Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak hodne zalezi na dalsich okolnostech, takhle to vytrhnout z kontextu celeho vztahu mi prijde prilis tvrde, a to rikam jako nekdo, kdo si neumi predstavit, ze by orgasmus nemel. Je ten vztah jinak dokonalej? Pak bych to kvuli orgasmu neukoncovala a naopak bych zapracovala na tom, aby to slo, kor kdyz umis sama orgasmu dosahnout. Pokud ale sex obecne moc s timto partnerem stoji za nic, tak to na ukonceni za me je, pokud to teda nefunguje i po komunikaci na tohle tema.
@Anonymní píše:
Asi dost choulostivé téma, ale ukončili jste vztah s člověkem se kterým jste za 4 roky zažili orgasmus jen jednou? Není to špatný člověk, dost si rozumím, ale zkrátka ten orgasmus mi chybí, neříkám, že to musí být 100% času, ale hlavně bych ho chtěla, sama nemám problém udělat, ale na mě jen jednou za celou dobu.Nevím tedy, ukončili byste takový vztah?
V nadpisu píšeš jako chlap, potom jako žena, nešlo by opravit nadpis, pokud tu jsi za ženu?
K dotazu, s někým jiným jsi orgasmu dosáhla anebo byl také problém?
Rozchod… to záleží jen na Tobě, jak je pro Tebe orgasmus důležitý.
Nevím, jak jsi hodně o tom s partnerem mluvila, jestli jsi mu ukázala, jak orgasmu dosahuješ anebo jestli čekáš, že na to sám telepaticky přijde.
Jsem na mobilu, někdy mi autocerrect hází slova a nevšimnu si toho.
Ono ten jsem před tím neměla nikdy s ním, jen jednou, sama nemám problém, komunikovali jsme o tom, ale nejde to, za celou dobu nic, mě to už ale nebaví takhle… samotný sex jestli stojí za něco? no vzhledem k tomu, že orgasmus není tak pro mě nestojí za nic
@Anonymní píše:
Jsem na mobilu, někdy mi autocerrect hází slova a nevšimnu si toho.Ono ten jsem před tím neměla nikdy s ním, jen jednou, sama nemám problém, komunikovali jsme o tom, ale nejde to, za celou dobu nic, mě to už ale nebaví takhle… samotný sex jestli stojí za něco? no vzhledem k tomu, že orgasmus není tak pro mě nestojí za nic
A proč nepomohla komunikace? Nedělá jak ho naviguješ nebo se snaží ale nejde to?
@Anonymní píše:
Jsem na mobilu, někdy mi autocerrect hází slova a nevšimnu si toho.Ono ten jsem před tím neměla nikdy s ním, jen jednou, sama nemám problém, komunikovali jsme o tom, ale nejde to, za celou dobu nic, mě to už ale nebaví takhle… samotný sex jestli stojí za něco? no vzhledem k tomu, že orgasmus není tak pro mě nestojí za nic
A ty si myslíš, že s jiným to třeba bude lepší? Tak o tom jen nekomunikujte, ale něco s tím udělejte. Přijde mi, že si čekala, že bude orgasmus u kažýho sexu, a ono nic. Jenže takhle to má hodně žen, tak si prostě hrajte, experimentujte, ukaž mu, co bys ráda, co se ti líbí ![]()
S manželem jsem orgasmus nezažila tak jednou, dvakrát za celou dobu našeho vztahu.
S jinými jsem taky většinou problém neměla, protože jsem si prostě „vzala“, co jsem chtěla nebo jsem je k tomu navedla a taky řekla, co se mi líbí.
Měla jsi sex i s někým jiným a zažila jsi orgasmus s někým jiným?
Pokud ne, tak bych spíš hledala odbornou pomoc a zkusila bych na tom zapracovat.
Pokud s jiným ti to problém nedělalo, tak bych řekla, že nejste kompatibilní a to by byl například pro mě ve vztahu zásadní problém a z dlouhodobého hlediska by to nevydrželo.
@arinecka Neříkám, že u každého, psala jsem to výše. Já jsem mu o tom mluvila, on tedy nic takového nedělá, to zase už není moje chyba
@Anonymní píše:
@arinecka Neříkám, že u každého, psala jsem to výše. Já jsem mu o tom mluvila, on tedy nic takového nedělá, to zase už není moje chyba
Vůbec nechápu tvoje zprávy.
No, jestli s ním komunikuješ podobně jako tady, tak je docela možný, že to nepochopil.
@Anonymní píše:
Nemohla bys psat trochu srozumitelne? On teda na tebe jen hupsne, udela sup sup a hotovo? Nic nedela pro tebe?
@Anonymní píše:
@jita22 Tak čti nebo se ptej, když nechápeš
Tak jo: s nějakými předchozími partnery jsi teda orgasmus měla, jo?
A druhá část znamenala, že tedy ty o tom mluvíš a on ne?
Asi dost choulostivé téma, ale ukončili jste vztah s člověkem se kterým jste za 4 roky zažili orgasmus jen jednou? Není to špatný člověk, dost si rozumím, ale zkrátka ten orgasmus mi chybí, neříkám, že to musí být 100% času, ale hlavně bych ho chtěla, sama nemám problém udělat, ale na mě jen jednou za celou dobu.
Nevím tedy, ukončili byste takový vztah?