Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sim7 na krev mám jít příští úterý, ale asi zajdu teď v pátek do synlabu
abych už v to úterý měla jasno jestli roste správně. Nechám si rovnou vzít i progesteron jestli je ok a tsh, abych věděla jestli tu čtvrtku euthyroxu přidávat než mě vezmou na endokrinologii, protože je možný že to před svátky nestihnou a mělo by se tam jít do 6.týdne a to bude zrovna vánoční týden, tak abych to mohla vyřešit aspoň po telefonu.
Anonymni, je to o lekari, nikoliv o klinice.. Samotnou mne prekvapilo, ze mne treba nenechali 15 minut lezet.. Ale treba to u tebe vyslo…
@Ardilera Delas dobre, ze jdes na odber drive, tez bych ted uz sla.. A verim v dobry vysledek.
To byl duvod, proc jsem dalsi inseminaci nechtela.. Zena bere leky, hormony, a pak sup sup.. ![]()
A proc byste chtely lezet po inseminaci? Vzdyt se spermie vpravi do delohy, to se jim uz tak vyrazne zkrati cesta a obejde delozni cipek. Ja jsem chodila na IUI i ET, KET a vzdy jsem hned sla. Otehotnela jsem i tak nekolikrat (ne vzdy teda na dlouho).
Driv se to delalo, ale pak studie ukazaly, ze je to zbytecne.
Holky s imunologickym panelom my došlo AMH (access) že mám 0.2. Veľmi tomu nerozumiem ako som mohla mať pred rokom 0.8 a v auguste 8 vajíčok. Mne tie hodnoty nedávajú zmysel veľmi. Ale určite sa cítim veľmi unavene a si myslím že telo ma to reaguje keď je hotové…
@Wuhu85 Já se cítila jak chodící tělo bez energie.. opravdu.. Neměla jsem energii skoro na nic.. Z práce domu a naopak.. a večer byla naprosto vyčerpaná.. A aktuálně se cítím dobře.. ani ta včerejší informace mne nějak nesložila.. Osobně myslím, že je to bylinama a aktuálně větší pohodou v práci.. a taky tím, že po těch neúspěších asi člověk trochu otupí..
Píšu to protože bude líp.. a naprosto vím, jak se cítíš..
@Wuhu85 A to AMH? Já měla sešup z 1,14 na 0,6 během 2 IVF..
Teď se to zastavilo a mám stejně mizernou hodnotu jako před rokem.. myslím, že na to může mít vliv stimulace, že to ovlivní, ale každá jsme jiná.
@Sim7 mne sa spravil opar ako republika. A som celkovo po poslednom transfere dosť blbo. Už sa teším na dovolenku. Idem domov na východ na zemiakovy šalát ![]()
@Petra Star Ahoooj! Já sleduji jednoho lékaře z USA a tam zmiňuje, že je prokázáno, že těch 15 minut zvyšuje úspěšnost.. na základě studií.. Ale jestli ty máš jinou zkušenost, tak je možné, že jsem se stresovala zbytečně..
@Sim7 má práveže. Ja mám teraz krátky cyklus úplne že cumim. Asi tie hormóny v kuse mi nerobia dobre. Začala som dávať zase vitamíny a začnem aj s jogou po menzes. Už fakt musím pohnúť zadkom. A zemiakovy šalát ![]()
@Wuhu85 Opar značí, že je čas si odpočinout a věnovat se chviličku jiným věcem..
Když se mi v životě toho nakupilo moc, udělal se mi prvně opar na obličeji.. od té doby ne.. a předtím také ne..
@Sim7 ja som fakt hotová. Po 3 týždňoch na progesterone som mimo. Mňa to viac ničí ako celá stimulácia fakt…
Dobrý den, jak často máme sexovat, když chci otěhotnět? Děkuji za odpověď. Odpověď
Je to fakt strašné no, tak inseminace je pro ně úplně nezajímavá co se tyce peněz. Jsem z toho dost zklamaná i jak čtu ty vaše zkušenosti s ivf a ket..
No my uvidíme, už se psychicky připravuji na ivf v novém roce. Clostibelgit mi zabral, mela jsem tam 2 dominantní folikuly, ale otázka, zda v nich bylo vejce pri mém amh no..