Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak normální to není, a pokud by nebyla ochotná mi to nejak vysvětlit, abych to pochopila nebo jí aspon uvěřila, navrhla bych sezení u psychologa. Upřímně to vypadá, jak kdyby mela poruchu nebo chtela byt nekdo jiný. Asi na to má před třicítkou ještě nárok, ale pak je to asi nekdo jiný, než sis vybral a asi to neskončí dobře…
@Anonymní píše:
Dobrý večer dámy, rád bych slyšel vaše názory, když se o tom bavím s kamarády tam mi říkají že je manželka úžasná a že mi jí závidí. Takže nevím jestli je chyba na mě straně, nebo na straně manželky. S manželkou jsme spolu 10let, z toho 4roky manželé. Mně je 30,manželce 26,děti nemáme, ja bych je chtěl už teď, ale manželka chce tak za 2 roky. Manželka byla takový klidní typ, rádi jsme spolu trávili čas doma. Samozřejmě jsme občas něco podnikli, manželka si ráda četla, ráda vařila, nebo chodíla s kamarádkou na cvičení. Ale před 15 měsíci, se ze dne na den úplně změnila. Obarvila si vlasy na červeno, změnila styl oblékání, změnila názory, změnila kamarády, změnila koníčky. Žačala chodít 2 až 3 týdně na diskotéky, s kamarádkamy chodí každý den nakupovat, o domácnost se moc nestará, občas mně napadne jestli nemá milence. V sexu se taky dost změnila, zkoušíme pořád nové věci. Taky jsem docela žárlivěj, štve mně jak se teď obléká. Obléká se tak že jí sou vidět prsa a zadek. Taky dává na instragram nevhodné fotky, kde je třeba jen v erotickém prádle. A taky je teď hrozně akční, pořád něco dělá a plánuje, nevydrží ani chvíli v klidu, třeba i když sedí tak se hloupé. Napadlo mně jestli nemá třeba adhd je to možné? A taky si žačala pořád zpívát, i když třeba jdeme po ulici, tak začne jen tak zpívát a tančit, a lidé se na ni dívají jako na blázna. S manželkou jsem mluvil, o tom jak to cítím, ale manželka říká že si chce užívat. Jak byste reagovali na takové chování partnera/partnerky? Rozvádět se sní fakt nechci.
Tak si ji nech a trp. Měla si uzivat před manzelstvim. Nebo si můžete užívat spolu. Zatím můžete když nemáte děti. Napřed jsi byl zamilovaný a teď ti spadly brýle. Ona si nic neužila a teď stačí jedna kamarádka a vidí svět jinak. Diskotéky? Nákupy? Puberta hadr. Vína je na vás obou. Vydrž deset let a možná dospěje i ona. Vždyť jsi s ní od jejich 16 let. Dohání, co zameskala.
ADHD je vrozené, takže to to nebude. Ledaže by předtím brala léky a pak je vysadila. Co drogy, to by mohlo být? ![]()
Víš, že tohle ženský často dělají, když není něco ok s jejich chlapem? Napřiklad po nevěře, nezájmu nebo pocitu, ze si ji chlap neváží. Taky si může chtít užívat než přijde miminko. Nevidím v tom zásadní problém když je šťastná. Vadí ti vlastně konkrétně co? Že si svobodně oblíká co chce, že chodí ven a baví se, místo aby trčela doma a uklízela? Jedinej problém vidím v těch fotkách, to by mi teda taky dost vadilo, ale jinak jí nech dýchat..
U psychologa byla, tam nám jenom řekl že manželka není nijak psychicky narušena, jenom se prostě změnila.
@smarket píše:
Víš, že tohle ženský často dělají, když není něco ok s jejich chlapem? Napřiklad po nevěře, nezájmu nebo pocitu, ze si ji chlap neváží. Taky si může chtít užívat než přijde miminko. Nevidím v tom zásadní problém když je šťastná. Vadí ti vlastně konkrétně co? Že si svobodně oblíká co chce, že chodí ven a baví se, místo aby trčela doma a uklízela? Jedinej problém vidím v těch fotkách, to by mi teda taky dost vadilo, ale jinak jí nech dýchat..
No tvl klasicky epipi nazor. ![]()
A nejsou ty kamarádky obdobnýho řazení? Jsou typy, které se ve svých kamarádech vidí, napodobují je, naslouchají a přizpůsobují se jim… klidně až do extrému. ![]()
Někdo to takhle má i u partnerů, co partner, to jiné oblíbené jídlo, jinak trávený čas, názory…
Zkus to s ní víc do hloubky probrat. Ať ti to vysvětlí.
@Anonymní píše:
U psychologa byla, tam nám jenom řekl že manželka není nijak psychicky narušena, jenom se prostě změnila.
Hele vyhovuje ti ta zmena? Pokud ne, tak nechapu co resis, proste to zabal A Bud si jistej, ze mas parohy, ze bys neprosel dverma.
2-3krat tydne diskoteka, fotky v pradle, cervene vlasy, klasicka devka no. ![]()
Puberta přes třicítkou, to se občas stane.
Jak dlouho už takhle blbne? Dej jí čas, mluv s ní, ale zkuste so nastavit pravidla, třeba, že disko je jednou za nějaký čas, na nákupy chceš chodit s ní… Něco, co ti to pomůže zvládnout. Stejná už asi nebude, ale určitě se to zmírní. Hele, fajn že v tom ty děti nejsou.
@smarket píše:
Mě by vadilo, ze si zpívá a tančí na ulici. Dcera má ADHD, tak se taky podobně projevuje, ale té je 9 let.
V pubertě hulila trávu, teď žádné drogy nebere. Ja jsem jí nikdy nevěrný nebyl, vždycky jsem se k ní choval hezký, nikdy bych jí nějak neublížíl. A taky jsem se sní snažil podnikát akce které jí baví, aby se nenudila. Ty fotky mi asi právě nejvíc vadí.
@Anonymní píše:
Proč byla u psychologa?
@brisco píše:
Mě by vadilo, ze si zpívá a tančí na ulici. Dcera má ADHD, tak se taky podobně projevuje, ale té je 9 let.
A proč? Já zas ráda chodim v loužích když prší a užívám si to jak kdyby mi bylo 5
jako nevidim problem v tom, když má někdo rád život
kolikrát bych radši viděla jak někdo zpívá a tančí než načučený ksichty.
Dobrý večer dámy, rád bych slyšel vaše názory, když se o tom bavím s kamarády tam mi říkají že je manželka úžasná a že mi jí závidí. Takže nevím jestli je chyba na mě straně, nebo na straně manželky. S manželkou jsme spolu 10let, z toho 4roky manželé. Mně je 30,manželce 26,děti nemáme, ja bych je chtěl už teď, ale manželka chce tak za 2 roky. Manželka byla takový klidní typ, rádi jsme spolu trávili čas doma. Samozřejmě jsme občas něco podnikli, manželka si ráda četla, ráda vařila, nebo chodíla s kamarádkou na cvičení. Ale před 15 měsíci, se ze dne na den úplně změnila. Obarvila si vlasy na červeno, změnila styl oblékání, změnila názory, změnila kamarády, změnila koníčky. Žačala chodít 2 až 3 týdně na diskotéky, s kamarádkamy chodí každý den nakupovat, o domácnost se moc nestará, občas mně napadne jestli nemá milence. V sexu se taky dost změnila, zkoušíme pořád nové věci. Taky jsem docela žárlivěj, štve mně jak se teď obléká. Obléká se tak že jí sou vidět prsa a zadek. Taky dává na instragram nevhodné fotky, kde je třeba jen v erotickém prádle. A taky je teď hrozně akční, pořád něco dělá a plánuje, nevydrží ani chvíli v klidu, třeba i když sedí tak se hloupé. Napadlo mně jestli nemá třeba adhd je to možné? A taky si žačala pořád zpívát, i když třeba jdeme po ulici, tak začne jen tak zpívát a tančit, a lidé se na ni dívají jako na blázna. S manželkou jsem mluvil, o tom jak to cítím, ale manželka říká že si chce užívat. Jak byste reagovali na takové chování partnera/partnerky? Rozvádět se sní fakt nechci.