Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
8.1.18 03:32

Ja to bohuzel po te minimalce mam porad rozhozene, uz mam skoro dva tydny opozdenou menstruaci. Minuly tyden jsem tam byla na uzt, tak jsem tam mela 3cm cystu. Pichli mi dve davky agolutinu a pry jestli do dvou dnu nedorazi, tak mam prijit na dalsi dve davky. Nedorazila, tak jsem dostala v patek dalsi dve. Jsem ted az do konce tydne na sluzebce, doktorka rikala, ze mam pocitat s tim, ze ji budu mit silnou a bolestivou, tak se na to mam pripravit, ze to bude neprijemnost pri cestovani, ale zatim porad nedorazila. Trosku se desim tady tech nekterych informaci o operacich pri cystach, pocitam ze mi sama zmizi… co je za pripady, kdy se musi odstranit operacne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
8.1.18 07:17
@pepop píše:
Holky chci vas uklidnit-moc se tou hodnotou neridze, me AMH bylo 0,93 a pri poslednim, uspesnem ivf ze me dostali 16 vajec…a hlavne :jedno miminko=jedno kvalitni vajicko!:)

presne tak, ja mela 2.4 a vejce byla 3, max 4, kamaradka mela 1.27 a je uz poctvrte tehotna prirozene a bez problemu. Nas IVF doktor na me narky vzdy rikal, ze potrebujeme jedno vajicko, coz ty uspesne nativy tady ukazuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
8.1.18 07:18

@Cookie22 nad tim vubec nepremyslej, to je az krajni pripad, cysty mas ze stimulace a opravdu odejdou s MS bud ted nebo dalsi mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
8.1.18 10:12

V dobe stimulace mi bylo 31.protokol to byl kratky, myslim od 2 DC stimulovala jsem gonalem a pak pripichavala cetrotide a odber bylmyśim 13 DC. predtim minimalky a dlouhy protokol byl o nicem a vzdy kdyz jsem pripichavala neco co obsahovalo LH, coz ma udajne podporovat kvalitu vajicek tak po nich nikdy nic nebylo…protokol nastavoval Machač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
8.1.18 10:13

Omlouvam se za chyby, pisu za pochodu z tel:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
8.1.18 16:10

@Cookie22 Neboj, to je určitě cysta ze stimulace, s ms praskne, zmizí. Měla jsem to kolikrát a s další ms zmizely. Jednou jsem kvůli tomu šla 2.dc na utz, aby se dr. koukla, jestli zmizela a mohly jsme začít s Femarou. A zmizela. :)
Na operaci se chodí třeba s endometriálními cystami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
8.1.18 19:00

@pajulenka ahoj, děkuji za povzbuzení. Tak to je super, že se ti to tak srovnalo a dočkala jsi se miminka :palec: Co jsem koukala tak to není zrovna levná sranda ta čínská medicína :roll: Taky mám díky těm hormonum divný cykly, AMH, FSH a také TSH na to beru letrox. To je přímo co to DHEA? Jde to normálně koupit? Ja už ted beru toho docela dost Např: kyse. listovou, Omega 3, D, E, Q10, inositol a čaj baby Radnické občas i mateří kašičku a také hodně ovoce a zeleniny :) Dál už mě nic nenapadá co by mohlo pomoci na kvalitu vajíček, ale věřím, že mi to pomuže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
8.1.18 21:55

@splendis kočičko, neklesej na mysli Jen pro Tvé povzbuzení, jsem po operaci vaječníků, kde mi našli nádory o velikosti asi 8×4cm, bylo mi 35let. Vidina vlastního miminka minimální. Hodnota AMH 0,2. Ano čteš dobře. Šance nula nula prd. Už mi doporučovali kliniku na darovaná vajíčka. I tak jsme šli na Ivf, jedno na soukromé ( překlad: předražené jak prase) a jedna ve státní nemocnici. Jak se dalo čekat, ani jedna nevyšla, se vším kolem dokola (léky, celkový proces, cestovné apod.) jsme byli skoro ó 70 tis lehčí. A vajíčka i kdZ vyhonena hormona nekvalitni. Dali jsme si půl roku pauzu od všech stimulací, doktorů, nemocnic, koupili jsme si štěně (nevím, jestli tohle pomohlo, ale děkuji ji každý den) a světe div se, zadařilo se nám přirozeně!!! Holčička bude mít rok a já jsem ve čtvrtém měsíci. Zase. A zase samo. Nechápu to, ale jsem neskutečně šťastná. Prosím, nebuď nešťastná, miminko na Tebe čeká, jestli ne hned, tak později určitě. Neboj. drzim palečky. Vám všem! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.1.18 22:08

@UnkaM to je krasny! Kazdy takovy priklad je velkou nadeji, ze i na nas tam nekde stesti ceka. Ja mam amh 0.3, 34 let, po stimulacich zatim ani jeden ket. Ale porad doufam, ze nejaka dusicka si k nam cestu najde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
8.1.18 22:51
@splendis píše:
@pajulenka ahoj, děkuji za povzbuzení. Tak to je super, že se ti to tak srovnalo a dočkala jsi se miminka :palec: Co jsem koukala tak to není zrovna levná sranda ta čínská medicína :roll: Taky mám díky těm hormonum divný cykly, AMH, FSH a také TSH na to beru letrox. To je přímo co to DHEA? Jde to normálně koupit? Ja už ted beru toho docela dost Např: kyse. listovou, Omega 3, D, E, Q10, inositol a čaj baby Radnické občas i mateří kašičku a také hodně ovoce a zeleniny :) Dál už mě nic nenapadá co by mohlo pomoci na kvalitu vajíček, ale věřím, že mi to pomuže

Je pravdou, že čínská medicína není zrovna nejlevnější. Měsíčně jsem platila za odvary v rozmezí 2000 až 4000 Kč. Na tu vyšší částku se vyšplhaly v měsíci, kdy jsem podstupovala ivf/mivf. Ale nelituji, věřím, že na mé otěhotnění měly pozitivní vliv.
DHEA jsou tablety, které pomáhají utvořit hormonální rovnováhu, prý jsou dobré na zkvalitnění vajíček. Objednávala jsem je přes internet v r. 2016, ale teď už u nás zakoupit nejdou, jsou zakázané. Jedině zkusit objednat ze zahraničí.
Moc ti držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.18 20:17

Zdravim Vas holky. Chtela jsem Vas vsechny pozdravit a sdelit krasnou zpravu, ze se nam 2 dny po Stedrem veceru narodila dcerka. 5 dni po stanovenem terminu. Porod jsme mely obe narocny, ale zijem obe a tesime se dobremu zdravi. Moc Vam preju a verim, ze na kazdou ceka zrovna takovej malej uzlicek, jako ten nas. P. S. Omlouvam se, ze Vam vstupuju do rozbehle konverzace, zatim jsem nestihla nic docitat, ale doufam, ze vsechny zijete a bojujete za svoje stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
9.1.18 20:18
@Cookie22 píše:
@UnkaM to je krasny! Kazdy takovy priklad je velkou nadeji, ze i na nas tam nekde stesti ceka. Ja mam amh 0.3, 34 let, po stimulacich zatim ani jeden ket. Ale porad doufam, ze nejaka dusicka si k nam cestu najde

Určitě! Já jsem rodila Viktorku v 37, druhé miminko se mi narodí v 38. A všechno bylo a je v pořádku, tak neboj, všechno bude dobrý i u Tebe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
9.1.18 20:23

@marketabublina :srdce: :srdce: :srdce: gratuluji k holčičce.

A jsme rádi, že ses ozvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
9.1.18 20:42

@marketabublina velka gratulace, uz jsme si rikaly, kde jses :) at jste zdrave, spokojene a holcicka vam dela jenom radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
9.1.18 20:52

@marketabublina Market, a jak se jmenuje maličká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí