Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.12.24 21:17
@Wuhu85 píše: Více

Je to fakt strašné no, tak inseminace je pro ně úplně nezajímavá co se tyce peněz. Jsem z toho dost zklamaná i jak čtu ty vaše zkušenosti s ivf a ket..
No my uvidíme, už se psychicky připravuji na ivf v novém roce. Clostibelgit mi zabral, mela jsem tam 2 dominantní folikuly, ale otázka, zda v nich bylo vejce pri mém amh no..

• Citovat
  • Upravit
2564
10.12.24 21:26

@Sim7 na krev mám jít příští úterý, ale asi zajdu teď v pátek do synlabu :mrgreen: abych už v to úterý měla jasno jestli roste správně. Nechám si rovnou vzít i progesteron jestli je ok a tsh, abych věděla jestli tu čtvrtku euthyroxu přidávat než mě vezmou na endokrinologii, protože je možný že to před svátky nestihnou a mělo by se tam jít do 6.týdne a to bude zrovna vánoční týden, tak abych to mohla vyřešit aspoň po telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
10.12.24 21:45

Anonymni, je to o lekari, nikoliv o klinice.. Samotnou mne prekvapilo, ze mne treba nenechali 15 minut lezet.. Ale treba to u tebe vyslo…
@Ardilera Delas dobre, ze jdes na odber drive, tez bych ted uz sla.. A verim v dobry vysledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.24 21:52
@Sim7 píše: Více

Též mě nenechali ležet

• Citovat
  • Upravit
1014
10.12.24 21:58

To byl duvod, proc jsem dalsi inseminaci nechtela.. Zena bere leky, hormony, a pak sup sup.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
10.12.24 22:06

A proc byste chtely lezet po inseminaci? Vzdyt se spermie vpravi do delohy, to se jim uz tak vyrazne zkrati cesta a obejde delozni cipek. Ja jsem chodila na IUI i ET, KET a vzdy jsem hned sla. Otehotnela jsem i tak nekolikrat (ne vzdy teda na dlouho).
Driv se to delalo, ale pak studie ukazaly, ze je to zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
10.12.24 22:27

Holky s imunologickym panelom my došlo AMH (access) že mám 0.2. Veľmi tomu nerozumiem ako som mohla mať pred rokom 0.8 a v auguste 8 vajíčok. Mne tie hodnoty nedávajú zmysel veľmi. Ale určite sa cítim veľmi unavene a si myslím že telo ma to reaguje keď je hotové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
10.12.24 22:34

@Wuhu85 Já se cítila jak chodící tělo bez energie.. opravdu.. Neměla jsem energii skoro na nic.. Z práce domu a naopak.. a večer byla naprosto vyčerpaná.. A aktuálně se cítím dobře.. ani ta včerejší informace mne nějak nesložila.. Osobně myslím, že je to bylinama a aktuálně větší pohodou v práci.. a taky tím, že po těch neúspěších asi člověk trochu otupí..

Píšu to protože bude líp.. a naprosto vím, jak se cítíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
10.12.24 22:36

@Wuhu85 A to AMH? Já měla sešup z 1,14 na 0,6 během 2 IVF..
Teď se to zastavilo a mám stejně mizernou hodnotu jako před rokem.. myslím, že na to může mít vliv stimulace, že to ovlivní, ale každá jsme jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
10.12.24 22:37

@Sim7 mne sa spravil opar ako republika. A som celkovo po poslednom transfere dosť blbo. Už sa teším na dovolenku. Idem domov na východ na zemiakovy šalát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
10.12.24 22:38

@Petra Star Ahoooj! Já sleduji jednoho lékaře z USA a tam zmiňuje, že je prokázáno, že těch 15 minut zvyšuje úspěšnost.. na základě studií.. Ale jestli ty máš jinou zkušenost, tak je možné, že jsem se stresovala zbytečně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
10.12.24 22:39

@Sim7 má práveže. Ja mám teraz krátky cyklus úplne že cumim. Asi tie hormóny v kuse mi nerobia dobre. Začala som dávať zase vitamíny a začnem aj s jogou po menzes. Už fakt musím pohnúť zadkom. A zemiakovy šalát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
10.12.24 22:41

@Wuhu85 Opar značí, že je čas si odpočinout a věnovat se chviličku jiným věcem..
Když se mi v životě toho nakupilo moc, udělal se mi prvně opar na obličeji.. od té doby ne.. a předtím také ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
10.12.24 22:42

A není nad bramborový salát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
10.12.24 22:42

@Sim7 ja som fakt hotová. Po 3 týždňoch na progesterone som mimo. Mňa to viac ničí ako celá stimulácia fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí