Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vbg No niekedy musíme prijať realitu taká aká je bohužiaľ. Hlavne je to zahul na telo a hlavu. Budeš mať bábo aj takto bude len a len tvoje. Nevadí že darované. ![]()
Holky, špiním po sexe. Stalo sa to niektorej z vás? Tento mesiac už 2× ![]()
@Wuhu85 A nebylo to par dnů před ms a par dnů po ms? Mě se to stávalo před lety, když jsem měla rozhazenou ms.
@Lucie58 jo to jo ale mne sa toto nikdy nedialo. Fakt psycho.
@Wuhu85 Třeba je to jen jednorázové v tomhle cyklu. A v dalším už to bude ok. Mě to rozhazela dřív občas i nemoc nebo antibiotika.
@Lucie58 uvidíme. Mne sa spravil teraz opar ako republika
fakt som oslabená a teším sa na veget cez Vianoce.
@Wuhu85 tahle cesta je neskutečný nápor jak na psychiku tak zdraví. Chce to na chvíli zase zrelaxovat a dát tělu zasloužený oddych.
Asi půl roku zpět jsem z ničeho nic špinila snad 2-3 týdny v kuse, byli to nejspíš rozhozené hormony nebo nevím, ale další cyklus už to zase bylo ok.
Během těch 5 let snažení, mě ještě pořád dokáže tělo překvapit vždy něčím novým
takže jestli se to nebude opakovat i v další cyklu tak bych to neřešila. Nebo můžeš zkusit i nějaký detox ať se tělo od těch hormonů trochu pročistí.
@Wuhu85 Tak to je možné fakt, ze je to tím. Za chvilku si všechny odpocineme o svátcích a nabereme sílu. Taky už se těším. ![]()
@Lucie58 navrhoval mi doktor vklad pred Vianocami. No v žiadnom prípade toto nechcem cez sviatky fakt riešiť. Už bolo pre tento rok dosť.
@Wuhu85 Naprosto to chapu. Mě řešení ET zasahuje do prosince a jsem z toho teď spatna, ale jsem nerada, ze jsme nesli v prosinci.
Volala jsem do centra. Jak jsem rikala - na ultrazvuk je prý brzy a nic by nebylo vidět. Tak ze jen na krev. ![]()
@Lucie58 tak zajdi na krev klidně někam do synlabu nebo na gyndu 2× ob den a z toho už aspoň budeš mít jasněji. 1hodnota ti moc taky neřekne pokud bude nízká. Ale nezbyde než čekat jak se to bude dál vyvíjet. ![]()
@Ardilera Tak uvidim. Už jsem byla na krvi. Volají až odpoledne. Do te doby se picnu.
@Lucie58 Takže hodnota 2? To nie je tehotenstvo. Možno máš v krvi nejaký zbytok ešte a mala si biochemické.
Dobrý den, jak často máme sexovat, když chci otěhotnět? Děkuji za odpověď. Odpověď