Muž mě po těhotenství nepřitahuje

Anonymní
1.8.20 08:53

Muž mě po těhotenství nepřitahuje

Dobrý den. Chtěla bych se tady zeptat na jednu intimní věc. A přítelem jsme spolu měli sex i několikrát týdně. Ale od té doby co jsem otěhotněla, jsem přestala mít úplně chuť k sexu. Synovi byl teď rok a my spolu měli sex jenom párkrát a to jsem se do toho musela dost nutit. Vůbec už mě nepřitahuje. I když mi chce dát pusu, tak já najednou uhnu. Stve to mě a přítele nejvíc. Chápu ho že je na mě už naštvaný, ale mě to prostě nejde nějak ovlivnit a nutit se do toho. Vadí mi skoro všechno co udělá. Mám ho ráda, ale ta přitažlivost úplně vymizela. Myslíte že se to ještě nějak napraví, nebo už je to ztracené? Nechci abychom šli od sebe kvůli synovi. Já sama jsem z rozvedene rodiny a nechci aby můj syn vyrůstal bez jednoho rodiče. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1237
1.8.20 09:00

Jestli se to upraví nevím. Ale nejspíš ti zdrhne za jinou, pokud ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
1.8.20 09:02

Proč by měl syn vyrůstat bez jednoho z rodičů, když půjdete od sebe, tak ani jednoho to nezbavuje rodičovských práv a povinností. Pro mě lepší dva spokojení rodiče zvlášť, než nespokojení dohromady. Brala jsi před těhotenstvím antikoncepci?

• Citovat
  • Upravit
13028
1.8.20 09:03

Hele já do určité míry sníženou frekvenci chápu. Ale proč to neřešíš s lékařem? Přece musíš chápat, že takhle ten vztah kvalitní nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.20 09:07

Kojis? Muze to byt hormony.

Ja bych se prekonala, casem to prejde. Sex je pro vztah dulezity. A stejny problem muzes mit pozdeji i s jinym chlapem po druhem porodu ;) nebo sex s nekym jinym Te ted laka? Navic urcite hraje roli i nekvalitni spanek a planovani spanku ditete a podobne…

• Citovat
  • Upravit
6650
1.8.20 09:09

A kojíte? Ony hormony občas takhle působí. Pro mě bylo těhotenství, kojení i období užívání HA obdobím kdy jsem sex vůbec nesnesla. Když nic neberu tak sice nejsem dračice co by potřebovala sex 3× denně, ale zvládám frekvenci, která vyhovuje mému manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.20 09:09
@Pet32 píše:
Proč by měl syn vyrůstat bez jednoho z rodičů, když půjdete od sebe, tak ani jednoho to nezbavuje rodičovských práv a povinností. Pro mě lepší dva spokojení rodiče zvlášť, než nespokojení dohromady. Brala jsi před těhotenstvím antikoncepci?

To vím. Ale chtěla bych aby měl úplnou rodinu. Ale máte pravdu. Jenže se bojím, že kdybychom šli od sebe tak to moc dobré nebude. Bojím že se si bude chtít syna vzít k sobě. Navíc bydlíme v podnájmu, takže na bych to sama neutahla a nemáme ani kam jít. A on je na peníze trochu škrt, takže moc nevěřím že by mi něco navíc dal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.20 09:10
@Sany80s píše:
Hele já do určité míry sníženou frekvenci chápu. Ale proč to neřešíš s lékařem? Přece musíš chápat, že takhle ten vztah kvalitní nebude.

Ja to chápu a uvědomuju si to. Jen tohle se jen tak řešit s lékařem nedá. Je to docela intimní téma a nějak se necítím na to řešit to takhle z očí do očí. A navíc ano nevím s jakým lékařem bych tohle měla řešit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.20 09:12
@Anonymní píše:
Kojis? Muze to byt hormony.Ja bych se prekonala, casem to prejde. Sex je pro vztah dulezity. A stejny problem muzes mit pozdeji i s jinym chlapem po druhem porodu ;) nebo sex s nekym jinym Te ted laka? Navic urcite hraje roli i nekvalitni spanek a planovani spanku ditete a podobne…

Nekojim uz asi od druhého měsíce. Ale kdy časem. Já čekala a už je to skoro 2 roky a pořád přitažlivost nulová :( asi spíš neláká. Bez sexu mi je teď nejlíp.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.20 09:13
@Pet32 píše:

A antikoncepci jsem nebrala a neberu ani teď

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.20 09:15
@Heivka píše:
A kojíte? Ony hormony občas takhle působí. Pro mě bylo těhotenství, kojení i období užívání HA obdobím kdy jsem sex vůbec nesnesla. Když nic neberu tak sice nejsem dračice co by potřebovala sex 3× denně, ale zvládám frekvenci, která vyhovuje mému manželovi.

Nene nekojim už od druhého měsíce. Říkala jsem si také že to bude hormony a spraví se to ale už to trvá skoro 2 roky a stále nic.

• Citovat
  • Upravit
1237

Polož si otázku.
Chceš úplnou rodinu? ( protože ti za chvíli uteče nebo si najde milenku) Nebo hodíš stud stranou a svěříš tento problém doktorovi, jaký ti poradí, a začneš s tím něco dělat.
Je to jednoduché :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
@Anonymní píše:
To vím. Ale chtěla bych aby měl úplnou rodinu. Ale máte pravdu. Jenže se bojím, že kdybychom šli od sebe tak to moc dobré nebude. Bojím že se si bude chtít syna vzít k sobě. Navíc bydlíme v podnájmu, takže na bych to sama neutahla a nemáme ani kam jít. A on je na peníze trochu škrt, takže moc nevěřím že by mi něco navíc dal.

A co až to partner nevydrží a někoho si najde? Jestli máš strach, tak asi nebyl správný výběr partnera na založení rodiny. Jestli mu bude stačit, že mu na sílu podržíš, aby byl doma klid, mně by takový vztah nevyhovoval, ale každý to má jinak

• Citovat
  • Upravit
34473
1.8.20 09:16
@Anonymní píše:
To vím. Ale chtěla bych aby měl úplnou rodinu. Ale máte pravdu. Jenže se bojím, že kdybychom šli od sebe tak to moc dobré nebude. Bojím že se si bude chtít syna vzít k sobě. Navíc bydlíme v podnájmu, takže na bych to sama neutahla a nemáme ani kam jít. A on je na peníze trochu škrt, takže moc nevěřím že by mi něco navíc dal.

A co se teda začít trochu snažit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.20 09:18
@aknadar píše:
Jestli se to upraví nevím. Ale nejspíš ti zdrhne za jinou, pokud ne.

A víte že mě by se možná i ulevilo? Nemusela bych tuhle povinnost řešit, věděla bych že nemusím myslet na to, že jdu ležet a můj muž mě bude osahavat a já ho zas odmítnu protože to prostě nechci. Kdyby odešel on, olevilo by se mi, že to nemusím ukončovat já.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky