Normální průběh ve vztahu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
6.6.13 21:45
@Lemuska píše:
@wildcherry s cinama mam trochu problem ja…no lehnu a spim :oops: Chjo a ja neverila ze deti jsou maly kazi***suci.

maly :lol:?Nesmis tolik rvat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
6.6.13 21:46

Myslim si, ze je to normalni. Postupem casu se vztah meni a pocatecni zamilovanost taky odchazi.Je na vas abyste ten vztah udrzovali. Zeptej se tech co jsou spolu 20 a vic let a porad jsou jak hrdlicky jaky maji recept :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
6.6.13 21:46
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.6.13 21:50

Já teda nevím, ale když mě můj drahý nesere tak jsme pořád jak hrdličky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.6.13 21:51
@Lemuska píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:

Měli by dávat do těch kufříků v porodnici co dostane maminka se vzorkama a letáčkama i mini špunty pro děti do uší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
7.6.13 08:03
@wildcherry píše:
Měli by dávat do těch kufříků v porodnici co dostane maminka se vzorkama a letáčkama i mini špunty pro děti do uší :mrgreen:

Ja bych ocenila i instatni hlidaci vikendovou babku za babku :mrgreen: Joooo to by pak bylo vasne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajné
7.6.13 08:53
@omites píše: Člověk nemůže žít v permanentní počáteční zamilovanosti. Takhle to nefunguje, to by se za chvíli energeticky odrovnal a pošel

Dovolím si trochu oponovat… :) Počáteční zamilovanost se může krásně změnit ve stabilní lásku, která neustále proudí a koluje a dokonce nabírá na intenzitě. Energeticky se nikdo neodrovná, protože je to přesný opak - neustále Tě dobíjí, jako nabíjčka mobil…:-) Zkušenost ve 13-ti letém manželství, kdy si každý myslel, že jsme asi novomanželé… :lol:
Co se týká dotazu zakladatelky - tak to trochu obměňte - je čas na ženskou rafinovanost… ;) Místo chození úplně nahá, co třeba hezké prádlo s krajkou? To je hned nové téma na smsky… ;)

• Citovat
  • Upravit
24379
7.6.13 11:19
@Lemuska píše:
Ja bych ocenila i instatni hlidaci vikendovou babku za babku :mrgreen: Joooo to by pak bylo vasne :jazyk:

Hej babka za babku nema chybu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.6.13 11:20
@Tajné píše:
Dovolím si trochu oponovat… :) Počáteční zamilovanost se může krásně změnit ve stabilní lásku, která neustále proudí a koluje a dokonce nabírá na intenzitě. Energeticky se nikdo neodrovná, protože je to přesný opak - neustále Tě dobíjí, jako nabíjčka mobil…:-) Zkušenost ve 13-ti letém manželství, kdy si každý myslel, že jsme asi novomanželé… :lol:
Co se týká dotazu zakladatelky - tak to trochu obměňte - je čas na ženskou rafinovanost… ;) Místo chození úplně nahá, co třeba hezké prádlo s krajkou? To je hned nové téma na smsky… ;)

Taky to tak mame :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.6.13 11:23

A co jako tak si o tom prádle furt píšete? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajné
7.6.13 17:09
@Angua píše:
A co jako tak si o tom prádle furt píšete? :lol:

ale no tak :roll: :lol: Pokud vím, tak šikovná žena nepíše o tom prádle, ale popíše třeba, co krajka zakrývá… ;) Jenže to je právě ta ženská rafinovanost ke které se musí dospět… :lol:

• Citovat
  • Upravit
50725
8.6.13 11:49
@Tajné píše:
ale no tak :roll: :lol: Pokud vím, tak šikovná žena nepíše o tom prádle, ale popíše třeba, co krajka zakrývá… ;) Jenže to je právě ta ženská rafinovanost ke které se musí dospět… :lol:

No tak jistě - den 1, napíšu o tom, co krajka zakrývá, den 2, napíšu o tom, co zakrývá jiná krajka - vidím to jako materiál max. na týden. A pak si píšete co? Pak je potřeba pořídit nové prádlo? :jazyk: :mrgreen: oať je to prádlo jak chce super, tak furt zakrývá už X let stejné věci :lol:

Tím chci říct, že samozřejmě je to super námět, ale je to mnohem zajímavější a více vzrušující, když si něco takového napíšeme 1× měsíčně. Psát si takové (furt podobné) věci denně, nedejbože několikrát, musí být po čase dost nuda. Pro mě by byla. Kdyby mi denně pípla smska a já věděla, že mi zas píše Pepa, jak jsou mu těsné trenky. Asi by se mi to ani po pár letech nechtělo číst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
8.6.13 13:49
@Angua píše:
No tak jistě - den 1, napíšu o tom, co krajka zakrývá, den 2, napíšu o tom, co zakrývá jiná krajka - vidím to jako materiál max. na týden. A pak si píšete co? Pak je potřeba pořídit nové prádlo? :jazyk: :mrgreen: oať je to prádlo jak chce super, tak furt zakrývá už X let stejné věci :lol:Tím chci říct, že samozřejmě je to super námět, ale je to mnohem zajímavější a více vzrušující, když si něco takového napíšeme 1× měsíčně. Psát si takové (furt podobné) věci denně, nedejbože několikrát, musí být po čase dost nuda. Pro mě by byla. Kdyby mi denně pípla smska a já věděla, že mi zas píše Pepa, jak jsou mu těsné trenky. Asi by se mi to ani po pár letech nechtělo číst :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty tesne trencle me dostaly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajné
8.6.13 17:40
@Lemuska píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty tesne trencle me dostaly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To mě také Lemuska… :lol: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
No asi takhle, komu není shůry dáno, tomu není pomoci… Nevím tedy s jakou věkovou hranicí si tady vyměnuji názor, ale asi je to celé o 1.) Fantazii, 2.) Rafinovanosti - což nekončí jen větou co krajka zakrývá a za 3.) Také o ženské hře, která nenechá muže nikdy vychladnout. Jenže to, že má Pepa těsný trencle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, jak píšeš je asi o Tvé fantazii hodně vypovídající… No budeš muset ještě nasbírat mustr… ;)

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
8.6.13 20:31

Tak já teda souhlasím s trenclema ;) krajka je asi moc rafinovana, toho pravého ženského já se asi trochu děsím :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky