O mém příteli – mají mě jako služku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102087
1.8.20 17:36
@Silverine247 píše:
No ja teda pujdu proti proudu, ale neprijde mi normalni chtit po navsteve, at mi umyje okna nebo vytre podlahu. Jako samozrejme pomoct s nadobim nebo tak urcite, ale smycit barak nebo si to odmakat na zahrade? Na druhou stranu Zakladatelka tam prespavat nemusi, ze. ;)

No, já rozlišuju mezi návštěvou a součástí domácnosti… a ne, někdo, kdo mi již několik měsíců x-krát týdně přespává v domácnosti prostě není návštěva, ale ta součást domácnosti a jako ta by taky měla fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
1.8.20 17:52

Tak na práci asi moc nebudeš, studijní typ asi také ne. Nejlepší bude, když tak jezdit nebudeš, možná budou všichni rádi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
1.8.20 18:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
1.8.20 18:45
@PupuP píše:
@ontarova.stara : a?

Treba to, ze ve trinacti to bylo jeste decko pod zakonem, ne partner pro vztah. Ale pro tebe asi detail, kdyz se ptas.

• Citovat
  • Upravit
102087
1.8.20 18:59
@ontarova.stara píše:
Treba to, ze ve trinacti to bylo jeste decko pod zakonem, ne partner pro vztah. Ale pro tebe asi detail, kdyz se ptas.

Tak zákon nikde nezakazuje dvou 13 letým spolu chodit, jen u toho spolu nesmějí mít pohlavní styk, ale vodit za ručičku a ocicmávat se mohou už v tomhle věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
1.8.20 19:39

Děkuji za radu, az mi kluci nakvartýrujou do bytu nějakou nevhodnou :), dostane pracovní úkoly a bude :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
1.8.20 20:35

@ontarova.stara a kdyz je obema 13 a zadny sex neprobiha tak je problem kde? nebo se nemuzou pusinkovat a vodit za ruku a proste se mit radi a chodit spolu nekolik let? vzdyt jsou stejne stari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
1.8.20 23:37

@Janli Taky si myslím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat