Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nešmakés
jj nám taky ne ale třeba to pomůže,já myslím Magdi že to bude i vnitřně když to je takhle
a co dárečky a dortík?Copak jsi dostala? ![]()
kibooolka píše:
Nešmakés![]()
jj nám taky ne ale třeba to pomůže,já myslím Magdi že to bude i vnitřně když to je takhle
a co dárečky a dortík?Copak jsi dostala?
dostala jsem nové kolo a tu mrchu
, dortík nebyl.mě to nevadí, na rok si uděláme dva. budeme mít s manželem kulatiny ![]()
katulinka br píše:
Ahoj jsem tu nová a vůbec netuším jak sem mám psát
Ahojky
vítám tě,klidně piš spontánně co tě jak napadne
![]()
magda82 píše:Jéé tak to je krásnékibooolka píše:dostala jsem nové kolo a tu mrchu
Nešmakés![]()
a co dárečky a dortík?Copak jsi dostala?
, dortík nebyl.mě to nevadí, na rok si uděláme dva. budeme mít s manželem kulatiny
Prosím vás potřebovala bych radu,dne 15.2 jsem měla naposledy menstruaci vždy pravidelnou po 28 dnech,menstruace vynechala tak jsem si udělala těhotenský test a byli tam // čárky,jenže 26.3 jsem začala krvácet a začala slábnout čárka na těhotenském testu,doktor říkal,že to prostě odešlo,radši mi vzal krev na hcg aby mohl vyloučit mimoděložní těhotenství,hcg vyšlo negativní,chtěla jsem se zeptat jak si mám ted vypočítat ovulaci?Miminko bychom moc chtěli,já mám dvě děti 8letého kluka a 5letou holčičku,ale přítel nemá ani jedno tak bychom si moc přáli.Děkuji moc za odpověd
Čmeláček píše:
Ahoj holky, ráda bych byla jedna z těch, které se mohli přidat mezi vás´
Podlě některých jsem ještě celkem ,mládě' (je mi 19 let), ale jak jsem tu četla, tak se tu vzájemně neodsuzujete a právě proto jsem si vybrala vaši diskusi. Příteli je 25 let. Z jistých osobních důvodů si nemyslím, že by se snažení zadařilo hned ze začátku. Tak jsme se pomalu a s vědomím, že když to nepůjde tak času máme ještě dost, rozhodli zkoušet to už těď
…
Bohužel většina mých kamarádů touhu po miminku se mnou nesdílí, tak by jsem tu alespoň měla vás, kdybych potřebovala poradit nebo pomoci…
Jinak vás všecny sdečně zdravím a všem přeju moc moc štěstí a úspěchů v tom našem snažení![]()
Ahoj Čmeláčku.
Vítám tě u nás a opravdu se nemusíš bát,že tě tu někdo bude odsuzovat. ![]()
Mě je taky 19,přítelovi je 23 a tenhle něsíc sme se začali snažit taky…
Kdyby si chtěla,můžeš mi napsat soukromou zprávu a můžeme pokecat ![]()
Ahojky holky
tak jak pak ste travili dnesni den? ja byla skoro cely den venku,tak jsem sem jen pokukovala a nejak jsem nestihala psat.jinak vas vse zdravim a hlavne prichozi nove snazilky
koukala jsem,ze jste se rozepsal,tak nejak nestiham vevaem tempu.
uz aby byla sobota mam ovulku a manzilek se mi akorat vrati z prace
tak bnse mocinky tesim
Ahojky Magdi,preji ti vse nej,nej,nej…A hlavne to vytouzene miminko
![]()
ahojte holky
, doufám, že se můžu i já k Vám přidat. Také se snažíme s manželem o miminko od července lonského roku. V listopadu jsme o to přišli, musela jsem jít na revizi dělohy. Od nového roku se snažíme znovu, zatím stále nic. Nějak se mi tělo nedokázalo hormonálně znovu nastartovat. Teprve od tohoto měsíce dubna jsem zaregistrovala nějaké předmenstruační syndromy jako dříve.Hurá,takže budu moc a moc doufat, že se tento měsíc zadaří…Už jsem z toho stálého čekání každý měsíc zoufalá.Mám jako každý měsíc nakoupeno těhotenské testy, jsem moc netrpělivá. Určitě máte také taky obdobné zkušenosti, budu ráda, když se další přidáte a můžeme si navzájem psát své příběhy,nové rady, poznatky z těhu atd.Jinak zdravím všechny další snažilky a budu se těšit na Vaše článečky
![]()
Ahojky
vitam vsechny nove holciny ![]()
Magdi ..kolo jo to hezky darecek ![]()
Tak sem byla u dr. a ovu nemam …mam PO ovu
takze dneska zadne tulenicko nebude .. pokud to nevyslo ted ten 11DC tak mam prijit pri dalsim 12DC jukne na me a uvidime …
Vsem preji hezky vecer
AjaPol píše:
Ahojky Magdi,preji ti vse nej,nej,nej…A hlavne to vytouzene miminko![]()
děkuji moooc, za obojí
snad brzo bude
Děkuju za milé přivítání a vítám další nově příchozí =)
AjaPol: Jak jsme trávili dnešní den? No nic moc =( Mám 1.DC takže v posteli s nahřátým polštářkem a tabulkou čokolády =)Jako každej měsíc… Škoda ale… venku bylo hezky že? =)
gabka34: Tak to je škoda
… ale jestli to snaženíčko bylo ten 11.DC tak tam šance je, ne? =) Uvidíš, třeba to vyšlo ![]()
tak to máme stejné .-) pak budeme obě počítat ovulku
já jsem tedy dnes taky i.DC