Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vbg Mel uspech
Pravy uspech by bylo miminko, ale toto jsou prvni krucky..
Jak se ti vede?
Mame vsechny oplodneny
Jsem rada.. mam tuseni, ze bychom mohli mit z tohoto cyklu dost mrazacku..
@Sim7 Moc dekuju za info. Je pravda, ze jsem mela 3 vajicka (AMH 0,3), ale jedno neoplodněno, druhé vloženo a nic a třetí zamrazené, ale kvalita 5BC. Coz je hrozny výsledek. Jestli půjdeme zase, tak meriofert odmítnu. Dekuju ![]()
@Lucie58 hrozný výsledek je pro mě když nedojde ani k transferu. A s takovým AMH jsou tři vajíčka úspěch - odpovídá to hodnotě.
Zdravím, asi po týdnu…
včera jsem byla také na OPU, a i když doktor minulý týden avizoval 4 folikuly, tak nakonec odebráno 7 vajíček, 6 zralých, 5 oplodněných. Pro mě je to zatím největší úspěch. Měla jsem 225 IU meriofertu a decapeptyl.
Dříve dva nativy, z nich nic a dvě mini-stimulace, 75 IU meriofert a letrozol. Vždy tak 4 folikuly, ale z nich jen jedno embryo do fáze blastocysty, jeden ET a potrat, druhý špatný pgt.
Takže u toho meriofertu možná závisí na množství.
Také už přes tři měsíce baštím kýble doplňků stravy a to si myslím dost pomohlo.
Tak snad pár embryí také dojde do mrazáku ![]()
@B. H. Super zprava!!!
Urcite dojdou, maji tam vybornou embryologii!
Tento tyden je prima, same krasne zpravy!
O tento protokol jsi si rekla nebo Ti ho navrhli?
Jak jsi brala decaceptyl?
@Sim7 píše: Více
Dr. mi nabízel ten samý jako v původním car a tento. Tak jsem si řekla, že je to něco jiného, že to zkusím. Decapeptyl jsem píchala 1× denně cca 7-8 dní, teď z hlavy přesně nevím, meriofert o den méně.
Fakt jsem zvědavá, kam až dojdou.
@vbg To je pravda, špatně jsem se vyjádřila.
Sice 3 vajíčka, ale v hodně špatné kvalitě. Ale i tak aspoň 3.
@Lucie58 načo sa testovať tak často. Lekári vedia čo očakávať a že reakcia bude nič moc. Hlavne je ale kvalita embryi. Stačí to jedno na dieťa a niekedy so musíme holt počkať.
@B. H. Urcite budete mit embryjko na transfer i do mrazaku❤️Mam opravdu radost.
@Sim7 píše: Více
Díky, uvidim ve ctvrtek
Taky preji hodne mrazacku ![]()
Na transfer nejdem. Museli jsme to trochu odlozit. Resime ted neprijemne veci, jsem ve stresu, tak az bude klidek pujdem do toho. Takze spis dalsi stimulace nekdy v breznu.
Tak to mame podobne, my teda udelame radeji pauzu 2-3 cykly.. vim, ze v Motole rikaji, ze staci jeden mesic, ale to si myslim, ze to je malo.
@Sim7 a ty chodíš do Motola nebo do Genitrix? Teď nevím. Já si po prosincovém flašku davam triměsíční pauzu. Jak pro tělo, tak mysl. ![]()
@Deri.s Ahoj, ja chodila do Motola. Bojuji uz dlouho, na posledni tri stradaci cykly jsme sli do Clayo.. tim koncime..
Kam chodis ty?
@Sim7 já jeden rok do gennet Letna a ted uz pres rok do genitrix. A clayo jsem rekla, ze dam jako posledni pokus, kdyz to v genitrix zase zbytečně zmrvi.
Ahoj, radeji bez do clayo hned, jestli neco v genitrixu pokazili.. preci jen nejvetsi nepritel je cas…
My mam 3×4 denni zamrazena 🥂
Teda nemame genetiku, tak kdovi, ale pry vse vypadalo jak ma..
@B. H. Co u tebe?