Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
22.2.25 11:42

@Sim7 nevim svoje AMH, pred 4 rokmi som mala 0,8 to sa podaril u dr. Jarosove tenkrat v Gennetu iui. Ted to pani dr. neresila to cislo. Proste som v podstate prirozene otehotnela pred 4 rokmi, videla na utz ze este mam nejaku zasobu vajicok, takze sanca stale je. Verili sme obe, ze to 1 zlate vajko sa este najde. Ale mala soˇ v podstate len 1 pokus nativ. Pani dr.mi Nativ sama navrhla. Takze neni pravda ze na Clayo nedelaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
22.2.25 11:45

@Adela373 asi je to aj o tom vo je výhodné a čo nie a pristupuje sa individuálne. Podľa mňa sa s Clayo dá dohodnúť. Tak či tak my odtial ideme preč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.2.25 12:11

@Wuhu85 ja uz tam tiez nejdem lebo sme ss odstahovali do zahranicia. Inak by som tam skusila asi este 1-2 nativy. Aj ked uz tam maju velmi vela ludi, a velmi neskumali preco sa nativ nepodaril. Kam teraz idete na aku kliniku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
22.2.25 12:17

@Adela373 Skusime PFC teraz. Našla som tam celkom normálnu doktorku tak uvidíme čo vymyslí. V Clayo som si všetko zisťovala na vlastnú past a neriešili vôbec nič len na moje vyžiadanie. Za všetko môže vek a treba len vkladať. Ale že vklady nevychádzajú tak to neriešia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.2.25 12:22

@Wuhu85 ano mala som uplne rovnaky pocit ako pisete z Clayo. Tak dajte vediet ako v PFC. Myslim, ze je to dobry krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
22.2.25 12:33

@Adela373 Tak kliniky musia mať aj príjem. Takže neviem ako je položená tá stratégia ale nadšenie s nimi nezdieľam. Dochádzame tiež z Nemecka takže si účtujú aj oveľa viac ako lokálnym. Celkovo majú to tam obrovské a toto finančne utiahnuť sa premieta do cien. Nenasledujú štandardne odporúčané postupy a nám poradili doslova zle. A chodiť na drahe vklady sa mi už fakt nechce keď je výsledok neistý. Ja už klinikam neverím ale ešte stále sú niektoré ktoré robia fakt dobre. Kde ste momentálne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.2.25 13:24

@Wuhu85 v Grecku. Jarosova vravela, ze su tu ivf kliniky na velmi dobrej urovni, tak uvidim aky bude ich pristup. Aj ked ja myslim ze jedinu sancu mam cez tie nativy, s alternat. podporou (akupunktura, mojzisova, a nieco na psychiku asi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
22.2.25 13:26

@Adela373 môžu mať kľudne iný prístup ako v CR. Ja som na Grécko tiež počula len dobre recenzie. Som popravde z Čiech sklamaná. Ak nájdete dobrú kliniku s dobrou cenou tak kľudne zbierať embryjka nejaký čas a potom vkladať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.2.25 13:30

@Wuhu85 hej to ma napadlo ze bude asi najlepsie, zbierat z nativu vajicka a embryjka, a potom ich otestovat a vlozit. Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
22.2.25 13:37

@Adela373 môžete mi kľudne týkať. Áno tak sa to robí. Môžete skúsiť minimálnu stimuláciu podľa toho čo oni navrhnú a ako reagujete. To sa da robiť častejšie ako normálna stimulácia. A zbierať embrya a testovať na pgt keď sa bude dať. A potom čakať na zlate :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.2.25 13:51

@Wuhu85 dakujem ti za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
22.2.25 16:14

Ja uz bych teda do nativu nesla, podle me vyhozeny penize. A prekvapuje me argumentace, ze uz jste byla tehotna v 36. Za 4 roky se muze stat spousta veci, zvlast kdyz uz v te dobe bylo amh 0.8. Chtelo to udelat aspon zakladni hormonalni profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.2.25 18:19

@B. H. ale ked neragujem na hormony, ale pravidelne ovulujem, tak vela moznosti neni. Alebo je? Len DV?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
22.2.25 19:22

@Adela373 Zkousela jsi i letrozol plus injekce?
Nativ muze byt dobra cesta, pokud nereagujes na hormony. Ale ja bych delala rovnou ET. Protoze platit pgt a mrazeni, to je u jednoho vajicka pomerne nejiste a drahe.
Ja mam za sebou tez nativ, kdy se povedla blastocysta a mrazila jsem.. mam ji porad zamrazenou. Ale pgt u jednoho embrya jsem zavrhla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
22.2.25 19:30
@Adela373 píše: Více

Aha, pardon, zrejme jste to psala nekde drive, ze nereagujete na hormony a ja jsem to prehlidla 😇
Tak pak samoze zbyva nativ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital