Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
7.11.18 16:53
@makarka píše:
@MartinaCV ne, nechtela jsem nikomu nic mlatit o hlavu, jen jsem chtela predejit tomu, aby mne treba nekdo vmanipulovaval nekam, kam se to hodi jemu a nikoliv mne. A na to je treba mit relevantni informace. Ja si nejake ty studie nasla a ve vetsine to skutecne bylo kolem tech 5% rizika i pro euploidni. Nastesti v Car probehlo vse naprosto hladce, genetik by mel pgs schvalit (vek, anamneza). Takze uvidime, jestli se k nejakemu embryu dopracujeme.
Jinak mimochodem prave v gennetu mi rekli, ze pokud bych mela jedno embryo, je pgs hranicni k provadeni… takze asi i v ramci jednoho Car co mudr to nazor…

To není o tom, že v rámci jednoho CAR co lékař, to názor, ale je to poslední trend Gennetu, kde se hodně zhoršilo a toto je jeden z důvodů odlivu klientů. Já bych mohla vyprávět… Dceru máme z Gennetu z roku 2015 (po PGS) a to to tam ještě vypadalo jinak. Bohužel jsem zakusila už nové móresy letos a taky jsem prchla, z Gennetu i z jejich diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
7.11.18 16:59
@kattkaaa píše:
@MartinaCV Iscare byl náš první Car, když jsme koukali do ceníku, tak biopsii měli všude, tak jsem měla za to, že se platí všude, ještě nám říkali, že samotné pgd nám uhradí pojišťovna, ale biopsii si musíme zaplatit. My teď přestupuje do Olomouce k Machacovi, tak uvidíme, co si budou účtovat tam, ale v ceníku mají biopsii za 10 tisic stejně jako Gennet. Jak jsi na tom teď, už se Vám podařilo druhé? Vím, že jsi předcházela z Gennetu do jiného Caru. Nevím, jestli jsito psala jinde, nestíhám moc číst jiné diskuze.

Jsem překvapená, možná je ta biopsie naceněná pro ty, kdo nemají genetiku embrya na pojišťovnu? Od 2015, co to sleduju, biopsii nikdo v Gennetu neplatil, pokud měli PGS na poj. Já jsem už jen v uzavřených dvou skupinách, kde má smysl si vzájemně něco psát. Postoupili jsme v tom, že se nechal řádně vyšetřit partner, což v Gennetu zanedbali (naše lékařka, která řešila furt dokola jen můj věk a na vyšetření partnera neslyšela), tím se ztratilo šíleně času. Teď víme, že snaha o přirozené početí je bezvýznamná a přešli jsme do jiného CARu, kde máme za pár dní první konzultaci. Je to u takové šikovné lékařky, na kterou se stojí fronta. Tak doufáme a věříme.. Líbí se mi, že se na naši návštěvu už teď připravují a nechávají si zaslat všechny dostupné lékařské zprávy, aby první konzultace proběhla tak, že lékařka už bude s naší historií dokonale seznámená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
7.11.18 18:47

Holky takže mě dojmy z Olomouce od dr Machace. Je to totální borec a srandista, jsme si ho zamilovali, s ničím se nemaze a o darovanem vůbec slyšet nechtěl, a hlavně já dne 47 DC a on při utz že prý mám 4 vajca 8o 8o a máme se snažit doma tento týden, protoze na odsati si netroufá nezná průběh cyklu. Jsem mu to nevěřila a normálně volal manžela a já ne proboha :lol: manžel přišel a máchac mu říká :tady si stoupnete ať ji nehledite přímo do kuchyně :lol: a já na lehátku hotová :lol: máme velké sance pry, nelíbila se mu stimulace z caru Zlín :( takže budeme jezdit i němu, příští cyklus, a už se na něj těšíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.11.18 19:00

@kattkaaa ne,studie je na ivf cube,teď chodím do centra prof.Zecha v Plzni,predtim to byl Natalart taky v Plzni.Žádné děti nemáme a těhotná jsem taky nikdy nebyla a k transferu doufám ze se taky co nejdřív dopracujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
8.11.18 16:06

@irennnka no Teda, 4 folikuly, aby jsi neměla ctyrcata :lol:. My tam také budeme jezdit, tak třeba se někdy potkáme :). Já budu mít do soboty utrogestan a potom vysazuji a bude čekat na menstruaci. A jakou ti vymyslel stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
8.11.18 20:52

@kattkaaa
A proč bereš utrogestan?jo já vím psaly jsme si že tam jezdíš, a upřímně ty jsi mě nakopla se tam zase objednat. :) je fakt super, totalni srandista a úplně mě psychicky nabídl energii. To by potřebovaka každá holka v naší situaci. Krasne nám vše vysvětlil, ale když volal manžela k utz tak jsem šla do kolen :lol: :lol: já mu totiž nevěřila že tam mám vajíčka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
9.11.18 08:09

@irennnka beru ho, jelikož jsem v první pulce cyklu brala estrofem kdybychom měli embryjko OK, aby nám ho zavedli, jelikož nebylo, tak jsem dostala utrogestan, který prý az Doveru, tak bych to za par dni mela dostat, jinak bych to asi nedostala, tak se už těším az to dostanu a bude další stimulace, ted budu mít femaru, tak jsem zvědavá, jak na ni budi reagovat. Hodně holek píše, ze se nízké stulace nascitavaji a potom v dalších cyklech může byt víc foliku, je škoda ze Ti nemohl udělat OPU, takových foliku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
9.11.18 08:19

@kattkaaa
mohl udělat opu, ale shodli jsme se že to necháme na další měsíc, já byla z narkozy tehdy tak vystresovaná poprvé, že se mi to taky nechtělo ,,jen tak" podstupovat, navíc dnes máme v práci nějakou akci a bylo by to složité. I když toho malinko lituju :( si říkám co kdyby že, ale on to doporučil tenhle postup tak jsme to tak nechali. Jsem ráda že ještě v prosinci se nám bude věnovat, čekala jsem leden,hlavní ale prý je, aby byla ms, mám se prý vysrat ve své situaci na amh,fsh a řešit pravidelnou MS, to je prý nejhlavnější. O sčítání stimulacích nevím, ono hlavně není dobré to brát dlouhodobě-třeba clostil že. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
9.11.18 08:27

@kattkaaa
hlavně ale já jsem 48 dc, ms byla asi jen týdenní špinění když ted mám ovu, ono to asi tak i vychází když to dávám do kalendáře, a sliznice 8,5 takže krása prý :) a stimulaci mi žádnou zatím nedal, jak to dostanu mám volat. Ono ten počet folíků může být ted tou poslední stimulací, měla jsem femaru a menopur a cosi ještě a 10den bylo vajíčko jen 4mm, takže bud jsem 48dc nebo přesně v půlce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
23.11.18 13:40

@irennnka Ahojky, tak jak jsi na tom, až je to dlouho co jste se snažili, nezkoušela jsi test? Já včera byla v Olomouci a bohužel po Femaře mám jen jednu cystu, takže počkáme, zda zmizí s menstruací a potom uvidíme co dál. Včera, když jsme byla u doktorky, tak přilítla druhá doktorka a říká, té co mi dělala ultrazvuk, hádej kdo je těhotný, měla fakt obrovskou radost, asi to byla nějaká pacientka, které se dlouho nedařilo, a ta její radost byla fakt veliká :). Bylo to takové hezké, jak se z toho radovala.
Holky a jak jste na tom Vy ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
23.11.18 14:01

@kattkaaa
ahoj :mavam: test jsem zkoušela včera a nic, bílo. Je to dva týdny a dva dny co jsme byli u doktora Machače a měla přijít prý brzy ovu,takže jsem tak 11-15dpo…těžko říct když jsem měla ty vynechané měsíčky nevím kolikátý den jsem…ale kdyby fakt ovu proběhla tak těch 11-15dpo takže bych to měla snad už dostat, doufám že to přijde, at se konečně zase pohneme dál. Se poprvé tak těším snad na ms, po 60dnech :? to mě mrzí že máš cystu :( takže tě stimuloval femarou a máš jen cystu? žádný folikul??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
23.11.18 14:52

@irennnka jj měla jsem jen cystu, doktorka říkala, že tam musela být už z předchozího cyklu. Já byla 14 den na ultrazvuku a žádná cysta tam nebyla, tak buď musela vyrůst v těch následujících dnech nebo to způsobila Femara :nevim: . To je mi líto, že Ti to nevyšlo :( , budu držet palce do dalšího cyklu. Když Ti přijde menstruace do konce měsíce, tak Ti stihnou udělat ještě OPU letos. Já už to letos nestihnu, včera jsem píchala Ovitrelle, tak menstruaci čekám tak za 14 dní,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
23.11.18 15:02

@kattkaaa
nějak to nechápu, když jsi píchla ovitrel tak máš folikuly ne? Myslela jsem že jsi neměla asi jsem tě špatně pochopila. takže ještě je naděje v tomto roce ne ;) mě je divné že vždy mi přišla ms i po stimulacích a až ted poprvé co mi dali ve zlíně tu femaru tak ms nedošla, kdo ví co to je :( no snad brzy přijde a něco se bude dít. jo Machač říkal že pokud dojde ms jak má tak v prosinci něco vymyslíme ještě, ale hlavně aby byly vajíčka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
23.11.18 15:23

@irennnka Ovitrelle mi dali proto, abych dostala menstruaci,měla jsem jen cystu. Zvedne to hladinu ovulačního hormonu, tělo si bude myslet, že byla ovulace a měla bych to potom dostat, jsem se dr. ptala, zda by mi nepíchla vyvolávačku,, abych to dostala co nejdřív, ale řekla mi, že mi dá Ovitrelle. Já se jí také ptala, co a jak dál. Říkala jsme jí, zda by nebylo možné, kdyby stihli udělat OPU před vánoci zamrazit vajíčka a při dalším cyklu je oplodnit, moc se na to netvářila, asi napíšu Machačovi mail a zkusím se s ním nějak domluvit, škoda že tam včera Machač nebyl :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
23.11.18 15:27

@kattkaaa
aha tak to mě mrzí :( ted ty vánoce jsou takové chytlavé, každý z nás by to chtěl do vánoc mít hotovo a s pozitivním výsledkem že :srdce: jo napiš mu uvidíš co ti odpoví, já na jeho názory hrozně dám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí