Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
10.12.24 08:49

@Sim7 a práve toto ma rozčuľuje v cechach. Ak sa ti nedarí tak dlho tak nikoho nenapadne to viac skúmať? Ako mne povedal v Clayo že az po troch stratách. Ale to už akosi nebudem mať embrya. Oni sú fakt dobrý na stimuláciu a Hlinka fakt dokáže zázraky v labaku, ale nemám absolútne pocit žeby chceli pátrať prečo sa nám nedarí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
10.12.24 09:25

@Sim7 To je mi líto, že našli zase něco dalšího a ještě k tomu velmi špatně řešitelného :,( to je neustále jedna rána za druhou. Ale tak třeba ten druhý test vyjde v pořádku a nakonec to vše dobře dopadne :hug:

@Wuhu85 bohužel mám taky ten pocit, že celkově západní medicína neřeší důvody proč to nejde a přitom by se dalo spoustu věcí relativně snadno otestovat. Taky nechápu proč jsem třeba na imunologii mohla až po druhém nevydařeném ivf. A nikdo nechce dělat další testy jen opakovat ivf a vkládat. Ale kdybych si sama nepřišla na štítnou žlázu a netrvala si na postupech, tak těma embryjkama hrozně plýtvají a to my si bohužel nemůžeme dovolit. A není to jen u té neplodnosti. Stejný pohled jsem viděla i u té štítné žlázy, západní medicína řeší jen důsledek a slepě nahrazuje hormon, ale už neřeší proč ti ji imunita dál ničí. Viděla jsem několik videí i lékařů s touto nemocí, kteří i přes své přesvědčení museli jít cestou alternativní medicíny a zjistit jaké jsou jejich spouštěče a začít řešit stravu-intolerance, stres, detoxikaci apod. Já si myslím, že ta TČM teď na to moje 3.ivf mělo obrovský vliv.

Jinak kdo není v jiných skupinkách, tak u mě to zatím vypadá nadějně :srdce: a nejspíše řízený KET s vysokými dávkami progesteronu byla správná cesta. Zatím jsem 7dpt, takže je hodně brzy, ale pomalinku ale jistě sílí více než ten minulý ket, kdy z toho bylo biochemické. Tak jsem dost napnutá a bojím se, aby zase nezačal mizet už je to za těch 5 let fakt dlouhé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
10.12.24 19:42

@Ardilera Jééé rýsuje se miminko!!! Mám radost..

A upřímně, já té TČM věřím čím dál víc.. Brala jsem 2×7 měsíců metipred na NK buňky.. a teď po 2 měsících braní bylinek jsou v pořádku? To není náhoda.. Byla jsem dnes opět a bylo mi potvrzeno, že bylinková směs, co mám se používá v případech, kdy se ženy tělo brání miminku.. a že se pak bere celé těhotenství.. Dostanu i nějaké tablety na kvalitu vajíček a budu věřit.. Na to IVF v lednu půjdeme, zůstaneme u plánu a půjdeme do střádacího cyklu a budeme věřit. Bylo mi teda doporučeno ještě počkat alespoň tři měsíce, ale to bych se bála, že dojdou vajíčka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
10.12.24 19:44

@Wuhu85 Když já myslím, že je to o štěstí.. oni nemůžou nikdy říct 100 % proč se nechytlo.. je to prostě o počtu pokusů.. je to hrozné, ale je to tak.. Co umí ovlivnit, to udělají na maximum, ale do embrya ani dělohy či těla nevidí.. Je to o počtu pokusů.. dle mého názoru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
10.12.24 19:47

@Sim7 nie je. To je bohužiaľ česká logika. U mňa neurobili maximum. Nemám ani vyšetrenia aby len vkladali až nie je čo vkladať. Takže teraz pátram na vlastnú päsť čo môže byť problém. Lekári vela veciam nerozumejú ale sú fakt dobrý odborníci ktorý si dajú tu námahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
10.12.24 20:01

@Wuhu85 Ja uz teda fakt nevim.. kdyz na neco prijdes, dej vedet a poslala jsem tu zpravu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
10.12.24 20:04

@Sim7 ak nevyjdu tri vklady s geneticky testovaným embryom je problém inde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
10.12.24 20:08

@Wuhu85 a ty už jsi zkoušela akupunkturu, TČM, fyzioterapii apod.? V hodně knihách teda doporučují i vyřadit veškeré prozánětlivé potraviny - lepek, mléko, cukr, smažené, kofein apod. Já jsem to teda nechtěla přehnat, tak jsem si udělala rozsáhlý test na intolerance a většina z toho mi stejně vyšla pozitivně, tak mě to nakoplo to vyřadit. Stejně jako všemožné toxiny z domácnosti. Ne že by to udělalo zázrak, ale každé procento k úspěchu navíc se počítá :hug:
A teda taky jsem v synlabu sama otestovala snad vše co šlo :mrgreen: Ještě mě teda loni překvapila ureaplasma, tu taky nikdo netestoval a na gyndě jsem na to přišla náhodou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
10.12.24 20:13

@Ardilera áno ja som sa tak stravovala. Neviem či ti niečo hovorí makrobiotika. Už ten Japonský spôsob. Už asi zdravšie od toho nie je. Všetko na základe energii. Mam dve doktorky čo sa venujú celostnej medicíne a mám tu aj Číňanku čo robí akupunktúru. Dala som za všetko hrozne peniaze. Ja som chodila aj na omladzovaciu infúzie. Fakt so vyskúšala asi už dosť veci. Ale už teraz pri transferoch som stratila silu s chuť. Ale cukru som sa vyhýbala. Ja nepijem ani kávu ani čaje nič. Len vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
10.12.24 20:25

@Wuhu85 jo už si vzpomínám, jak si o tom psala. Děláš určitě maximum a je hrozně nespravedlivé, že někdo miminko ani nechce a neváží si ho a má ho ani neví jak a takový co po něm roky touží mají tu cestu plnou trní a slepých uliček. Ty transfery i celkově ivf dodávají ohromnou naději, ale když to nevyjde ani s testovanými embryjky tak je to strašná rána pro psychiku. Doufám, že tu příčinu brzy najdeš a bude ti štěstí zase přát :srdce:

@Sim7 je skvělé, že tomu stále věříš a snažíš se jít podle plánu, i když ti testy zase hážou klacky pod nohy. Uvidíš jak to budeš cítit s tím střádacím cyklem, snad už to konečně také vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
10.12.24 20:29

@Ardilera uvidíme čo bude. Práve som nemala testované ale boli v poriadku si myslím. Toe ktoré sa mu nezdali sú po genetike vyradené takže to dosť sedí. Uvidíme či tá medikácia sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
10.12.24 20:41

@Ardilera Verim.. protoze vidim, ze existuji ruzne cesty.. nejen leky.. Ja bych tomu v minulosti nikdy neverila..

Vzhledem k tomu, ze budu chodit na TCM a zaroven mit 3 cykly ivf s pauzami, tak uvidime, zda bude nejake zlepseni ci ne :-) At v poctech ci tehotenstvi.. Potrebovali bychom rekonstrukci koupelny a misto toho ty penize dame do ivf..

Kd pujdes na krev? Nechces jit drive?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.24 20:42
@Ardilera píše: Více

Ježíš, moc držím palce!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.24 20:46

Ja teda byla teprve na inseminaci pred týdnem, ale popravdě mi to přišlo rovněž takové odfláknuté…clovek se myslel, ze kdyz se obrátí na kliniku, tak ze člověku budou chtit opravdu pomoc, ale zatim takový pocit nemam..

• Citovat
  • Upravit
1753
10.12.24 21:00
@Anonymní píše: Více
ano ten pocit poznám. Moja klinika je super len akurát keď to nevyjde tak nevedia čo so mnou :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí