Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Intuice mi říká,, lže,, ale je to tím že jsem jednou už takového internetového pisalka už poznala… Zkusím navrhnout cestu napůl s procházkou v přírodě. Ale podle mě to zase odpiska kvůli korone.
Odpíská to proto, že se mu vnucuješ. Je to trapný stejně jako jeho výmluvy
@terien píše:
Odpíská to proto, že se mu vnucuješ. Je to trapný stejně jako jeho výmluvy
Přesně to si myslím. Že se vnucuji. Já jsem prostě taková že kdyby chtěl přijede. Tečka.
@Anonymní píše:
Hezký večer všem, už si nevím rady proto Vás prosím o názor.
Poznala jsem muže přes seznamku. Viděli jsme se pár dní před tím než začala opatření ohledně covidu. Od té doby uplynul skoro měsíc a my se neviděli. Protože dodržuje opatření a nechce sebe ani mě nakazit. Sice píše že mě chce že to bude vše krásné ale že teď to musíme vydržet. Pak pojedeme i s mým synem všichni na víkend atd. Prostě na jednu stranu vše super až na to že se teď prostě nevidíme. Jenže já začala podezirat že covid je pouze výmluva která se mu hodí.
Když jsem mu to párkrát řekla odpověděl že to není že mě chce atd. Když se ho zeptám kdy se tedy uvidíme odpoví,, uvidíme,, když mu řeknu co když prodlouží stav do vánoc co pak my? Odpoví,, uvidíme,, nebo že když prodlouží,, musíme se vidět,, ale mě to jako odpověď nestačí. Je to neurčité a připadám si už jak blázen. Čekám a nevím na co. Prý mu mám věřit že se uvidíme a že bude mou oporou. Ale já nevěřím. Bydlíme od sebe 50km. Co si o tom myslíte Vy?? Všem moc děkuji.
Opravdu musíš chlapa, co vůbec neznáš, seznamovat se svým synem?
On se chová správně. Existuje přece možnost, jak se vidět online. Až to bude možné, tak se sejdete. Nebo ne. Ale v tom případě není čeho litovat.
@Anonymní píše:
Intuice mi říká,, lže,, ale je to tím že jsem jednou už takového internetového pisalka už poznala… Zkusím navrhnout cestu napůl s procházkou v přírodě. Ale podle mě to zase odpiska kvůli korone.
Pokud to odpíská, máš jasno, jak to vidí on. Kdo chce hledá způsob (příroda, rouška a jdu), kde nechce hledá důvod (corona) ![]()
@Russet píše:
Opravdu musíš chlapa, co vůbec neznáš, seznamovat se svým synem?On se chová správně. Existuje přece možnost, jak se vidět online. Až to bude možné, tak se sejdete. Nebo ne. Ale v tom případě není čeho litovat.
Ja nikde nepsala že ho chci seznámit.
@Anonymní píše:
Poznala jsem muže přes seznamku. Viděli jsme se pár dní před tím než začala opatření ohledně covidu. Od té doby uplynul skoro měsíc a my se neviděli. Protože dodržuje opatření a nechce sebe ani mě nakazit. Sice píše že mě chce že to bude vše krásné ale že teď to musíme vydržet. Pak pojedeme i s mým synem všichni na víkend atd. Prostě na jednu stranu vše super až na to že se teď prostě nevidíme. Jenže já začala podezirat že covid je pouze výmluva která se mu hodí.
Když jsem mu to párkrát řekla odpověděl že to není že mě chce atd. Když se ho zeptám kdy se tedy uvidíme odpoví,, uvidíme,, když mu řeknu co když prodlouží stav do vánoc co pak my? Odpoví,, uvidíme,, nebo že když prodlouží,, musíme se vidět,, ale mě to jako odpověď nestačí. Je to neurčité a připadám si už jak blázen. Čekám a nevím na co. Prý mu mám věřit že se uvidíme a že bude mou oporou. Ale já nevěřím. Bydlíme od sebe 50km. Co si o tom myslíte Vy?? Všem moc děkuji.
Vztah v dobe koronavirove s pritelem se vidame v aute bydli taky asi 200km ma dost narocnou i o vikendech praci, Dorazi vecer, je hnusne venku a doma u me to nejde, mam tam mamku. a nikam se jit neda. vidime se tak hodku v aute oba dva rousku, taky ma nemocneho tatu..takze zakladatelko kdyby chtel tak to da.
@Anonymní píše:
A co znamená věta, že pak pojedeme i se synem s ním na výlet? ![]()
@Russet píše:
A co znamená věta, že pak pojedeme i se synem s ním na výlet?
To psal on já ale neřekla že pojedeme. Jen jsem napsala co píše.
@Anonymní píše:
Chtěli jste jet na výlet. Jsi z něj celá zblblá, buď ti to došlo teď nebo hraješ Marvana, ale ty bys syna klidně vzala, kdyby ti ten tvůj objev zastavil před barákem. Prosím tě prober se, vůbec ho neznáš, on hraje nějaký divadýlko,… radši klofni nějakýho souseda než bůhví koho na internetu.
@Anonymní píše:
Já bych nikdy žádného chlapa takto neuháněla…to je jediné co si o tom myslím
Myslím si, že ten chlap kecá a covid je jen výmluva, ve skutečnosti tě už nechce vidět, ale asi je to nějaký blb a neumí to říct na rovinu.. Nebo toho má na seznamce rozjeto víc a tebe si nechává jen jako zadní vratka, kdyby mu nevyšlo něco jiného.
@Anonymní píše:
A proč čekáš?…viděli jste se 1×,2×..tak žij jak předtím než jste se potkali…
@Anonymní píše:
Přesně to si myslím. Že se vnucuji. Já jsem prostě taková že kdyby chtěl přijede. Tečka.
Tak se toho drž a nevnucuj se..prostě nechce, má jinou..