Chci odejít od zlého přítele, ale nejde mi to

Anonymní
31.7.20 19:02

Chci odejit od zleho pritele ale nejde to

Holky, pritel ted odesel na pivo a ja sedim vedle sve malicke dcery (8m) a brecim… :,( Pritel je psychopat a ja lituji toho ze jsem si s nim poridila dite..je dost zarlivy ikdyz nema vubec duvod…pred ditetem sice byl nekdy na facku ale od porodu je to desny…a je to horsi a horsi…treba jsem se sla podivat dolu do schranky nechala odemceno a on mi rekl proc je odemkle kdyz rano jak jsem spala zamykal nez sel do prace rekla jsem mu duvod a neveril mi a hned vyhrozoval ze taky bude chodit potaji s jinyma… :,( Nebo mi porad vyhrozuje s jednou a tou samou a vcera si ji pridal do pratel kdyz jsem mu rekla proc me zakazuje pridavani kamaradu a ze si taky pridam kamarada ze v tom nic neni tak mi rekl to zkus a poletis z baraku a neprej si me co zacnu ja teprve delat..porad jen same vyhruzky a uz se 4 den vkuse hadame :,( dnes mi uz ruply nervy sprchovala jsem se a mala stala u vany a plakala rekla jsem mu at ji veme a pohlida rekl ze ne, uz mi ruply nervy a rekla jsem ze i jiny chlap by se o ni lepe postaral..prisel zamnou do vany a zacal me fackovat a mlatit do ruky :,( a nesetril se..nebylo to poprvy…ja pro nej delam cokoliv co chce…nemuze si vubec stezovat cokoliv si treba rekne na jidlo udelam mu…prijde domu ma nachystane oblibene jidlo teple ruzne i pri miminku tohle stiham se o nej tak starat..a takhle se mi to obraci :,( a nejhorsi je ze kdo nezazije nepochopi..jsem tak zmanipulovana ze se bojim odejit… :,( Jen ta predstava jak to sama s ditetem zvladnu, stehovani, jak vyjit atd atd… :,( Ta samota… :( Proto lepsi zustavam v tomhle ale to taky ndchci uz mi neni pomoci nemam silu a taky mi rekl ze jak se odstehuji a najdu si chlapa ze ho bude mlatit a mlatit uz jen kvuli tomu ze bude sahat na jeho holcicku…ale pry kdyz jeho baba bude na malou sahat ze je to v poradku…trapim se s nim a trapila bych se i bez nej nevim jak bych to sama zvladla :( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lorellin
31.7.20 19:15

Ten se nezmeni…a mate s malou kam jit? Ten teror se bude stupnovat…utec dokud muzes :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 19:18
@Lorellin píše:
Ten se nezmeni…a mate s malou kam jit? Ten teror se bude stupnovat…utec dokud muzes :hug:

No sice nasi maji barak ale musela bych byt v pokoji i s brachou nez by jsme si neco nasli ale s rodicakem 8000+2000 alimenty nevim jak bych to zvladla…nasi maji dost penez a vim ze by mi. pomohli ale chybi mi dost vybaveni do bytu a plati se kauce kolem 10000 na byt atd jak si to predstavim tak mi je taky do breku uz nevim co delat predstava jak je to tezky :,( kdybych uz pracovala asi ani nepremyslim a jsem davno pryc :(

• Citovat
  • Upravit
Pet32
31.7.20 19:19

V tomto teroru necháš vyrůstat svoji dceru? Odejdi, když to nechceš udělat pro sebe, udělej to pro dítě

• Citovat
  • Upravit
13821
31.7.20 19:22

Tak tvoje rodina má dost peněz, rodiče dům a ty radši zůstaneš s tyranem, budeš v tom vychovávat svou dceru, kvůli tomu, že bys neměla vybavení do bytu? 8o

Když řekneš rodičům, že tě muž bije, tak jim to nevadí? Nechají tě tam?

Vezmi rozum do hrsti, sbal si věci a odejděte… Už jen kvůli té dceři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
31.7.20 19:23
@Anonymní píše:
No sice nasi maji barak ale musela bych byt v pokoji i s brachou nez by jsme si neco nasli ale s rodicakem 8000+2000 alimenty nevim jak bych to zvladla…nasi maji dost penez a vim ze by mi. pomohli ale chybi mi dost vybaveni do bytu a plati se kauce kolem 10000 na byt atd jak si to predstavim tak mi je taky do breku uz nevim co delat predstava jak je to tezky :,( kdybych uz pracovala asi ani nepremyslim a jsem davno pryc :(

To jsou strasny kecy, mas (ne)pritele uplny hovado k nicemu a hure nez s nim proste byt nemuze. :nevim: Jen proste nemas odvahu to resit, vsem to rict a rodina ti urcite pomuze. A mu dat jasne najevo, at se drzi stranou nebo volas policii. Idealne si jeho vystupy nahrat. Nebo klidne zajdi hned k lekari, ze te napad a porid si zaznamy. To chce proste resit a ne jako trubka sedet a trpet.

Příspěvek upraven 31.07.20 v 19:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lorellin
31.7.20 19:23

Ten se nezmeni…a mate s malou kam jit? Ten teror se bude stupnovat…utec dokud muzes :hug:

• Citovat
  • Upravit
Mišu G
31.7.20 19:24

Nechápu co řešíš. Zvedni teď hned telefon, zavolej rodičům, ať si pro Tebe přijedou. Já taky žila s psychopatem (naštěstí jsme spolu neměli dítě) a tohle byla jediná možnost, jak odejít, manžel byl sice doma, normálně by mě jen tak odejít nepustil, ale před našima si nedovolil dělat scény.

• Citovat
  • Upravit
2044
31.7.20 19:25

Je na pivu… Sbalila bych si věci sobě a malé a normálně bych zdrhla k rodičům, na co čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402

Sbal to nejnutnější a uteč k rodičům a už se nevracej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
@Anonymní píše:
No sice nasi maji barak ale musela bych byt v pokoji i s brachou nez by jsme si neco nasli ale s rodicakem 8000+2000 alimenty nevim jak bych to zvladla…nasi maji dost penez a vim ze by mi. pomohli ale chybi mi dost vybaveni do bytu a plati se kauce kolem 10000 na byt atd jak si to predstavim tak mi je taky do breku uz nevim co delat predstava jak je to tezky :,( kdybych uz pracovala asi ani nepremyslim a jsem davno pryc :(

Takhle to nemůžeš brát. Rodiče ti pomůžou a pomalu se postavíš na vlastní nohy. Ano, nebude to jednoduché, ale určitě lepší než žít v čem popisuješ. Copak to opravdu chceš pořád prožívat v zádech se svojí dcerou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
@Anonymní píše:
Holky, pritel ted odesel na pivo a ja sedim vedle sve malicke dcery (8m) a brecim… :,( Pritel je psychopat a ja lituji toho ze jsem si s nim poridila dite..je dost zarlivy ikdyz nema vubec duvod…pred ditetem sice byl nekdy na facku ale od porodu je to desny…a je to horsi a horsi…treba jsem se sla podivat dolu do schranky nechala odemceno a on mi rekl proc je odemkle kdyz rano jak jsem spala zamykal nez sel do prace rekla jsem mu duvod a neveril mi a hned vyhrozoval ze taky bude chodit potaji s jinyma… :,( Nebo mi porad vyhrozuje s jednou a tou samou a vcera si ji pridal do pratel kdyz jsem mu rekla proc me zakazuje pridavani kamaradu a ze si taky pridam kamarada ze v tom nic neni tak mi rekl to zkus a poletis z baraku a neprej si me co zacnu ja teprve delat..porad jen same vyhruzky a uz se 4 den vkuse hadame :,( dnes mi uz ruply nervy sprchovala jsem se a mala stala u vany a plakala rekla jsem mu at ji veme a pohlida rekl ze ne, uz mi ruply nervy a rekla jsem ze i jiny chlap by se o ni lepe postaral..prisel zamnou do vany a zacal me fackovat a mlatit do ruky :,( a nesetril se..nebylo to poprvy…ja pro nej delam cokoliv co chce…nemuze si vubec stezovat cokoliv si treba rekne na jidlo udelam mu…prijde domu ma nachystane oblibene jidlo teple ruzne i pri miminku tohle stiham se o nej tak starat..a takhle se mi to obraci :,( a nejhorsi je ze kdo nezazije nepochopi..jsem tak zmanipulovana ze se bojim odejit… :,( Jen ta predstava jak to sama s ditetem zvladnu, stehovani, jak vyjit atd atd… :,( Ta samota… :( Proto lepsi zustavam v tomhle ale to taky ndchci uz mi neni pomoci nemam silu a taky mi rekl ze jak se odstehuji a najdu si chlapa ze ho bude mlatit a mlatit uz jen kvuli tomu ze bude sahat na jeho holcicku…ale pry kdyz jeho baba bude na malou sahat ze je to v poradku…trapim se s nim a trapila bych se i bez nej nevim jak bych to sama zvladla :( :,(

Ale houby zmanipulovaná - jsi na něm finančně závislá a tak trochu pohodlná. Ono je o dost pohodlnější fňukat, jak to postě nejde, než se sebrat a i za cenu ponížení před rodiči, nepohodlí a práce vzít život do svých rukou. Když to nechceš udělat kvůli sobě, aspoń ta malá by ti mohla stát za to. Bylo by prima, kdybys při tom servisu, který mu poskytuješ, aspoň znovu neotěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišu G
31.7.20 19:28

Nejhorší je totiž sedět na zadku, fňukat a doufat, že se to nějak vyřeší, nebo ještě líp, změní! Převezmi konečně zodpovědnost za svůj život, za život své dcery a utíkejte odtamtud. Radím Ti dobře, zavolej rodičům, ať vás s malou odvezou. Ani nevíš, jak se Ti uleví. :hug:

• Citovat
  • Upravit
13048
31.7.20 19:28
@Anonymní píše:

A co je horší, život s psychopatem nebo s bráchou v pokoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišu G
31.7.20 19:30

Přesně jak Ti radí holky, on je pryč, sbal nejnutnější a vypadni odtamtud. Já tehdy volala rodičům, protože byl manžel doma. A rodiče jsou dobrá opora i v případě, že by se Tvůj chlap nečekaně vrátil.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky