Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kdochcekam píše:
Měl by darovat ledvinu a oční rohovku, a koupit Octavii ten neomalenec, co mu trčí sláma z neznačkových bot.
Darovat? Prodat!!!
@jipo píše:
Nechápu, co se divíš. Je to běžná ženská, akorát se nestydí to napsat.
Presne tak tyhle nazory ma spousta nanynek ve 20.
Akorat to vetsinou takhle nerozhlasujou po netu, ikdyz i tady je to anonymni, ono se je proste zac stydet s takovyma nazorama. ![]()
@Honza 12 píše:
Tak když má ženská chlapa na to aby za ní platil, rozmazloval ji a finančně si ho užívala, tak to je už trošku na nadávku né? To není partnerství.. Tvl. Netvrdím, že taková zakladatelka je.. Ale její poznámka, že má určitej standart, a chce si ho udržet mě nadzvedla dost. Tak když chce tak ať si ho udržuje normálně ze svojeho, když na to má. Ale to že by si našla chlapa, aby jí ON udržel vysokej standart, to už za nadávku stojí.. Jsem zvyklá že chlap za mě všechno platí, tahle poznámka vzbuzuje dojem, že ten vysokej standart požaduje od chlapa.. Což je fakt hustý.. Tohle je proti všemu tomu, jaká by ženská měla bejt. A prosím, to nikde nepropaguju, že má chlap na ženský šetřit.. A ona na něm..
Naprosto bezny.
Ale vzhledem k tomu, ze ji to fitko nebere, tak za par let uz o ni takovej zajem nebude a pristane na zemi. Holka ve 20 to ma snadny, rikam to porad, to se neda srovnat s tim jak to ma kluk. ![]()
@Scarabeuss píše:
Naprosto bezny.Ale vzhledem k tomu, ze ji to fitko nebere, tak za par let uz o ni takovej zajem nebude a pristane na zemi. Holka ve 20 to ma snadny, rikam to porad, to se neda srovnat s tim jak to ma kluk.
to je pravda… nicmene nezapominej, ze pozdeji bude na koni zase ten chlapec ![]()
@Scarabeuss píše:
Naprosto bezny.Ale vzhledem k tomu, ze ji to fitko nebere, tak za par let uz o ni takovej zajem nebude a pristane na zemi. Holka ve 20 to ma snadny, rikam to porad, to se neda srovnat s tim jak to ma kluk.
Však ono se to za patnáct let začne obracet a všechno se jí vrátí i s úroky ![]()
A co, zakladatelko, přispěj. Tohle už jsme probrali všechno mockrát.
Doufám že ani jednoho ze synů nenapadne si narazit podobnou slepici s nosankem nahoru, protože jinak bych ho musela proplesknout ať se vzpamatuje. Vychovávám je tak, aby si vážili věcí a lidí a neohrnovali nos.
Už vidím jak po pár týdenním randění chlap vymění šatník, mobil, auto..a kde na to asi vezme?
Když ho nechces nech ho být a hledej v jiné kategorii.
@andelka83 píše:
Doufám že ani jednoho ze synů nenapadne si narazit podobnou slepici s nosankem nahoru, protože jinak bych ho musela proplesknout ať se vzpamatuje. Vychovávám je tak, aby si vážili věcí a lidí a neohrnovali nos.
Už vidím jak po pár týdenním randění chlap vymění šatník, mobil, auto..a kde na to asi vezme?
Když ho nechces nech ho být a hledej v jiné kategorii.
muze byt… se mnou si jeden tyden po seznameni koupil nejaky hubnouci stroj domu a zacal desne makat ![]()
@Venetia no tak pokud mu to vydrželo i potom.. Ale je to jedna vec, hadry, auto, mobil, výlety, večeře..to je jiná liga.
@andelka83 píše:
@Venetia no tak pokud mu to vydrželo i potom.. Ale je to jedna vec, hadry, auto, mobil, výlety, večeře..to je jiná liga.
to nevim… nejak to nedopadlo… ale aspon jsem mu vnesla do zivota zajem trochu zapracovat na figure
@Venetia
lepší než vnést zájem utrácet za kraviny. Fakt nechápu co je špatného na tom nakupovat v akcích s ( představte si!!!) až 50% slevou. No to si dovoluje fakt dost. ![]()
@Honza 12 píše:
Taky můžou provádět nějaké nízkonákladové aktivity, jet na kola, na procházku, jít si zaběhat, na brusle atd. To zas tolik peněz nestojí..
Já myslím, že by ji mohl kopnout do řit*, to taky moc nestojí
Právě naopak ![]()