Nová známost - šetřílek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80147
15.4.16 09:22

Zakladatelka mi přijde ještě nedospělá a povrchní holčina. Normální holka by oceňovala to, že kluk je finančně gramotný a zodpovědný typ. Protože třeba jeho postoj k nákupům hader je přímo ukázkový - proč by kupoval hned a za kdovíkolik, když stačí počkat třeba měsíc dva a má za půlku, ne? A machrovat mobilem nebo autem? Očividně ví, chlapec, co chce. NO a myslím si, že tahle dívka to asi nebude. protože najít si s touhle povahou holku, která nechápe vůbec ekonomiku, to je k ničemu. Takže bych zakladatelce radila, když se chová jako zlatokopka, at se obrátí někam jinam, někam, kde už ty peníze jsou a nemusí se obracet každá koruna. Jistěže asi nebude dotyčný mladík a atraktivní, ale za všechno se platí.
A bavit se můžete, aniž byste vyhazovali kdovíkolik. A jinak - když chceš nějakou tu nákladnější aktivitu - co ji zaplatit sama, když je ti to šumák? Anebo jsi jenom klíště, a ještě k tomu rozežrané klíště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30974
15.4.16 09:22
@Honza 12 píše:
Taky můžou provádět nějaké nízkonákladové aktivity, jet na kola, na procházku, jít si zaběhat, na brusle atd. To zas tolik peněz nestojí.. :think:

Vid, nebo jet na vylet vlakem, dat si piknik v peknem parku… Vzdyt jsou spolu dva mesice, prvni dva mesice, kdy clovek touzi po tom, byt s tim druhym co nejvice. A ono to opravdu vsechno hodne stoji, takze kdyz clovek tu hodnotu penez nezna, tak mu nedojde, ze jeden takovy vylet je nejmene 1000 Kc (benzin, vstupne, hloupe drobne obcerstveni). A kdyz ji zna, tak klidne bude brazdit okoli na kole se svacinou v batohu. Vzdyt jsou oba opravdu na zacatku sveho pracovniho zivota a maji vidinu velkych plateb pred sebou. Joo, v 50, az budou mit zaplacene hypoteky, deti z domu, tak to at si klidne kazdy vecer travi ve statni opere, ale ve 20?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
15.4.16 09:23
@Honza 12 píše: :roll: :roll: ty se ptáš? Fakt se ptáš proč tě někdo kritizuje? Za to vytučněné.. Tvl. Aby chodil v novějším značkovém oblečení. :cert: Tohle na mě zkusit holka, tak seš dávno ex.. Mobil pod deset.. Že já vůbec něco píšu.. Todlencto je provokace.. ale abych neprudil. Kolik vyděláváš ty? A plánuješ s přítelem společné finance?

Zakladatelka se někde dobře baví, protože nás napálila. Tohle nemůže žádná myslet vážně. A kdyby myslela, tak si s takovým klukem ani nic nezačne. Dělá si z nás legraci.

• Citovat
  • Upravit
12651
15.4.16 09:27
@Venetia píše:
tak zkusit ho pozvat ty a nesetri na nem… to ti hodne napovi

Proc ja? Ja mam skveleho. setriveho chlapa. Ale spousta holek tady takoveho hleda :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
15.4.16 09:28
@motylemanuel píše:
Tak přidám i svůj názor jako člověk věkově blízký tomu klukovi :)
Také mi bude 23 a zbytečně peníze nevyhazuji. Nepotřebuji mít stále nejnovější mobil; notebook mám takovej že „funguje“ ale už má dost za sebou, auto mám z rodiny které není využíváno takže je to pro mě obrovské plus (ford fusion - žádný kočkolap :mrgreen: ) vzhledem k tomu že moje rezavá (ne)cool felda už téměř dosloužila. Studuji VŠ, domá mám dílnu a snažím se podnikat a tím si vydělávám. Peníze, které si vydělám, šetřím na vlastní bydlení a prostě nerozhazuji za zbytečnosti a musím přiznat, že rozhodně nejsem pro sortu holek kolem 20-22 let cool. Samozřejmě chodím slušně oblečený, potrpím si na kvalitu (nemusím mít značkové věci ale kvalitní).

Dotyčného chápu, dle mého se také snaží aby jednou mohl bydlet ve vlastním, bohužel dotyčná mu to neulehčuje a pokud nepřehodnotí priority tak to zřejmě fungovat nebude. Jinak samozřejmě když já někoho pozvu tak to zaplatím, ale nevadí mi když se dva dohodnou že se to může potom klidně střídat.

Jde o to, že ta „pravá“ se pozná podle toho, jestli dokáže s klukem vydržet i v tom období, kdy je potřeba se trochu uskromnit aby poté si mohli pořídit právě třeba to společné bydlení. Pokud ochotná neni a uteče za prvním který vytáhne nadutou peněženku a báwo od táty, tak sbohem a šáteček :)

ono se hlavne spatne odhaduje, jak to bude v budoucnu… kdo ma sklony si hodne penize hlidat vetsinou to dela i pote co jich je vice a mohl by si uz lecos dovolit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30144
15.4.16 09:30
@Cuddy píše:
Vid, nebo jet na vylet vlakem, dat si piknik v peknem parku… Vzdyt jsou spolu dva mesice, prvni dva mesice, kdy clovek touzi po tom, byt s tim druhym co nejvice. A ono to opravdu vsechno hodne stoji, takze kdyz clovek tu hodnotu penez nezna, tak mu nedojde, ze jeden takovy vylet je nejmene 1000 Kc (benzin, vstupne, hloupe drobne obcerstveni). A kdyz ji zna, tak klidne bude brazdit okoli na kole se svacinou v batohu. Vzdyt jsou oba opravdu na zacatku sveho pracovniho zivota a maji vidinu velkych plateb pred sebou. Joo, v 50, az budou mit zaplacene hypoteky, deti z domu, tak to at si klidne kazdy vecer travi ve statni opere, ale ve 20?

Je krásně. Sbalit svoje spacáky, stan karimatku a udělat si úžasnej puťáček, rozložit to někde u rybníka, rozdělat oheň upéct špekáčky a v objetí koukat na hvězdičky.. Uáá.. Kruci musím někam vyrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
15.4.16 09:31
@Kobliha51 píše:
Co jí to nabízíš, když bys jí stejně nic nedal. Máš nějakou krizi? :,(

Nedal, ty doby už jsou pryč. Teď za sebe nechávám zásadně platit ženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
15.4.16 09:32

Trol (nebo nějaký sociologický průzkum)…
Tohle není možný - že by to někdo myslel vážně… Nevěřím.
Takhle tupý - a ještě veřejně - nikdo být nemůže… Nebo může - ale i takto tupí lidé tu tupost raději tají :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
15.4.16 09:34
@Kobliha51 píše:
Zakladatelka se někde dobře baví, protože nás napálila. Tohle nemůže žádná myslet vážně. A kdyby myslela, tak si s takovým klukem ani nic nezačne. Dělá si z nás legraci.

Bojím se, že si legraci nedělá. Bavíš se někdy s dvacítkami? Tohle je fakt běžné myšlení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.4.16 09:34

@neila taky souhlasim, ze jezdit ve starym fokusu je naprosto ok. A penize se vydelavaji tezce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
15.4.16 09:36
@zoidberg píše:
Nedal, ty doby už jsou pryč. Teď za sebe nechávám zásadně platit ženu.

No právě, že už vím, že bys byl za korunu bez kolena, tak mě ta tvoje nabídka zakladatelce zarazila. Jen aby se té nabídky nechytla a nechtěla se k tobě nastěhovat. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
15.4.16 09:38
@zoidberg píše:
Bojím se, že si legraci nedělá. Bavíš se někdy s dvacítkami? Tohle je fakt běžné myšlení :(

Nebavím, to je pravda. No jo, vývoj jde kupředu… :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
14895
15.4.16 09:40

@Kobliha51 ja myslim ze nedela :mrgreen:
Proste dnes mnohe zeny se nespokoji s obycejnym chlapem od vedle..a to nejsou jen dvacitky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.16 09:41
@Venetia píše:
ono se hlavne spatne odhaduje, jak to bude v budoucnu… kdo ma sklony si hodne penize hlidat vetsinou to dela i pote co jich je vice a mohl by si uz lecos dovolit

je pravda že je nutný rozumný kompromis, chorobné skrblení nesnáším, ale je nutné být finančně zodpovědný. Znám kluka co je mu 26 a vše co vydělá (práce spíše formou brigády) do chvíle utratí - nový iphone, nová televize do pokoje, večírky a samozřejmě bydlí u matky. A to je právě druhý případ toho extrému - nezodpovědnost.

Příspěvek upraven 15.04.16 v 09:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
15.4.16 09:41
@motylemanuel píše:
nelze to brát paušálně, v každém je to jinak. Některý muž může být už ve 23 vyspělý a bude vědět co chce, mít plány do budoucna a někteří stále ve 28-30 lítají po diskotékách, barech a je to to, co je v životě naplňuje.

tim jsem chtela rict, ze by to meli mit nastaveno podobne, jinak to moc klapat nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí