Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
20 let je opravdu hodně. Na pár roků jako milenec, super. Jako manžel, za dvacet let tragédie.
My jsme s mužem o 11 let, je ve skvělé formě, ale…
Odžij si to teď, ale hypotéku a dítě si s ním neplánuj.
Jestli spolu budete déle, tak ty se budeš celkem logicky měnit a dospívat a přestaneš být tím koťátkem co obdivně kouká na zkušeného chlápka. On se měnit nebud a ten obdiv mu bude spíš chybět.
@pikola no rodinu už asi plánovat ani nechce v tomto věku, já děti nechci, takže tohle by mi nevadilo ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
máte tu nějaká přítele/manžela nebo dokonce milence, který je o hodně starší než vy?
Mně je 22 a nedávno jsem se seznámila s mužem, kterému je 42. Jo, je to dle mého názoru velký věkový rozdíl. Rozumíme si, má o mě zájem, já o nej taktéž. Známe se cca 2 měsíce. Vídáme se přibližně jednou týdně (má syna, takže se mu hodně věnuje a já se zas věnuji hodně sportu). Byli jsme spolu párkrát na výletě, proběhly už i pusy a líbání. Nechci nic uspěchat a nechat všemu volný průběh. Vztahu bych se nebránila.
Jak to šlape vám, při velkém věkovém rozdílu? Jste spokojené?
Vídáte se jednou týdně, protože je hodně se synem, co maminka syna???
… Jinak ve 22 dítě nemusíš chtít, ale za 10 let to může být úplně jiné a pak s padesatníkem nebo hledat nekoho jiného. Nevim nechtěla bych o tolik staršího partnera.
Mám dvě kamarádky co s tím mají zkušenost, jedna je spokojená ale „zestárla“ s ním, jak vzhledově tak chováním, druhá má rodiče s tímhle věkovým rozdîlem a říká, že by do toho nikdy nešla, máma je ješte svým způsobem mladá a chce jezdit po výletech, chodit na zábavy, ale táta už má neduhy co přicházejí s pokročilým věkem a nejradši by byl jen doma a na zahradě.
Na pobavení možná dobrý, ale do budoucna to úplně nevidim, ale jako chápu že teď je chovánim a myšlením na jinym levlu než vrstevníci, teď to jsou kolikrát ještě puberťáci a on chlap.
Vždyť může být tvůj otec. Já bych do takového vztahu nešla. Když mi bylo 20 let, tak se líbil jeden muž a ten byl také o 20 let starší. A teď je mi lehce přes 40 let a jemu je přes 60 let. A je to seschlý dědek, vypadá na 75 let.
Já bych do toho šla klidně, však nikde není psáno, že spolu musíte být navěky, a i kdyby jo, ničemu to nevadí. Má to svoje výhody i nevýhody, ale pokud tě přitahuje, šanci bych tomu dala.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
máte tu nějaká přítele/manžela nebo dokonce milence, který je o hodně starší než vy?
Mně je 22 a nedávno jsem se seznámila s mužem, kterému je 42. Jo, je to dle mého názoru velký věkový rozdíl. Rozumíme si, má o mě zájem, já o nej taktéž. Známe se cca 2 měsíce. Vídáme se přibližně jednou týdně (má syna, takže se mu hodně věnuje a já se zas věnuji hodně sportu). Byli jsme spolu párkrát na výletě, proběhly už i pusy a líbání. Nechci nic uspěchat a nechat všemu volný průběh. Vztahu bych se nebránila.
rozumíte si
sunedej si růžové brýle. Je to zmetek, který podvádí své dítě a ženu, nevadí ti to? ![]()
Ať sem píší prosím ty 40+ rodičky, jak jsou ve skvělé formě a jak se cítí na dvacet ![]()
@Anonymní píše:
@pikola no rodinu už asi plánovat ani nechce v tomto věku, já děti nechci, takže tohle by mi nevadilo
Ve 22 je nechceš, ale kolem 30 ten názor nejspíš změníš a on už bude starý.
Ahoj holky,