Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lemuska píše:
@wildcherry s cinama mam trochu problem ja…no lehnu a spimChjo a ja neverila ze deti jsou maly kazi***suci.
maly
?Nesmis tolik rvat ![]()
Myslim si, ze je to normalni. Postupem casu se vztah meni a pocatecni zamilovanost taky odchazi.Je na vas abyste ten vztah udrzovali. Zeptej se tech co jsou spolu 20 a vic let a porad jsou jak hrdlicky jaky maji recept ![]()
Já teda nevím, ale když mě můj drahý nesere tak jsme pořád jak hrdličky ![]()
@Lemuska píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Měli by dávat do těch kufříků v porodnici co dostane maminka se vzorkama a letáčkama i mini špunty pro děti do uší ![]()
@wildcherry píše:
Měli by dávat do těch kufříků v porodnici co dostane maminka se vzorkama a letáčkama i mini špunty pro děti do uší
Ja bych ocenila i instatni hlidaci vikendovou babku za babku
Joooo to by pak bylo vasne ![]()
@omites píše: Člověk nemůže žít v permanentní počáteční zamilovanosti. Takhle to nefunguje, to by se za chvíli energeticky odrovnal a pošel
Dovolím si trochu oponovat…
Počáteční zamilovanost se může krásně změnit ve stabilní lásku, která neustále proudí a koluje a dokonce nabírá na intenzitě. Energeticky se nikdo neodrovná, protože je to přesný opak - neustále Tě dobíjí, jako nabíjčka mobil…:-) Zkušenost ve 13-ti letém manželství, kdy si každý myslel, že jsme asi novomanželé… ![]()
Co se týká dotazu zakladatelky - tak to trochu obměňte - je čas na ženskou rafinovanost…
Místo chození úplně nahá, co třeba hezké prádlo s krajkou? To je hned nové téma na smsky… ![]()
@Lemuska píše:
Ja bych ocenila i instatni hlidaci vikendovou babku za babkuJoooo to by pak bylo vasne
Hej babka za babku nema chybu
…
@Tajné píše:
Dovolím si trochu oponovat…Počáteční zamilovanost se může krásně změnit ve stabilní lásku, která neustále proudí a koluje a dokonce nabírá na intenzitě. Energeticky se nikdo neodrovná, protože je to přesný opak - neustále Tě dobíjí, jako nabíjčka mobil…:-) Zkušenost ve 13-ti letém manželství, kdy si každý myslel, že jsme asi novomanželé…
Co se týká dotazu zakladatelky - tak to trochu obměňte - je čas na ženskou rafinovanost…Místo chození úplně nahá, co třeba hezké prádlo s krajkou? To je hned nové téma na smsky…
Taky to tak mame ![]()
@Angua píše:
A co jako tak si o tom prádle furt píšete?
ale no tak
Pokud vím, tak šikovná žena nepíše o tom prádle, ale popíše třeba, co krajka zakrývá…
Jenže to je právě ta ženská rafinovanost ke které se musí dospět… ![]()
@Tajné píše:
ale no tak![]()
Pokud vím, tak šikovná žena nepíše o tom prádle, ale popíše třeba, co krajka zakrývá…
Jenže to je právě ta ženská rafinovanost ke které se musí dospět…
No tak jistě - den 1, napíšu o tom, co krajka zakrývá, den 2, napíšu o tom, co zakrývá jiná krajka - vidím to jako materiál max. na týden. A pak si píšete co? Pak je potřeba pořídit nové prádlo?
oať je to prádlo jak chce super, tak furt zakrývá už X let stejné věci ![]()
Tím chci říct, že samozřejmě je to super námět, ale je to mnohem zajímavější a více vzrušující, když si něco takového napíšeme 1× měsíčně. Psát si takové (furt podobné) věci denně, nedejbože několikrát, musí být po čase dost nuda. Pro mě by byla. Kdyby mi denně pípla smska a já věděla, že mi zas píše Pepa, jak jsou mu těsné trenky. Asi by se mi to ani po pár letech nechtělo číst ![]()
@Angua píše:
No tak jistě - den 1, napíšu o tom, co krajka zakrývá, den 2, napíšu o tom, co zakrývá jiná krajka - vidím to jako materiál max. na týden. A pak si píšete co? Pak je potřeba pořídit nové prádlo?![]()
oať je to prádlo jak chce super, tak furt zakrývá už X let stejné věci
Tím chci říct, že samozřejmě je to super námět, ale je to mnohem zajímavější a více vzrušující, když si něco takového napíšeme 1× měsíčně. Psát si takové (furt podobné) věci denně, nedejbože několikrát, musí být po čase dost nuda. Pro mě by byla. Kdyby mi denně pípla smska a já věděla, že mi zas píše Pepa, jak jsou mu těsné trenky. Asi by se mi to ani po pár letech nechtělo číst
@Lemuska píše:![]()
![]()
ty tesne trencle me dostaly
![]()
![]()
To mě také Lemuska…
![]()
No asi takhle, komu není shůry dáno, tomu není pomoci… Nevím tedy s jakou věkovou hranicí si tady vyměnuji názor, ale asi je to celé o 1.) Fantazii, 2.) Rafinovanosti - což nekončí jen větou co krajka zakrývá a za 3.) Také o ženské hře, která nenechá muže nikdy vychladnout. Jenže to, že má Pepa těsný trencle
, jak píšeš je asi o Tvé fantazii hodně vypovídající… No budeš muset ještě nasbírat mustr… ![]()
Tak já teda souhlasím s trenclema
krajka je asi moc rafinovana, toho pravého ženského já se asi trochu děsím ![]()