Nový přítel nevím, co si myslet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
11.11.20 19:29

Já napíšu vlastní zkušenost.. Já se seznámila s jedním klukem- mužem.. Mě bylo 20- mu 27 tehdy..
Tehdy viděl moji fotku, akčí byla kamarádka, pak nás představila a pak jsme se viděli..
Hned od začátku se choval jak ty, prostě mě to hodně odradilo..
HOdně mě přijde, že si ho nárokuješ.. On taky pořád řešil, kdy se uvidíme, a proč ne, a že kecám, a proč nemůžu, já opravdu nemohla, chodila sjem do práce, jeden víkend jsme oslavu..
Nevím jak to napsat, ale zkus být trochu vzácna.. Nebud taková, jakoby,,, žalostná.. Mě to přijde, z popisu, jakoby si se na něho upla..
POčkej jestli se ozve on, jeslti ne, tak ne, jestli si budete psát tak si budete spát, o co jde, tak se uvidíte třeba za měsíc… Bud to vyjde a enbo ne…JIní lidi si klidně pár měsíců síší pak se vidí…
Tlačíš na pilu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.20 19:34
@Janasas píše:
Já napíšu vlastní zkušenost.. Já se seznámila s jedním klukem- mužem.. Mě bylo 20- mu 27 tehdy..
Tehdy viděl moji fotku, akčí byla kamarádka, pak nás představila a pak jsme se viděli..
HOdně mě přijde, že si ho nárokuješ.. On taky pořád řešil, kdy se uvidíme, a proč ne, a že kecám, a proč nemůžu, já opravdu nemohla, chodila sjem do práce, jeden víkend jsme oslavu..
Nevím jak to napsat, ale zkus být trochu vzácna.. Nebud taková, jakoby,,, žalostná.. Mě to přijde, z popisu, jakoby si se na něho upla..
POčkej jestli se ozve on, jeslti ne, tak ne, jestli si budete psát tak si budete spát, o co jde, tak se uvidíte třeba za měsíc… Bud to vyjde a enbo ne…JIní lidi si klidně pár měsíců síší pak se vidí…
Tlačíš na pilu…

Jenže ty si mu napsala že nemůžeš. On mi tvrdí že je to kvůli opatření. Když mi někdo říká jak mě strašně chce, že jsem nej nej tak proč nepřijede? Protože kecá. Největší problém je ten že jsem se zamilovala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.20 19:35
@Janasas píše:
Tlačíš na pilu…

Píše jak se na mě těší že mu chybím atd… Tak pokud píše že to cítí stejně jako já? Čím tedy tlačím na pilu? :(

• Citovat
  • Upravit
4060
11.11.20 19:39
@Alušáček píše:
Myslím si, že ten chlap kecá a covid je jen výmluva, ve skutečnosti tě už nechce vidět, ale asi je to nějaký blb a neumí to říct na rovinu.. Nebo toho má na seznamce rozjeto víc a tebe si nechává jen jako zadní vratka, kdyby mu nevyšlo něco jiného.

Ja si teda myslim uplne to samy. Podle me je blbost, ze by tak zral tu koronu a byl tak straaaaasne uvedomelej..kecy v kleci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
11.11.20 19:40
@Anonymní píše:
Píše jak se na mě těší že mu chybím atd… Tak pokud píše že to cítí stejně jako já? Čím tedy tlačím na pilu? :(

Hraje si s tebou…tím spíš bys měla dělat „Zagorku“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.11.20 19:40
@Anonymní píše:
Jenže ty si mu napsala že nemůžeš. On mi tvrdí že je to kvůli opatření. Když mi někdo říká jak mě strašně chce, že jsem nej nej tak proč nepřijede? Protože kecá. Největší problém je ten že jsem se zamilovala.

Kolikrát jsi ho viděla, že jsi zamilovaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.20 19:44
@amazon píše:
Hraje si s tebou…tím spíš bys měla dělat „Zagorku“

Jak to myslíš? Zagorku? V tomhle případě. Mám to tedy ukončit nebo?

• Citovat
  • Upravit
33022
11.11.20 19:47
@Anonymní píše:
Píše jak se na mě těší že mu chybím atd… Tak pokud píše že to cítí stejně jako já? Čím tedy tlačím na pilu? :(

Písmena snesou všechno a jak se říká, slibem nezarmoutíš. kdyby chtěl tak by si možnost našel, podle mě si z tebe dělá dobrý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
11.11.20 19:49
@Anonymní píše:
Jak to myslíš? Zagorku? V tomhle případě. Mám to tedy ukončit nebo?

Proč ukončit? Jen se mu přestaň nabízet. jestli si s ním chceš dál psát, tak si piš, ale poslouchej svůj instinkt.
A neber to tak fatálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
11.11.20 19:53

Není tak trochu ženatý? Doma se blbě vysvětluje kam chce jít v takové době na několik hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.20 19:54

Hele, já měla takhle vztah v minuly kovidovy fazi, tedy na jaře, ale volali jsme si každej den, mezitím psali SMS, nevídali jsme se kvůli hrozbě kovidu.ale jestli se neozve týden, tak je fakt kovid jen výmluva.
prosim anonym, mám k tomu důvody, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
11.11.20 19:56

Co chceš končit? Vztah nemáte, ty jsi zamilovaná asi jen do představ o něm, nesoustředila bych se jen na něj, na sliby taky ne. Žij svůj život a když se ozve a ty budeš mít stále zájem nebo potkáš někoho jiného.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.20 19:58
@Anonymní píše:
Hele, já měla takhle vztah v minuly kovidovy fazi, tedy na jaře, ale volali jsme si každej den, mezitím psali SMS, nevídali jsme se kvůli hrozbě kovidu.ale jestli se neozve týden, tak je fakt kovid jen výmluva.
prosim anonym, mám k tomu důvody, děkuji.

Píšeme si každý den. Někdy do noci. Převážně i píše on první.

• Citovat
  • Upravit
15176
11.11.20 20:05

Kecy prdy beďary. Jak můžeš být zamilovaná do vola, kteryho si viděla jednou a on si z tebe dělá akorát tak srandu. To jako fakt věříš, že nemůže přijet kvůli corone? Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
11.11.20 21:59

Beztak nějaký podivín, co má doma babu a tebou si zvyšuje sebevědomí ;)
Vyprdla bych se na něj, mluvky nebrat.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria