Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
23.4.25 14:10
@Moravacka2025 píše: Více

Děkuji. My také darovaná ne, alespoň teď to tvrdím…a dokázali i dělat při tak nízkém AMH? Taky mě to šoklo, tušila jsem, že se mnou něco nebude v pořádku, ale takto jsem to nečekala, hlavně jsem si připadala dobře. A více jste do toho neinvestovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.25 11:11

@Lili363 Víc než jednu stimulaci jsme nedělali. Měla jsem úplně vyčerpané tělo, SP, pak hned stimulace… Menstruovala jsem po 10 až 15 dnech, bylo to šílené. Už jsem se chtěla jen cítit dobře ve svém těle, bylo mi jasné, že v takovém stavu stejně nejde dítě řešit. Takže ty bylinky jsem primárně brala na cyklus, netušila jsem, jaké mají vedlejší účinky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.4.25 11:28

Jakože myslíš, že ty bylinky tě popoběhly k přirozenému otěhotnění? A prosím tě dělala jsis i ovulační testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.25 15:37

@Lili363 Myslím, že ano, protože bez pravidelného cyklu by to nešlo. Dělala jsem si ovulační testy, ale ovulaci na sobě poznám i bez nich. Lékaři mi říkali, že s takovým AMH můžu ovulovat už jen výjimečně, proto jsem si dělala i testy, abych si byla jistá. A pokud jsem neměla rozhozený cyklus, tak ovulace byla vždy. Pak člověk vůbec neví, čemu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.4.25 19:15

A to jsi měla ty
„Kúra k harmonizaci ženských reprodukčních a hormonálních funkcí“?
A jak se ti prosím projevovala ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.4.25 08:52

Prosím o zkušenost

Krásný den! Zkusím se přidat ke konverzaci.
Je mi 38 a mám za sebou dvě mimoděložní těhotenství a jsem bez obou vejcovodů. S manželem jsme se rozhodli zkusit IVF, ale byla mi naměřená nízká ovariální zásoba. Doktorka mi řekla, že je malá šance že budu na injekce reagovat a chce abych zkusila na začátek letrozol a podle ultrazvuku 8.den se rozhodne dál. Máte s tím některá zkušenost? Reagovali jste na tento lék? Moc děkuji za zkušenosti jsem zoufalá :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.25 10:39

@Lili363 Ano, přesně tuhle kúru. Ovulaci poznám podle bílkového hlenu, bolí mě vaječník a jsem taková roztěkaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
25.4.25 11:07

Takto to vnímám také, ale neměřila jsem se, ale nejspíš podle testů ovulaci nemám. Je pravda, že co jsme se začali snažit, tak jsem měla hodně nálady, protože se nám to nedařilo a nemohla jsem se zklidnit, teď špatné výsledky a o to víc si teď vážím to, že jsme tři, říkám si, ale uvnitř ten klid určitě není, vyčítám si, že jsme se nerozhodli i třeba o rok dříve. Beru vitamínů už dýl, teď Gynex, piji čaje, já nevím, zda mám opatřit ještě jiné byůinky, věřím v sílu, ale bojím se dalšího zklamání. Jsi dobrá, že jsi to dokázala a teď tě čeká zasloužená odměna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
25.4.25 20:07

Holky, tak se hlásím, jak se to u mě vyvíjí.. 3.4. mi transferovali 2 třídenní embrya. Píchala jsem si každé 3 dny zivafert, pro podporu luteální fáze,( do 16.4.), pak mám každý den Clexane, progesteron besins, estrofem.

Včera to bylo 21 dní od transferu, byla jsem na krvi a HCG bylo 6650. Měla jsem radost.. jsem nedočkavá, tak jsem si hned dneska udělala další odběr, ale HCG za 24 hodin skoro vůbec nestouplo, je jen 7300 😔 teď se moc bojím, jestli z toho bude zase zamlklé těhotenství..
Na ultrazvuk mě objednali na 5.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
28.4.25 07:01
@Matfry píše: Více

Ahoj, vítej.
Jak malá ovar. zásoba? Jaké amh? Jen samotný letrozol si myslím je málo. Píchat fsh+lh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.25 10:16

@Lili363 Možná to přijde, až když to člověk přestane čekat :-) Zkusila bych na tvém místě testovat ovulaci. Podle Dr. už jsem ji mít neměla, ale normálně probíhala. Zaměř se víc na svoje tělo a výsledky vyšetření zatím neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.4.25 11:22

Děkuji moc, snažím se i trochu pozitivně myslet, ale mám stavy, když se podívám na malou nebo se zamyslím, mám hned návaly breku…měla jsem se rozhodovat dříve :zed: holt z těchto chyb se už člověk poučit nemůže. Bojím se ji měřit, že zjistím, že ji fakt nemám :( Říkalaj sem si, že když budu více „nad věcí“ třeba se mi ty hormony srovnají a vyšlou signál, ale je to těžky, chtěla bych to hlavně kvůli malé!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.4.25 11:24

@B. H. Já právě přesnou hodnotu nevim to mi neřekla. Mluvili jsme spolu pouze po telefonu řekla mi at injekce zatím nedávám že se uvidí zda zareaguji na toto a potom mi řekne dál podle ultrazvuku. A jediné co řekla k výsledkům že jsem horší než čekala v podstatě prý začátek menopauzy ale hodnotu mi neřekla. Já se nezeptala byla jsem úplně rozhozená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
28.4.25 11:32

@San09 Blahopreji! Nadherna zprava!😊 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
28.4.25 11:35

@Matfry Ahoj, nepodlehej panice..
Letrozol bych zkusila jen oprsvdu, abyste veddli, zda se neco bude dit..
Na minimalni stimulaci ci ivf chtej kombinaci letrozolu a injekci..
Ja naposled mela cdlou dobu 2-0-2 letrozolu a 150 jednotek pergoverisu.. a fungovalo to hezky. AMH 0,3 asi.. ja uz ho ani merit nechci🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí