Proč nemá moje partnerka ráda moje děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107637
31.7.20 12:04
@prokr píše:
Moc dobře ví proč na to můžeš „vzít jed“. Pro drtivou většinu macech jsou partnetovy děti vetřelci a vyžírky, který by udělaly nejlépe, kdyby vypadly z jeho života, přestaly zaclánět a odčerpávat partnerův čas energiii a zdroje. Samozřejmně všechny tyto děti jsou nevychované, rozmazlené, líné a nevděčné a mají totálně neschopnou matku.
Znám desítky slepovaných rodin a snad jenom ve dvou případech bych si troufla říct, že to není viz. výše popsané. A to je v jednom případě rodina, kde není macecha, ale otčím a ve druhém macecha nemůže mít vlastní děti, takže ty vyvdané bere jako svoje.

Ano, tak to je… takže šance, že najde někoho lepšího je dost mizivá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
31.7.20 12:05
@Venetia píše:
takže jim nic špatného nedělá, jen nenaplnuje tvoupředstavu o sluníčkové nové rodince.
Já to mám stejně, držím si odstup, do postele s ditetem by mně nikdo nedostal a taky se držím stranou.

Myslíš si, že by partnerka zakladatele byla ráda, kdyby se on choval k jejím dětem stejně jako se ona chová k těm jeho? To už by asi tak v pořádku nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
31.7.20 12:06
@Anonymní píše:
Když jsme s mými detmi sami i s ni nezapomene se do různých aktivit.je uzavrena. a i me deti z ni citi, ze neni vse v pořádku. Chtěl bych třebas aby jsme všichni usínali společně aby ty deti cítili tu lásku od obou z nás, blbci spolecne taková ta normální rodinka…asi toho chci moc po tom všem co tu čtu…

Jenže lásku děti mají cítit od rodičů. pro ně ona je cizí ;) tohle se povede málokdy a je větší šance když ty děti jsou v té rodině ;) tím že je máš 2× měsíčně tak ten vztah být silný ani nemůže ;) Spíš pro ně jako hodná teta. jestli ví že ty chceš víc tak o to víc jí to blokuje aby něco neudělala blbě. Na výletech ok? ona je Tvoje partnerka, ne jejich máma. Tu přece mají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
31.7.20 12:10
@Venetia píše:
Ano, tak to je… takže šance, že najde někoho lepšího je dost mizivá

To souhlas…ale není to nemožné. Já bych s někým, komu moje děti vadí rozhodně nebyla a to ani v případě, že bych měla být až do jejich dospělosti bez partnera.Moje děti se přesně z těchto důvodů se svoji macechou vůbec nestýkají, jenom s otcem bez ní a považuju to za jednu z nejlepších věcí, které se mi pro ně podařilo vybojovat.
Ale věc každého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
31.7.20 12:12
@prokr píše:
Myslíš si, že by partnerka zakladatele byla ráda, kdyby se on choval k jejím dětem stejně jako se ona chová k těm jeho? To už by asi tak v pořádku nebylo…

to nevím. Když ve vztahu figurují oboje děti je to obzvlášt složité. Musí si vyříkat spolu své představy, co můžou akceptovat a co ne a podle toho udělat nějaký kompromis.
Nebo jít od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
31.7.20 12:16
@prokr píše:
To souhlas…ale není to nemožné. Já bych s někým, komu moje děti vadí rozhodně nebyla a to ani v případě, že bych měla být až do jejich dospělosti bez partnera.Moje děti se přesně z těchto důvodů se svoji macechou vůbec nestýkají, jenom s otcem bez ní a považuju to za jednu z nejlepších věcí, které se mi pro ně podařilo vybojovat.
Ale věc každého…

zaleží co je ta priorita, jestli partner s tolerancí nebo nová chumláčková rodinka, kde po sobě budeme skákat v posteli.
Já mám naštestí ten první druh, ale nemáme tu žádné další děti, jiná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
31.7.20 12:19
@Venetia píše:
to nevím. Když ve vztahu figurují oboje děti je to obzvlášt složité. Musí si vyříkat spolu své představy, co můžou akceptovat a co ne a podle toho udělat nějaký kompromis.
Nebo jít od sebe.

Souhlas. Jenom se jaksi dost vymyká mému chápání situace kdy žena má svoje děti najde si rovněž dětného partnera, ale jeho děti jí hrozně vadí a překážejí a už vůbec tomu nerozumím v situaci, kdy si ten nový muž k jejím dětem vytvoří pěkný vztah…tak snad jsem za to vděčná a snažím se to oplácet a totéž poskytnout jeho dětem ne???Nebo jsem úplně mimo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
31.7.20 12:21

@prokr

Moje děti se přesně z těchto důvodů se svoji macechou vůbec nestýkají, jenom s otcem bez ní a považuju to za jednu z nejlepších věcí, které se mi pro ně podařilo vybojovat

Tak tohle je ideál, co bych za to dala. U nás bohužel nemožné.
Moje děti se také nestýkají, ale ti už jsou dospělí, jiná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
31.7.20 12:23
@Venetia píše:
zaleží co je ta priorita, jestli partner s tolerancí nebo nová chumláčková rodinka, kde po sobě budeme skákat v posteli.
Já mám naštestí ten první druh, ale nemáme tu žádné další děti, jiná situace.

Chápu, jak to myslíš, ale zakladatelova next podle mně žádnou toleranci nevykazuje. Podle toho, co zakl. píše, tak ty děti jenom se zatnutýma zubama trpí a je otázka času, kdy začne přitvrzovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
31.7.20 12:23

@prokr vždyt jí třeba vůbec nevadí, ale on si představuje že budou spokojená rodina a budou mít jeho děti dvě milující matky. mámu mají jednu. od partnerky nemůže čekat že je bude milovat stejně jako on. to prostě ani nejde. navíc ten vtah k dětem 2× měsíčně si vytvořit nemůže. To jedině aby on si našel ženskou která miluje děti a vlastní mít nemůže tam je šance že bude štastná za jakýkoliv kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
31.7.20 12:24
@prokr píše:
Souhlas. Jenom se jaksi dost vymyká mému chápání situace kdy žena má svoje děti najde si rovněž dětného partnera, ale jeho děti jí hrozně vadí a překážejí a už vůbec tomu nerozumím v situaci, kdy si ten nový muž k jejím dětem vytvoří pěkný vztah…tak snad jsem za to vděčná a snažím se to oplácet a totéž poskytnout jeho dětem ne???Nebo jsem úplně mimo?

Tuhle situaci neznám, úplně se nedokážu vzít do cítění te zeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
31.7.20 12:26
@Anonymní píše:
Když jsme s mými detmi sami i s ni nezapomene se do různých aktivit.je uzavrena. a i me deti z ni citi, ze neni vse v pořádku. Chtěl bych třebas aby jsme všichni usínali společně aby ty deti cítili tu lásku od obou z nás, blbci spolecne taková ta normální rodinka…asi toho chci moc po tom všem co tu čtu…

Asi máš přehnané nároky. Mám nevlastní dítě, teď už velké, ale když byl malý nikdy jsme neměla potřebu fyzického kontaktu, mazlit ho, spát s ním posteli, to tedy ne.. Maximálně pusa na přivítanou, někdy jsem ho asi pohladila po vlasech, byla jsem na něj hodná, snažila se aby se u nás cítil dobre, vařila a stále vařím jeho oblíbená jídla a to je asi tak všechno.. Věnuje se mu jeho otec, já nejsem rodič, svoji matku má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
31.7.20 12:27
@Markéta80 píše:
@prokr vždyt jí třeba vůbec nevadí, ale on si představuje že budou spokojená rodina a budou mít jeho děti dvě milující matky. mámu mají jednu. od partnerky nemůže čekat že je bude milovat stejně jako on. to prostě ani nejde. navíc ten vtah k dětem 2× měsíčně si vytvořit nemůže. To jedině aby on si našel ženskou která miluje děti a vlastní mít nemůže tam je šance že bude štastná za jakýkoliv kontakt.

Každý to vidí jinak…Za mě je zakladatelova next klasická macecha a jak už jsem psala výše je otázkou času, kdy začne přitvrzovat. Zatím se „jenom“ chová, jak psí čumák a vytváří dusno, které děti jak sám zakl. píše děti cítí. Je otázkou času, kdy nastane další level :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
31.7.20 12:28
@prokr píše:
Chápu, jak to myslíš, ale zakladatelova next podle mně žádnou toleranci nevykazuje. Podle toho, co zakl. píše, tak ty děti jenom se zatnutýma zubama trpí a je otázka času, kdy začne přitvrzovat.
Nemusí pritvrzovat, jen si chce udržet odstup.
Myslím, že mu dává dostatečný prostor na jeho péči, když i odjede mimo, aby si děti mohl užít.
@Markéta80 píše:

To by pro něj určitě byla mnohem lepší verze, najít si nekoho bez dětí.
1 X za 14 dni by to dala skoro každá si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
31.7.20 12:37
@Anonymní píše:

Ale tvoje děti nejsou její rodina. Zas to nepřeháněj s tou idilkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria