Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
25.3.25 16:50

Dobrý den, ahoj ☺️ Sice nemám úplně nízké AMH (Loni touhle dobou, před třetí stimulací ivf, bylo 2,16). Ale mám zřejmě špatnou kvalitu vajíček. Trochu jsem pročítala diskuzi a viděla jsem, že tady hodně jedete v minimálních stimulacích, kterou teď taky podstupuju ☺️
Mám Femaru 2-0-2 od 3.do 7.dne a zároveň si od 2.dne píchám i Meriofert 75. Při žádné plné stimulaci mi nebylo tak zvláštně jako teď. Jsem strašně unavená, bolí mě hlava. A i když mi stimulace zastavila menstruaci, tak pořád lehounce krvavě spinim. Měla jste to některá taky tak?
Mají za vás minimalky šanci na úspěch? Už jsem zoufalá, ale vzdát se nechci. Mám za sebou zamlkle těhotenství po ketu a jedno biochemko 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
30.3.25 16:14
@San09 píše: Více

Ahoj,
femara=letrozol, způsobuje divný stavy a bolest hlavy, to je „normální“. Měla jsem taky, i když jen u první ministimulace. U druhé už jsem nic nepociťovala,
Mně se za cca poslední rok, co podstupuji různá ivf, obecně zkrátila MS z 6 dnů na cca 3 dny.
U mě minimálky úspěch neměly. Šla jsem, zatím jednou, do klasického ivf a ten byl pro mě nejpřínosnější (1× euploidní embryo v lednici). A co jsi brala při plné stimulaci?
Jak dlouho bojuješ? Určitě nezoufej, některý holky tady bojují hodně dlouho a jejich přístup mě vždycky povzbudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
31.3.25 18:37

@B. H. Držím pěsti, ať je embryjko v mrazáku to pravé ☺️ kdy se bude zavádět?
Kolik minimalek máte za sebou?

Já mám za sebou 3 stimulace. První byla stimulace Puregonem.
Druhá stimulace dlouhý protokol Diphereline a Pergoveris.
Třetí stimulace Bemfola a Meriofert v nejvyšších dávkách.
Při dvou stimulacích jsme měli na konci jen jedno embryo pochybné kvality. Vždy se oplodnilo jen málo vajíček už z tak málo odebraných 😔 Ve třetím pokusu byl et a ket - z toho bylo zamlkle těhotenství v 8.tydnu.
Teď ta minimalka. Zatím vím, že mi odebrali 5 vajíček, zítra si mám volat, kolik se oplodnilo. Snažíme se celkem 4 roky. Už je to dlouhé, už i doktoři říkají, že nejsme úplně jednoduchý případ 😔 přitom jsme oba „zdraví“ jen mé vajíčka jsou na prd 😔 Vzdávat se nechci, ale čím víc neúspěchů je za mnou, tím hůř se věří v lepší zítřky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.4.25 13:35

Ahoj holky, tento cyklus jsme chtěli na KET. Dnes 9DC a na UTZ velmi nízká sliznice a přitom dominantní folikul 14 DC. vypadá to tedy až na delší cyklus. Dost me to zarazilo, nikdy jsem nízkou děložní sliznici nemela. Myslíte si, ze to muze byt i po stimulaci a punkci, kterou jsem absolvovala minuly měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
4.4.25 07:34

Ahoj, zavádět se bude za dlouho :,(
Tak kolik se oplodnilo?
 BH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.4.25 10:38

Oplodnily se 3. Zavedli mi dvě třídenní - sedmi a osmi buněčné. Prý je u mě malá pravděpodobnost, že se uchytí obě, ale prý by se mohly potencovat, aby se chytlo jedno :nevim:. Do toho si budu píchat Clexane a co 3 dny ještě 14 dní i injekci HCG. Dneska mi budou volat jakou jsem měla včera hladinu progesteronu a dle toho bych si píchala ještě Prolutex 8o. Vymýšlejí se mnou bláznivé kombinace, tak kéž by se aspoň jeden bojovník udržel.

Na co se u vás čeká, že ti ho nemůžou zavést hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
4.4.25 10:40

@San09 Ahoj, blahopreji k transferu! Je videt, ze mas dobrou lekarku z toho, co popisujes. Drzim Ti moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.4.25 21:14

@San09 Ahoj, a mohu poprosit, k jake lekarce chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
4.4.25 21:47

Moc preji, aby se chytlo(a) :palec:
Mam za sebou 2 nativy, 2 minimalky, 1 klasicke kratke IVF, a ted pro velky uspech opacko.
Zavest mohou hned, ale ja nechci. Resime s partnerem svetske problemy, ktere me stresuji. Takze stradam mrazacky a snad nekdy za pul roku budeme vkladat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
14.4.25 18:16

@B. H. Kdy zacinas? Ja cca 12.5. 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
14.4.25 21:04
@Sim7 píše: Více

Ja uz skoncila. Bohuzel, do 6 dne doslo jen jedno embryo ze 4 odebranych.😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
14.4.25 21:51

@B. H. At je to jedno to prave🍀 🍀 🍀

Jaky mate dalsi postup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
14.4.25 21:59
@Sim7 píše: Více

Diky :srdce:
No planujeme posledni IVF az v srpnu. Budu se celou dobu setrit. Pote uz budeme jen vkladat (pokud bude co). Kdyz nic nevyjde, tak darovana. Snad se do konce roku postesti, uz to nechci prodluzovat, protoze roky leti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
14.4.25 22:28

@B. H. Tez mame planovan posledni cyklus v srpnu ci zari.. a pak vklady..
Pak vklady..
Darovane nechceme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
15.4.25 20:48

Meli jste stejny protokol?

Ja si premyslim, zda nema cenu zmenit leky, aby si na ne telo nezvyklo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí