Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj mám tu takovou prosbu… Chceme se vsadit s kamarádem, ale nenapadají nás žádné tresty pro případ prohry… Nechci aby to bylo erotické nebo pusa, ale zase nic typu “prohraju a zvu tě na panáka”
Snad chápete co myslím… Moc prosím
@Petruna21 To je pravda
Tak jestli máte i erotický nápad, tak sem s ním, třeba to tak nakonec dopadne ![]()
A proč teda na tom tak moc záleží, o co?
když teda je erotika tááák moc mimo hru ![]()
![]()
Skočit v oblečení např. do nejbližší kašny, Detsa má dobrý nápad!
vtipné a erotika v jednom ![]()
![]()
počítám, že o „kamaráda“ máš zájem, ne? Nebo je to ten, co spolu už spíte.. ![]()
Tak co třeba, ten kdo prohraje vystoupí někde v klubu typu: One man show. Je to vhodné pro obě pohlaví a pro mě by to teda bylo opravdu motivační proč fakt neprohrát. ![]()
@berusa.m píše:
Tak co třeba, ten kdo prohraje vystoupí v někde klubu typu: One man show. Je to vhodné pro obě pohlaví a pro mě by to teda bylo opravdu motivační proč fakt neprohrát.
dobrý nápad. Akorát u nás ve městě takový podnik myslím ani není/a to máme nad 100 000 obyv.
Nebo karaoke ![]()
@Detsa To s tou pusou mi je jasné
@jankajj Jinak není to zase tak špatný nápad, ale i tak počkám třeba se tu objeví něco co mě zaujme víc
A on to není tak úplně kamarád, je to kamarádství co se pomalu ale jistě přesouvá do vztahu ![]()
@berusa.m To je skvělý nápad
Ale i tak ještě chvilku počkám, co dál tady přibyde za příspěvky ![]()
@jankajj píše:
dobrý nápad. Akorát u nás ve městě takový podnik myslím ani není/a to máme nad 100 000 obyv.
Nebo karaoke
Karaoke je snad ještě větší pecka ![]()
@Anonymní píše:
Te, kdo vyhraje, vyfistuje toho druhého.![]()
![]()
![]()
Mně to moc vtipné nepřijde
![]()
V Praze se dávalo leštit pupíky na přechodu u Národního divadla. V dobách kdy přechod pro chodce byl vyznačenej kovovejma značkama.
Nebo umejt sokl na stalinu.
@Lilianka33 píše:
Mně to moc vtipné nepřijde![]()
![]()
No a co má být?
![]()