Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1014
10.3.25 21:27

@Jůvinka Budeme mluvit anglicky.. Konzultace se hradi, ale da se to zvladnout..
V CR lecba neni.. a transferovat embrya bez leku nema v nasem pripade cenu…
My mame 9 nebo 10 ivf za sebou.. 2 posledni ivf pred sebou.. aktualne mrazime, abychom mely co nejvic embryi.. pri nizkem amh to jde pomalu..
Manzel mel posledne super spermiogram.. ale ten kolisa, to uz vim.. vetsinou pomohou vitaminy.. oba chodime na TCM..
Budu sdilet vysledky konzultace. Mrzi mne, ze v CR nemame lecbu, ackoliv mame skvele lekare.. Musi se to brzy zmenit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
10.3.25 21:28

@Sim7 Podľa mňa sa to zmení. Len to musí jeden lekár zaviesť a pôjde to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.3.25 05:54

To je fakt mazec. Ani jsem netušila, že něco takového vůbec existuje. Jsem teď z toho úplně ve stresu.. a to jsem doteď nebyla a říkala si, že jednou to prostě vyjít musí … jen to chce čas… to je škoda, že když už zde to vyšetření nabízí, tak k tomu nedá i lék. A fakt tomu holky stopro věříte jo? Že to muže být ten důvod? Ani tak by jedno embryo z několika se neuchytilo?? …
Embrya jsme měli z toho všeho vložené dvě po genetice. Teď mame zamražené ještě 2 zdravá a 1 s mozaikou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
11.3.25 07:28

@Jůvinka určite treba urobit všetky vyšetrenia pred ďalšími vkladmi. Tam môže ale nemusí byť nejaký dôvod keď nevychádzajú ani testované. To čakanie na vysledky bolo pre mňa asi najhoršie. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
11.3.25 09:36

@Jůvinka Ano věřím tomu.. protože jsme též vkládali i po genetice a nic.. a měli jsme vždy blastocysty.. dle embryologů výborné kvality.. Já se léčila na NK buňky.. ale bylo mi divné, že jednou vyšly vysoké a podruhé ne.. a to bylo asi tím, že došlo k imunologické reakci na embryo způsobené právě KIRAA..
Zatím se zkus nestresovat… léčba je.. jen ne v ČR… Věřím, že se to snad změní.. Dám vědět, co mi bylo řečeno po konzultaci.. My máme pět embryí zamraženo, čeká nás ještě 2 x ivf s mražením.. pak se budu soustředit na vklady..
Jsem v jedné skupině na fcb, kde často ženy psaly, že třeba 10 x vklad a nic a po nastavení léčby se podařil
Můžeš se zeptat v centru, zda by byly ochotni ti předepsat lék C-GSF - Neupogen, Accofil, Zarzio, Nivastim.. je jich spousta pod různou obchodní značkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.3.25 13:21

Ahoj holky,.můžu mít na Vás dotaz je mi 37 let amh 1,19, Fsh 5 a mám se rozhodnout zda zkoušet s vlastními vajíčky či darovanými.
Máme syna po ivf a teď se snažíme o druhé, ale hodnota AMH je nic moc prý. Ještě mám endometriózu a jeden vejcovod. Zas je to náš úplně poslední pokus jako samoplatci a já nevím.
Děkuji 🌷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.3.25 13:40

Ahoj holky, a kolik prosím stojí to vyšetření KIR AA, jde to na pojišťovnu? Rozumím správně že ho děla paní doktorka Černa v Gennetu? Taky se mi nechytají moji zdrava a kvalitní ačkova embrya (7 transferu). Mam zonu free jenom z imunologie kvůli protilátkám k obalu vajíčka. Další embrya už mám darované, ale jsou bečkove, horší kvalita. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.3.25 14:12

Ahoj holky, tak jsem byla na dalším UTZ 11 DC cyklu a pri dávce 300 pergoveris od 2DC mam 2× 18 cm folikul a asi 13 folikulu ve velikost mezi 11-13 mm. Dále si mam pichat pergoveris a orgalutran. Na dalsi UTZ mam prijit ve ctvtek a dle toho se rozhodne, zda OPU v sobotu nebo v pondeli - coz me zarazilo, neni to az za dlouho? Jelikož chceme KET, tak doktor říkal, ze by se tomu nebránil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
11.3.25 15:40

@A230 AMH máte krásne kto vám niečo také povedal je ….. FSH máte tiež nízke čo odpovedá tomu že vaše telo produkuje menej toho hormónu aby tvorilo vajka. Ak idete do prechodu tak sa to zvyšuje lebo už nie sú vajíčka a nie je rezerva. Endometriozu musíte riešiť. To zvykne robiť problém ale to sa da riešiť pred transferom liekmi aby sa to ukludnilo. Ak máte cyklus určite transfer v native. Kvalita vajíčok je téma sama o sebe ale s vašimi hodnotami by som osobne určite skúsila vlastne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
11.3.25 15:40

@TinkaLeen sa za to. Poisťovňa to nepreplaca a už neviem koľko som za to platila. Okolo 2500 tuším za KIR AA ale fakt neviem. Tá genetika pre oboch je 12000 KČ. Podľa mňa to testuje Gennet a nemusí to robiť priamo Černá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
11.3.25 15:47

@Eliskaa29 Asi chce trošku počkať na tie menšie. U mňa tiež cakali síce pri dlhom ale vyplatilo sa. Transfer by som plánovala az keď bude čo transferovať. Plánujete genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.3.25 16:03

@Wuhu85 mockrát děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.3.25 18:07

@Wuhu85 děkuji moc.
No doktorka říkala, že je to nic moc.. ENDO by se zalecila diperhelinem na 3-6mesicu..potom by byla asi stimulace nebo nejdřív stimulace a pak by se to zalecilo a pak ket.
Nevím co bude lepší..jdu tam až v dubnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
11.3.25 18:21

@A230 Neblaznite. Máte normálne AMH adekvátne veku. V tejto skupine sme ženy čo sme skoro na nule. Takže fakt si myslím, že to úplne tak ako doktorka hovorí nie je. A rozhodujúca je kvalita. Niektoré majú 20 vajec a ani jedno embryjko a niektoré majú 1 vajce a embryo z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.3.25 18:32

@Wuhu85 já si právě myslím že je někdy mít min vajíček a kvalitních než víc a nic moc kvality. To jsem ráda měla jsem se rozhodnout zda zkusím ze svými nebo s darovanými.
Jde o to že už to bude moje 5ivf tak třeba proto navrhuje i darovaná, ale nějak ještě jsem se s tím nesmířila, že by to nešlo s mými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí