Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4844
11.1.24 10:13
@Anonymní píše:
Děkuji za vysvětlení. Tak nakonec je tam 8 folikul.
Myslíš, že je to ok reakce?

To nevime, zalezi, jak jsou velke a jaky rozdil mezi nejvetsim a nejmensim. Zrala vajicka potrebuji, aby byl folikul cca 12 mm, ale ridi se to podle nejvetsiho, takze kdyz ma nejvetsi folikul 19mm a nejmensi 10mm, takze uz se obvykle planuje OPU a ten, co ma 10mm zrale vajicko neda.
nekdy je lepsi pockat treba na 21-22 mm a doufat, ze nejmensi dorostou, ale nekomu to popraska driv, takze spis u tech 19mm uz budes pichat ovitrelle.
@Sim7 drzim palce, neco snad poroste!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
11.1.24 10:21
@Anonymní píše:
Děkuji za vysvětlení. Tak nakonec je tam 8 folikul.
Myslíš, že je to ok reakce?

8 folikul je prima, to jsem nikdy nemela.. Drzim palce, at je v kazdem vajicko😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
11.1.24 10:29

@Petra Star Dekuji!!! 😊 Verim 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.24 10:32
@Petra Star píše:
To nevime, zalezi, jak jsou velke a jaky rozdil mezi nejvetsim a nejmensim. Zrala vajicka potrebuji, aby byl folikul cca 12 mm, ale ridi se to podle nejvetsiho, takze kdyz ma nejvetsi folikul 19mm a nejmensi 10mm, takze uz se obvykle planuje OPU a ten, co ma 10mm zrale vajicko neda.
nekdy je lepsi pockat treba na 21-22 mm a doufat, ze nejmensi dorostou, ale nekomu to popraska driv, takze spis u tech 19mm uz budes pichat ovitrelle.
@Sim7 drzim palce, neco snad poroste!

8 den, 8-10mm
po víkendu budeme chytřejší…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.24 10:34
@Sim7 píše:
8 folikul je prima, to jsem nikdy nemela.. Drzim palce, at je v kazdem vajicko😊

Jsem na klasické stimulaci, tak možná proto je jich víc…
Děkuji a držím palce i tobě :kytka:
Mě čeká ještě hodně dlouhá cesta a moc proměnných po cestě…jak psaly holky, věk neokecáš…

• Citovat
  • Upravit
1014
11.1.24 11:29
@Anonymní píše:
Jsem na klasické stimulaci, tak možná proto je jich víc…
Děkuji a držím palce i tobě :kytka:
Mě čeká ještě hodně dlouhá cesta a moc proměnných po cestě…jak psaly holky, věk neokecáš…

Ja mela pri klasickem vf 5-6.. Ted budu rada za cokoliv nad 1 😊

Zatim to u tebe vypada dobre. Vic uvidis az v prubehu odberu, oplodneni, kultivace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
21.1.24 19:12

Anonymni, jak to u tebe vypada? Mne ceka zitra OPU..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
21.1.24 19:17

@Petra Star Pokazde se ptam na odber bez narkozy a nechteji mi ho udelat.. Uvidim, jak to zitra dopadne.. Kratkodobou bolest vydrzim, uz toho mam za sebou tolik..

Jak prosim odebiraji folikuly? Po jednom nebo vzdy vse odsaji z vajecniku, tedy pichnou 2 x?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.24 22:54

Ahoj holky, ráda bych se Vas zeptala na váš názor. V říjnu jsem byla u svého gynekologa amh 1,9 a teď v lednu jsme šli na kliniku a amh 0.58. Při odběru krve jsem byla 8 den covid pozitivní. Četla jsem zahraniční studie že covid snižuje amh. Holky šli by jste hned do ivf aby nebylo ještě hůř a nebo počkat 3 měsíce jestli se amh vrátí do normálu absolutně nevím co si o tom myslet a jak dál postupovat

• Citovat
  • Upravit
4844
22.1.24 06:23

@Sim7 pichnou, odeberou, proplachnou folikul a zase dalsi, stejnou jehlou, krz pochvu pichaji asi 2×, jiste si uz nejsem.. Fakt to tolik neboli. Ale dali mi cipek teda na bolest. Indometacin, coz je na vsechno mozne. To jsem nepochopila, proc zrovna toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
22.1.24 06:28

Ohledne covidu bych nastudovala studie a rozhodla se.
Ja treba sla na IVF 3 tydny po prvnim ockovani a v CAR jsem to jen oznamila. Zahranicni studie tenkrat jednoznacne vylucovaly vliv na plodnost a u nas tenkrat co doktor to nazazor nebo spis jen pocit. A otehotnela. Naopak onemocnet v tehotenstvi by byl risk. Ohledne prodelani covid nevim. Predpokladam, ze uz nekolikaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
22.1.24 08:58

@Petra Star Dekuji! Mam to zasebou, nakonec tez bez narkozy.. Opravdu to nebylo bolestive.. Zavadeni teliska mne jako nerodicku bolelo vic😊 3 folikuly, 2 vajicka… A ted je to na nich ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
22.1.24 09:36

Anonymni, asi bych neztracela cas… Jsem ten pripad, kdy mi AMH kleslo na polovicni hodnotu behem roku… a rozhodne nestoupa.. Vajicka ubyvaji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.24 13:15

Holky dekuju moc za názor. Právě že první covid jsem prodělala. 2 roky jsem odolavala :lol: nakonec jsme se s dr domluvili že po ms uděláme odběr na amh jestli se to zlepšilo a podle toho budeme jednat. Pořád mám v hlavě že na odběru krve jsem byla v době kdy jsem měla v sobě největší dávku covidu a dr na imunologii mi řekl že mi odběry dělat nebude, že budou zkreslený proto tahle myšlenka :dance:

• Citovat
  • Upravit
4844
22.1.24 22:32

@Sim7 Moc drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat