Krvácení způsobeno nízko položenou placentou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
7.6.12 12:21

Taky mám nízko položenou placentu, 13.5. byla 30mm od vnitřní branky a 5.6. už jen 13mm. Spíše se snižuje než aby se vytáhla. Tento týden jsem mírně špinila, takže mám magnezium a nařízen klidový režim. Kdyby se to opakovalo, mám jet do nemocnice, takže se šetřím a děsím se každé návštěvy wc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
13.6.12 19:03

Ahoj holky, tak se hlásím po kontrole. Jsme 19tt a placenta již ok a vše je v normálu jak má být, doktor byl spokojený a já taky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
13.6.12 22:30

@Esterkaaa Tak to je super, já jdu na kontrolu zítra, tak doufám, že budu mít taky takovou radost, já 19 týden začínám v pátek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
14.6.12 11:08

@cezet Tak co?? držím pěstíky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
14.6.12 19:09

@Esterkaaa AHOJKY, NENÍ TO JEŠTĚ )PLNĚ OK, ALE JE VÝŠ :-)HÝBE SE TO, TAKŽE ASI OK :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
14.6.12 19:19

Uvidíš, že do porodu se vytáhne, když už leze teď. Takže taky dobré zprávy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
23.6.12 12:20

Ahojky holky, tak já se taky přidávám, jsem ve 13tt a včera ráno jsem jednorázově zakrvácela a pakuž čisto, stejně jsem ale jela na gyndu, tam mě dr řekl, že mám nízko položenou placentu, stupeň tři, byla jsem z toho tak zmatená, že to je jediný, co si pamatuju, den předem jsem byla na 1.screeningu a vyšel moc dobře, tak jsem nečekala, že se druhý den něco zvrtne :,( mám mít naprostý klid, zákaz sexu a beru ascorutin, který teda beru už od 6tt, kdy se u mě vyloupl hematom a trochu jsem krvácela a asi 3 týdny špinila. Chtěla jsem se zeptat, jestli se placenta může vytáhnout i v tom nejhoršim umístění, kdy je centrálně dole. Jinak od včerejšího krvácení čisto a dnes brzo ráno na toaletáku trocha krve a pak špinění, ale uplně minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
23.6.12 14:56

@lera1 Ze svě zkušenosti, ti můžu poradit aby jsi opravdu ležela, je to otrava, ale mě to taky za to stálo, byla jsem v klidu a ležela a jsem ve 20tt a je to nahoře :-)

držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
23.6.12 18:53

@cezet Děkuju za odpověď :mavam:,jj já už vlastně ležela i s tim hematomem a tak mě návrat do postele neva, tak snad se brzo placenta pohne směrem nahoru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
23.6.12 19:04

@lera1 jo, vytáhnout se může a pravděpodobně to i udělá. ještě v 20tt jsem ji měla prý „vpodstatě jasná praevia“ a ve 30tt už ji mám v horním segmentu :nevim: a musím říct, že jsem to na tom utz viděla taky, takže dr. věřím. říkala, že téměř vždy se vytáhne aspoň tak, aby se dalo opatrně(tzn. neurychlovat), ale porodit vaginálně - a statistiky tomu i odpovídají, někde jsem četla, že je bývá tak dole, až to znemožňuje porod, asi u 0,1% rodiček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
23.6.12 19:11

Od 20tt placeta nízko uložená centrálně…nevytáhla se…35+4 porod císařem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
23.6.12 19:16

No vida, tak luciet je tu jako zástupce toho mizivýho procenta, co si „vyžral“ tu nejblbější variantu a všechny ostatní to už zvládnem „vytáhnout“, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
23.6.12 22:53

@PjckjsANEBjája To si piš že jo, takový se vždycky někdo najde, no a, já věřím, že půjde a zůstane nahoře :-) a vy si holky taky věřte! máme mimísky bojovníky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
24.6.12 08:53

@PjckjsANEBjája no,tak to ráda čtu,vždycky mě zneklidní to špinění,celý den v podstatě nic a pak v noci,kdy jsem nejvíc v klidu mám na toaleť.trochu krve a do rána špinim,přes den nic.No ale pořád se uklidňuju,že žádný drama krvácení to není,tak to musim prostě vyležet a vydržet.Na KO jdu 3.7.tak to bude asi ještě brzo,aby se posunula,ale hlavně,že mímo bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
10.8.12 15:36

Ahoj maminky s podobnou zkušeností, jsem v 16. týdnu a poslední dobou se velmi často opakuje krev na toaleťáku a trošku zašpinění, v nemocnici mi zjistili nízko placentu. Máte některá stejnou zkušenost s opakovaným špiněním/zakrvácením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí