Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
416
9.12.24 16:54

@Sim7 Jojo
@Wuhu85 Asi, mě jen řekli, ze neg.. Ptala jsem se na jednotky a tím to skončilo. Ale objednam se k mému gyn. Bolí mě na te levé straně.
Přemýšlím teď do jakého endo centra SR objednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
9.12.24 16:59

@Lucie58 ja tiež neviem čo ďalej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
9.12.24 17:02

Holky tak genetika dvoch slabších embryi nedopadla dobre. Takže mám akurát jedno netestované v mrazaku. Imunologia mi vraj vyšla hraničná, ale povedali že to na liečbu asi nie je akurát zopakovať vyšetrenie od 1-2 mesiace ale to vzhľadom k tomu že to stojí 25000 asi robiť nebudem. Mňa picne fakt. Ani neviem čo ta hraničná imunita znamená ale vkladať embrya len tak sa mi už fakt nechce. Síce už mám len jedno takže ani nie je čo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
9.12.24 17:38

@Wuhu85 A slyšela či četla jsi o MUDr. Malickove? Je to imunolog a děla v Gennetu či Iscaru. Prý je to opravdu profik ve svém oboru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
9.12.24 17:40

Holky, nevíte něco o Fertilityport? Primářem je MUDr. Vlcek a on je můj gynekolog. Jsem z něho fakt nadsena. Tak přemýšlím, zda s embryjkem, které mám zmrazene nepřejí tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
9.12.24 17:51

@Lucie58 tak moja klinika posielala krv do Gennetu. A tam bolo odporúčanie zopakovať imunologiu kvôli tým hraničným hodnotám ale stojí to 25000 takže to nebudeme už robiť. Ja vôbec neviem čo robiť mne pripadá že v mojej klinike Somík len skúšajú a teraz mi navrhli liečbu s krvnou plazmou. Ako fakt už nemám na nich nervy. Ako embryjka vyrobia a stimulácii fakt top ale keď to nevychádza tak nič bohužiaľ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.12.24 18:36

@Wuhu85
25 tisíc? Imunologii neproplaci pojišťovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
9.12.24 18:49

@Deri.s ja som kompletný samoplatca. Nikto mi nič nepreplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.12.24 18:58

@Wuhu85 Aha. No tak to potom chápu. To si potom musíš rozmýšlet, co zvolit a co ne.
My máme ještě dva pokusy na pojišťovnu, ale ty si šetříme jako zadní vrátka, kdybychom se rozhodli pro DV.
Takže si taky vše platime sami. A i ty nativy a minimalky vyjdou draho. Začínáme být po těch letech na hranici možností.
Teď naposledy jsem přišla zbytečně o tři krasne folikuly. Dr. neodhadla včasné OPU. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
9.12.24 19:03

@Deri.s áno ja už som tiež psychicky už dosť záťažená. Teraz mám dostať svoje dni, mám herpes ako republika a k tomu správa že dve embrya sú geneticky špatná a k tomu ta imunita čo neviem vôbec čo s tým. Mňa to už fakt nebaví. Posledný rok sa čisto točí len okolo toho. V práci zaostávam a finančne je to už dosť zatazujuce. U nás darované nie sú možnosť ale je super že vy viete že do toho nemáte problém ist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
9.12.24 19:27

@Wuhu85 Hranicni imunitu bych resila tim, ze ti daji intralipidy.. Je dobre, ze to nevysly vysoke hodnoty, to by jsi musela uzivat kortikosteroidy..
Z hranicnich hodnot bych si urcite nedelala hlavu..

Ty dve embrxjka mne mrzi, vim moc dobre, jak je to tezke.. Ale porad mate embryjko v Heliosu.. Vim, ze tam nechces, nedivim se ti.. ale neprevazela bych ho.. kazda zbytecna manipulace je zbytecny risk..

Ja holky dnes tez ziskala vysledky imunologie.. Svete div se NK bunky na trofoblast v poradku..Prisuzuji to oprsvdu te TCM. 3 roky zpet hodnota 29% a ted 8,5 % bez lecby… Nicmene vzhledem k tomu, co mame za sebou, otestovali mi neco dalsiho a vyslo to spatne.. Jdeme na dalsi odbery a kdyz to dopadne spatne, tak pry v CR lecba neni, jen darovane embryo.. a na to nemam :-( V zahranici pry nejaka biologicka lecba.. Tak si rikam, jestli je mozne mit takovou smulu.. vysledky budu vedet za 4 tydny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
9.12.24 19:58

@Sim7 mne práve hovorili že mi dajú prednison asi v nízkych dávkach. Ale môj lekár nie je imunológ takže neviem či mi to nastaví dobre. Fakt netuším. Čo ti vyšlo zle? Možno ti to vyjde dobre čo ty vieš. Momentálne rozjíždí menzes a dnes ma to akosi všetko dostalo. V Heliose ma odfláknu. Nedajú si vôbec záležať. Ale keď sa nedarí ani Clayo nie je žiaden zázrak. Takže vôbec neviem čo teraz. Embryo neprenesiem lebo tam to mám zaplatené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
10.12.24 06:21

@Wuhu85 Prednison mi vzdy vse jezky snizil.. ale ja ho brala 2×7 mesicu.. a nedelal mi dobre a ted mam nk bunky v poradku..

To co mi nasli pry testuji tady chvili. Ze pry me telo zabiji tu cast, co je od manzela. Jsem asi 5., ktere to vyslo. Jeste jdeme na jedny odbery. Ja verim, ze se to nepotvrdi. Budeme ale cekat mesic na vysledek genetickeho vysetreni a my chteli v lednu zahajit dalsi cyklus. Museli by pak najit darovane embryo, ktere by nemelo to co moje telo zabiji. Je to hrozne. Toto reseni neni pro nas.. Ja se ani nesmirila s darovanym vajickem, natoz s embryem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
10.12.24 06:44

@Sim7 a si už skúšala vôbec vklady? Ja neviem tiež čo je so mnou či to vôbec pôjde. Najlepšie embrya sú preč takže neviem či nemáme tiež niečo o čom nevieme. Kde ti robili tie testy? Imunológ? Ku komu chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
10.12.24 07:01

Ano, zkouseli jsme vklady a mam za sebou 10 ivf.. silene cislo.. klasiku, minimalky, nativy.. Domluvili jsme se, ze pujdeme do stradaciho cyklu v Clayo a tim koncime a ted toto..
Napisu Ti SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital