Nosíte venku roušky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3190
25.10.20 17:27

Děvčata, napsala jsem to takto, jelikož hodně těch ovcí potkávám. ;) Co jdou sami po chodníku, a mají roušku, prostě mi tohle hlava nebere.. To je celé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
25.10.20 17:45
@Zwetta píše:
Děvčata, napsala jsem to takto, jelikož hodně těch ovcí potkávám. ;) Co jdou sami po chodníku, a mají roušku, prostě mi tohle hlava nebere.. To je celé :palec:

No a? Škodí ti tím nějak? :nevim: Nechápu, proč by proto měli být hned ovce. Mimochodem, když je potkáváš, tak asi sami po chodníku nejdou že ;) Někdo má prostě strach, že ani ty dva metry nejsou dost - o aerosolu, kterej se šíří dost daleko, se taky píše. Tak je nech, jejich rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
25.10.20 17:58
@Moringa píše:
Jasně, že nejsi… možná by sis to mohl přidat na ty svoje vizitky… aby to bylo všem jasné ;)

Jo ovce, to je teď v módě. To se zas něco chytlo. :roll: Je to trapné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.10.20 18:29

@Popeladym Přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.10.20 18:31

@Zwetta A co vymyslet jiný název? tohle slovo už je taková dost obehrana píseň. Kterou někdo někdy řekl a každý to opakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.10.20 19:19
@Zwetta píše:
Děvčata, napsala jsem to takto, jelikož hodně těch ovcí potkávám. ;) Co jdou sami po chodníku, a mají roušku, prostě mi tohle hlava nebere.. To je celé :palec:

Tvoje hlava je mi šumák. I kdybych kolem tebe procházela v obleku R4 s nápisem biohazard. Vysmíváš se lidem co mají strach? To je ubohý. Máš tušení, kolik z nich má rakovinu, cukrovku nebo vysoký tlak…? Přitom oni mají strach o svůj život nebo život svých blízkých. Pokud ty jim říkáš, že jsou ovce, já musím konstatovat, že jsi tupá…

• Citovat
  • Upravit
16006
25.10.20 19:26
@Zwetta píše:

Pořád je mi milejší ovce s rouškou, než debílek mezi lidmi bez roušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
25.10.20 19:28

No a nebo další věc, když je někdo v karanténě, vycházet smí jen za nezbytnýma věcma. Což u někoho je obden vynést koš, u jiného jednou týdně pro jídlo a někdo dvakrát denně aspoň kolem baráku venčí psa. A na to si nasadí roušku, neb nepotřebuje, aby ho nějakej soused udal, že nedodržuje karanténu. To, že si sama neberu roušku, když jdu v deset večer vysypat koš, mě nijak neopravňuje si myslet, že soused, co si ji vezme, je ovce. Jeho důvody neznám a i kdyby to byl „jenom strach“ pod dojmem masáže médií, obtěžuje mě to nějak? Neobtěžuje přesně do okamžiku, než by na mě přes ulici hulákal něco o mé nezodpověnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
25.10.20 19:29

@Janli @Zumpa

Zase mi berete slova z úst :mrgreen:
Tak aspoň srdíčka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
25.10.20 19:32

Já venku nenosím, ale mám ji pod bradou. Dneska policisté kontrolovali na náměstí lidi kdo nosí roušky. Tak jsem byla zmatená, jestli musí být i venku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
25.10.20 19:33

Skoro si normálně začínám přát, aby nastal kolaps civilizace, protože neschopní idioti budou první rýt držkou v zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.10.20 19:34
@Zumpa píše:
Pořád je mi milejší ovce s rouškou, než debílek mezi lidmi bez roušky.

Ach jo. Už sis ty studie přečetl? Viděl si grafy a jak se projevilo zavedení ústenek? Odpovím si sama - ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
25.10.20 19:36

Ještě teda dodám, že rozumný člověk je snad schopen adekvátně vyhodnotit rizika a to že se rozhodne mít roušku, tzn. být zodpovědný, nemusí přece znamenat to, že je ovce nebo po. dělaný strachy nebo hysterický, v panice nebo pod vlivem mediální masáže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
25.10.20 19:36
@Baba píše:
Ach jo. Už sis ty studie přečetl? Viděl si grafy a jak se projevilo zavedení ústenek? Odpovím si sama - ne.
Četl, a? Rouška usměrňuje vydechovaný vzduch, bez ohledu na výsledky nesměrodatných studií.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
25.10.20 19:37

@Zwetta tak ono nejde o ovce, ale třeba by tu roušku měli i kdyby tady okolo toho nebylo tolik rozruchu.. Nap, onklog pacienty, a nebo kardiak, a nebo jenom člověk, tkerý se v dnešní době nechce nakazit kašlem, protože jako v dnešní době k lékaři???
U obvodního přes telefon, u dětské na objednání nejdřív.. Člověk volá, že díte bolí ucho, jeslti by někdo poslal asň e recept, sestra naštvaná, s takovou banalitou, kluk velký dost dávejte mu brufeny…
Když jdu ven a je to oblast, kde opravdu nepotkávám lidi mám roušku- pod pusou, pokud už jdu po chodníku, kde očekávám víc lidi, třeba k zastávce, tak si ji prostě dám…
Já se přiznám, že se těším na období zimy, kde budou i rukavice a rozhodně si nepřipadám jako ovce, protože já jsem si ted dvakrát zažila co to je, něco mít a řešit to s lékařem, když je taková situace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí