Normální příznaky těhotenství nebo problém?

• Otevřená skupina

Milé žienky,pridajte sa do skupinky s termínom pôrodu v prosinci ????

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

51
3.7.22 08:25

Normální příznaky těhotenství nebo problém?

Ahoj, jdu si pro radu. Prvně zmíním, že jsem těhotná prvně a dříve jsem neměla žádné potíže typu zánět močáku atd. Nejsem si jistá, zda moje obtíže jsou: normální těhotenské nebo značí nějaký problém. Jsem 16tt, od začátku těhotenství mám problém s nočním chozením na záchod. V 2. trimestru se to snad ještě zhoršilo, přes den celkem ok, ale v noci chodím skoro každou hodinu. Poslední dny se ale v noci budím bolestí plného močáku, bolest je v okolí pupíku a především na pravém boku. Přetrvává i při vymočení a chvíli potom. K tomu mě začala bolet i bedra. Nic mě ale nepálí, neřeže, žádná krev. Bolest se dá vydržet, není celodenní. Moje gynekoložka má dovolenou, na pohotovost klidně pojedu, ale vzpomínám si, jak si v mém okolí často kamarádky stěžovaly, že když jeli s podezřením na zánět, hned dostaly ATB bez nějakého vyšetření :( měla jste někdy výše zmíněné jako normalni otravný těhotenský potíže nebo naopak zánět? Moc díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jeen
10.7.22 20:12
@B.R.94 píše:
Ahoj, jdu si pro radu. Prvně zmíním, že jsem těhotná prvně a dříve jsem neměla žádné potíže typu zánět močáku atd. Nejsem si jistá, zda moje obtíže jsou: normální těhotenské nebo značí nějaký problém. Jsem 16tt, od začátku těhotenství mám problém s nočním chozením na záchod. V 2. trimestru se to snad ještě zhoršilo, přes den celkem ok, ale v noci chodím skoro každou hodinu. Poslední dny se ale v noci budím bolestí plného močáku, bolest je v okolí pupíku a především na pravém boku. Přetrvává i při vymočení a chvíli potom. K tomu mě začala bolet i bedra. Nic mě ale nepálí, neřeže, žádná krev. Bolest se dá vydržet, není celodenní. Moje gynekoložka má dovolenou, na pohotovost klidně pojedu, ale vzpomínám si, jak si v mém okolí často kamarádky stěžovaly, že když jeli s podezřením na zánět, hned dostaly ATB bez nějakého vyšetření :( měla jste někdy výše zmíněné jako normalni otravný těhotenský potíže nebo naopak zánět? Moc díky :)

Mne to trochu pride podobne ako to mám já ale tazko povedat vždy je lepsie radsej vsetko konzultovat s doktorom

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny