Nová známost - šetřílek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
15.4.16 08:33
@Honza 12 píše:
To je základ finanční gramotnosti. Každý musí vědět, kolik peněz může utratit, a pak si může vybrat za co.. To je ten nejzákladnější základ všeho.

asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39724
15.4.16 08:34
@Honza 12 píše:
To je základ finanční gramotnosti. Každý musí vědět, kolik peněz může utratit, a pak si může vybrat za co.. To je ten nejzákladnější základ všeho.

No samozřejmě.
Propána, hadry jen značkový a mobil za 10 litrů 8o…ti mladí jsou dnes někteří (!) tak povrchní, že je mi z toho občas na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
15.4.16 08:37
@Anonymní píše:
Já nevím, proč mě hned kritizujete. Jsem prostě zvyklá na určitý standart a toho se chci držet. Třeba bych ráda chtěla, aby chodil v novějším a značkovém oblečení, to pro něho absolutně neexistuje. Počká si na výprodeje a pak jde nakoupit i věci za polovinu.

Můj bývalý přítel měl třeba tu novější Octávku, to bylo aspoň lepší svezení. Tak jsem se ho taky tak zeptala, proč si tohle nekoupí. Podle něho je to zbytečné, když auto je spotřební věc.
Nebo mobily, on se spokojí s Nokií za 3 tisíce, já jsem zase do mobilu pod 10 tisíc nikdy nešla.

Do fitka on chodí a rád, k tomu si ještě přibral saunu. Mně zase takové věci neberou.

No tak dle tohoto příspěvku bych ti asi poradila běž dál. Ne proto, že tvůj přítel je nehorázný šetřílek, se kterým by jsi měla hrozný život, ale protože máte každý jiný pohled na to, co je důležité. Každý máte ty priority jinde položené. To se pak kloubí dohromady špatně.

Já také nemusím mít mobil za tisíce, stačí mi obyč. mobil, který splní moje momentální požadavky na mobil, oblečení si kupuji takové, které se mi líbí a u kterého mi přijde, že se sama sobě v něm líbím, značka neznačka. Na to si nehraji. Asi začnu přemýšlet, zda nejsem chorobný šetřílek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
15.4.16 08:38
@Žirafa 69 píše:
No samozřejmě.
Propána, hadry jen značkový a mobil za 10 litrů 8o…ti mladí jsou dnes někteří (!) tak povrchní, že je mi z toho občas na :poblion:

Každýho věc.. Ale nutit chlápka s výplatou 15 litrů, do takovýho povrchního stylu života nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
15.4.16 08:38

Zakladatelka má asi vysoké podpatky…nic jiného, co by mohla mít vysokého mě nenapadá…IQ a EQ to nejspíš nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
15.4.16 08:39
@Malaga píše:
Zakladatelka má asi vysoké podpatky…nic jiného, co by mohla mít vysokého mě nenapadá…IQ a EQ to nejspíš nebude :think:

Ne, ne, to se mýlíš. Má ještě vysoké nároky. Je otázka, jestli má co nabídnout na revanš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.16 08:40
@Žirafa 69 píše:
No samozřejmě.
Propána, hadry jen značkový a mobil za 10 litrů 8o…ti mladí jsou dnes někteří (!) tak povrchní, že je mi z toho občas na :poblion:

taková je realita dneška :)
ale co, jak řekl kdysi Ivan Hlinka „hlavně se z toho nepo****“) :mrgreen:
jestli to není jen nějaký troll, a když ne tak kluk bude nejštastnější až to skončí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106453
15.4.16 08:41
@Michelle_M píše:
No jo, skromnost se holt dneska už moc nenosí :mrgreen: Jeho přístup mi přijde mnohem „zdravější“ než tvůj. Jako ano, tu útratu v restauraci by třeba sem tam mohl zatáhnout, ale všechno ostatní mi přijde normální a rozumné, že ukládá peníze a nevyhazuje za zbytečnosti. Až bude řešit za pár let třeba vlastní bydlení, jako když ty prachy najde - vlastní zkušenost ;)

Mne by prisel na triadvacet az moc uvedomelej, preci jen v tomhle veku by se meli lidi hlavne bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
15.4.16 08:42

Snad nebudeš jedna z těch, která tu pak bude brečet, že si partner pořídil vlastní bydlení a nenapsal na tebe polovinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39724
15.4.16 08:44
@Venetia píše:
Mne by prisel na triadvacet az moc uvedomelej, preci jen v tomhle veku by se meli lidi hlavne bavit

Tak to jsem si sice říkala taky, ale na 2.stranu - kdy jindy si lze „tolik“ našetřit, než když člověk bydlí u rodičů…víc jsem pro sebe pak nikdy potom neměla, než v té době. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106453
15.4.16 08:44
@g.sandova píše:
Tak já si myslím, že je to ten typ, co bude šetřit hlava nehlava. Dítě nedítě…
A vše bude jen jeho, společné nic…

myslim si to same a tipla bych si, ze za chvili zacne radit i zakladatelce ohledne jejich vlastnich penez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
15.4.16 08:45
@Venetia píše:
Mne by prisel na triadvacet az moc uvedomelej, preci jen v tomhle veku by se meli lidi hlavne bavit

No to bych nerekla. Respektive bavit se ano, ale ne bezhlave. Ne v tehle dobe, kdy ti zsdarmo nikdo nic neda. Ja klukovi tleskam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.16 08:48
@Venetia píše:

nelze to brát paušálně, v každém je to jinak. Některý muž může být už ve 23 vyspělý a bude vědět co chce, mít plány do budoucna a někteří stále ve 28-30 lítají po diskotékách, barech a je to to, co je v životě naplňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39724
15.4.16 08:49

@motylemanuel
To je fakt.
Stejně jako se chlap někdy po 20-ce cítí na dítě a jiný ještě ve 30-ti neee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106453
15.4.16 08:53
@zoidberg píše:
Snad nebudeš jedna z těch, která tu pak bude brečet, že si partner pořídil vlastní bydlení a nenapsal na tebe polovinu :mrgreen:

Nevím na koho to bylo, ale mam za sebou dlouhé manželství se skrblikem, takže trochu vim o co go

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí