Proč nemá moje partnerka ráda moje děti?

Anonymní
31.7.20 10:44

Proc nema moje partnerka rada me deti?

:( Jsem s přítelkyní uz 2 roky a přijde mi, ze si za tu dobu nevytvořila kladný vztah k mým dětem dcera8 a syn 4. Ona má své dcera 5 a syn 3…ja se k jejím chovám myslim si, ze dobre jsem takovej ten hodnej strejda, ale ona me deti moc nemusí? Prej neví proč? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15503
31.7.20 10:47
@Anonymní píše: :( Jsem s přítelkyní uz 2 roky a přijde mi, ze si za tu dobu nevytvořila kladný vztah k mým dětem dcera8 a syn 4. Ona má své dcera 5 a syn 3…ja se k jejím chovám myslim si, ze dobre jsem takovej ten hodnej strejda, ale ona me deti moc nemusí? Prej neví proč? :(

Protože mi ženský milujeme svoje děti co si porodime a s jinam detma už nám to nejde, jsou to vetřelci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
31.7.20 10:52

A jak se to projevuje? je jasné že k nim nemůže mít stejný cit jako ke svým dětem. a je rozdíl jestli je vidím občas nebo je máš ve střídavé péči ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
31.7.20 10:53

Já mám ráda všechny děti :D A to ti řekly tvé děti, že je to zlá teta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
31.7.20 10:55

A jak jste spolu dlouho, sdilite společnou domácnost? Není to její povinnost, důležité je, jestli se k nim chová slušně, děti to nestresuje… Asi by to chtělo promluvit si přímo s ní a říct, jak to vnímáš. Co děti? Mají ji rády?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
31.7.20 11:04

Ale ví…
jen ti to nechce říct :roll:
Buď se jí zdají nevychované a nemá na ně nervy, nebo má pocit, že tvoje děti upírají jí a její rodině peníze/čas/tvou pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
31.7.20 11:04
@Anonymní píše: :( Jsem s přítelkyní uz 2 roky a přijde mi, ze si za tu dobu nevytvořila kladný vztah k mým dětem dcera8 a syn 4. Ona má své dcera 5 a syn 3…ja se k jejím chovám myslim si, ze dobre jsem takovej ten hodnej strejda, ale ona me deti moc nemusí? Prej neví proč? :(

Já třeba miluju i cizí děti do určitého věku… pokud to nejsou pubertáci non plus ultra pro který je všechno špatně všichni jsou blbí všechno je naprd a jediná činnost kterou chtějí vykonávat je hraní na mobilu.

• Citovat
  • Upravit
107629
31.7.20 11:06
Asi

není mateřský typ a cizí děti ji k srdci nepřirostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.7.20 11:07

A jak se to projevuje? A jak často u vás tvoje děti jsou? Střídavka, nebo jen občasné návštěvy?

Jestli ty jsi na její „ťu ťu“ a ona na tvé macecha, je to pochopitelně špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
31.7.20 11:07

Moc dobře to ví, jen ti to nechce říct. No měla by smůlu, šla by o dům dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 11:09

Ja vim

@MaxBlack vcera jsem ji to řekl a vikend stráví se svými dětmi u mamy.2 roky a ano sdilime jen své děti mam jednou za 14 dni na vikend

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 11:10

....

Mrzí mě to, protože já se k jejím chovám hezky

• Citovat
  • Upravit
36556
31.7.20 11:11
@Anonymní píše:
@MaxBlack vcera jsem ji to řekl a vikend stráví se svými dětmi u mamy.2 roky a ano sdilime jen své děti mam jednou za 14 dni na vikend

Takže děláš těm jejím fotříka a ona není schopná ty tvoje kousnout jednou za čtrnáct dní? Tak to jsi, promiň, trochu trouba. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107629
31.7.20 11:14
@Anonymní píše:
Mrzí mě to, protože já se k jejím chovám hezky

Zkus se zamyslet, jak to celé probíhá, když jste všichni spolu, jak se chováš ty, jak se chovají děti… Jestli tam někde není nějaký důvod, který třeba ty nevidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 11:15

...

@Mar__tanka1983moje deti jsou dobre vychovane. sport, příroda, vylety, ovoce, zelenina take obcas zlobí, ale není s n ima problém…i její rodiče říkají, ze mam vychovane deti lepe jak ona

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky