28.4.21 11:28
@Anonymní píše:
@Kutil TomAhoj. Díky za názor. My jsme spolu nespali. Jen jsme se mazlili a usínali vedle sebe. Nechtěla jsem to uspěchat. Je konec a vím, že z 90% je to hlavně moje chyba. Na druhou stranu si ale také myslím, že nějaké hledání i jinde by v té fázi ve které jsme byli, nemělo být. Teď už na tom samozřejmě nezáleží.

Spousta chlapů ale čeká na ten sex, než odvrhnou další zájemkyně. Je to krutý, ale je to tak. Takže důvod, který ti udal jako rozchodový, je pravděpodobně zástupný. Mohla jsi ho odradit stejně tak svou žárlivostí, scénou kvůli zprávě (co v ní mimochodem bylo, že tě napadlo to před ním vytahovat?) nebo třeba tím, žes mu nedala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.21 12:13

@unuděná

Já už přesně nevím. Něco o tom že se jí začal líbit. Já jsem mu neudělala žádnou scénu. Jen jsem mu řekla že jsem viděla tu zprávu a nechápu proč má potřebu když je u mě vypisovat jiné holce.

Na tom už teď stejně nezáleží. Snad budu v budoucnu lepší. Každopádně děkuji za tvůj příspěvek. ;)

• Citovat
  • Upravit
53190
28.4.21 12:25
@Anonymní píše:
@unuděná

Já už přesně nevím. Něco o tom že se jí začal líbit. Já jsem mu neudělala žádnou scénu. Jen jsem mu řekla že jsem viděla tu zprávu a nechápu proč má potřebu když je u mě vypisovat jiné holce.

Na tom už teď stejně nezáleží. Snad budu v budoucnu lepší. Každopádně děkuji za tvůj příspěvek. ;)

No psala jsi, že jste to řešili celý den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria