Proč nemá moje partnerka ráda moje děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
658
1.8.20 22:10
@_.Emilyyy píše:
Můj chlap není žádnej moula, je to chlap který se snažil najít lásku k nevlastnimu dítěti…
A pro mě jako pro matku je důležité, aby se mě dítě cítilo doma dobre a ne aby bylo ublížené..
A fakt jsem nikdy nepoužívá nahlas větu :,, nebo se s tebou rozejdu”

No vždyť jo…o tom je celá tato debata…MÉ DÍTĚ je důležité, jeho nestojí za zmínku a hrozba rozchodem je v příspěvku v 21.40 napsána 2×…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
1.8.20 22:11
@olino píše:
No vždyť jo…o tom je celá tato debata…MÉ DÍTĚ je důležité, jeho nestojí za zmínku a hrozba rozchodem je v příspěvku v 21.40 napsána 2×…

Dítě je pro rodice vždy důležité, ale i partner, ale dítě přece je na prvním místě.
Mas děti?
Nikdy si necítil žádný rozdíl mezi ženou a ditetem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
1.8.20 22:15
@_.Emilyyy píše:
Dítě je pro rodice vždy důležité, ale i partner, ale dítě přece je na prvním místě.
Mas děti?
Nikdy si necítil žádný rozdíl mezi ženou a ditetem?

Odpovídám 3× ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
1.8.20 22:16
@olino píše:
Odpovídám 3× ano

Píšeš, jako kdybys nebyl otec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
2.8.20 10:22

@_.Emilyyy kdyby to tak bylo vzdy, myslela jsem si, ze to tak ma kazdy, ale u ex jsem se presvedcila, ze to tak neni, rok a pul deti nevidel ani na ne neplati a to bydli 10 minut od nich 8o, je to pro me nepochopitelne, k vanocum jim posila firemni pf 8o a ani k 10 a 15 narozeninam jim nepopreje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
2.8.20 10:32

Jen dodam, ze se k nim jako tata nikdy nechoval a detem nechybi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
2.8.20 13:06
@Tomáš916
@Tomáš916 píše:
Jasně, že jo, oba i ten chlap i ženská, snad jsou dospělí a umí se domluvit. Je špatně, když chlap hledá druhou maminku, proto, páč si to chce ulehčit a chce hodit starost na někoho dalšího, jsou to jeho děti, tak ať se stará. Já byl taky dlouho sám, nabídky by byly, ale žádná nebyla taková top, aby to stálo za to ji tahat do života dětí. Hold jsem si počkal, až jednou se zjevila princezna se vším co jsem hledal. Kdyby ne, no tak si počkám ne, co by se stalo, nic. Zase za každou cenu nemusím mít tu ženskou doma, můžu se s ní scházet i když jen omezeně, ono, když má člověk děti nonstop, práci, domácnost, tak není tolik čas, snad jen, když děti někam jdou, babička, kamarádi. Ale tak hold se nedá nic dělat, děti jsou nejdůležitější. Tak přinejhorším je ruka no :lol:. Lepší, než kvůli sexu denně a společnému soužití vystavit něčemu takovému ty chudáky děti. A to by si měl každý ujasnit, je jedno jestli jde o ženskou nebo o chlapa, když už ten chlap nemá rozum, tak by ho mohla mít ta ženská a prostě se ho vzdát, protože ví, že se nedokáže rozplývat nad cizím dítětem, o to spíš, když má sama dítě. Jenže spoustě je to jedno, že nějaký cizí parchant, trpí, hlavně, že má borce.

Klobouk dolu jake mas nazory :potlesk: prala bych svym detem aby tak premyslel jejich otec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
2.8.20 13:14
@Nekoukej! píše:
@_.Emilyyy kdyby to tak bylo vzdy, myslela jsem si, ze to tak ma kazdy, ale u ex jsem se presvedcila, ze to tak neni, rok a pul deti nevidel ani na ne neplati a to bydli 10 minut od nich 8o, je to pro me nepochopitelne, k vanocum jim posila firemni pf 8o a ani k 10 a 15 narozeninam jim nepopreje

Já to sama napsala tak trochu blbe. Pro rodice, kteří se starají..
Dcera svého biologického tátu nema..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
2.8.20 13:20

@_.Emilyyy ja si myslim ze u nebio to jde trochu pochopit ale u biologickeho tomu nerozumim ac se 15 let snazim predtim jsme byli 10 bez deti a byla jsem asi slepa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
2.8.20 13:31
@Nekoukej! píše:
@_.Emilyyy ja si myslim ze u nebio to jde trochu pochopit ale u biologickeho tomu nerozumim ac se 15 let snazim predtim jsme byli 10 bez deti a byla jsem asi slepa

Tak nebiologickeho tátu má dcera skvělého..

Já vím, už jsem od tebe četla par příspěvku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
2.8.20 15:13
@Nekoukej! píše:
@Tomáš916Klobouk dolu jake mas nazory :potlesk: prala bych svym detem aby tak premyslel jejich otec

Tak já si myslím, že je to hodně dáno tím, jestli u těch dětí fungují oba rodiče nebo ne. Je asi jedno, jestli je to máma nebo táta, ale když ty děti nikoho jiného nemají, protože druhý rodič buď není nebo prostě vůbec nefunguje, tak ten, kdo má ty děti, na to svým způsobem musí koukat tak, že děti jsou na prvním místě, ne jen, že opravdu jsou, ale hlavně ty děti nikoho jiného nemají, tak je potřeba na to brát zřetel a chovat se podle toho. Mít děti na víkend, možná to tak neřeším, mámu by měly, tak by mi stačilo, že se s mou polovičkou tolerujou a vzájemně si neškodí a je jim u mě dobře, ale pokud jiný domov nemají, už je to o něčem jiném a musí to fungovat, jinak je to může poznamenat a to snad nikdo normální nedovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
2.8.20 15:19
@Tomáš916 píše:
Tak já si myslím, že je to hodně dáno tím, jestli u těch dětí fungují oba rodiče nebo ne. Je asi jedno, jestli je to máma nebo táta, ale když ty děti nikoho jiného nemají, protože druhý rodič buď není nebo prostě vůbec nefunguje, tak ten, kdo má ty děti, na to svým způsobem musí koukat tak, že děti jsou na prvním místě, ne jen, že opravdu jsou, ale hlavně ty děti nikoho jiného nemají, tak je potřeba na to brát zřetel a chovat se podle toho. Mít děti na víkend, možná to tak neřeším, mámu by měly, tak by mi stačilo, že se s mou polovičkou tolerujou a vzájemně si neškodí a je jim u mě dobře, ale pokud jiný domov nemají, už je to o něčem jiném a musí to fungovat, jinak je to může poznamenat a to snad nikdo normální nedovolí.

Presne. Souhlasim s každou vetou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
2.8.20 16:25
@Tomáš916 píše:

S tímto souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
3.8.20 08:29
@Tomáš916 píše:
Tak já si myslím, že je to hodně dáno tím, jestli u těch dětí fungují oba rodiče nebo ne.

Přesně tak. Myslím, že nerodič, který ví, že tu „jeho“ roli nezastává bio, si uvědomuje, že k tomu musí přistupovat zodpovědněji a jeho role je větší.

V tomto jsem v klidu, moje děti mají skvělého biootce, takže po svém partnerovi nechci v tomto směru vůbec nic, jen spolu občas vyjedeme na výlet, nebo k nám přijdou na návštěvu, případně on přijede na večeři za mnou a dětmi, když jsem u nich. Jeho role je partner matky a „kamarád“. To teda v uvozovkách, páč kamarádství je de facto blbost. Nechci po něm výchovu, peníze, zázemí. Prostě co chce jako neotec děckám dát, třeba je něco naučit (tatínek je manuálně čistokrevný levák :lol: ), tak může, ale není to povinné.

Já to měla jako macecha jiné, kupovala jsem dárky za oba, oblečení, hry, sportovní pomůcky, zastávala roli náhradní matky/chůvy? ale protože s hlídáním, zabavování atd, tedy povinnostmi, nepřišla privilegia, jak dítě vyrostlo z nejútlejšího věku, nechala jsem to na tatínkovi (oblečení a dárky za nás dva nakupuju stále), ať se stará a vztah máme spíš přátelský a pěkný. Maminku dítě má. Se mnou nemusí laškovat a „blbnout“ v posteli, ale samozřejmě za mnou přijde, když spadne, dostane objetí, pofoukání atd., ale na šťastnou rodinu si hrát nebudu.

Co tím chci říct… ano, potvrzuji, že se všechno mění, pokud dítě nemá (fungujícího) biorodiče, ale jsou mi opravdu proti srsti teorie, které tu zazněly, že macecha chce finance otce jen pro sebe a tím pádem se k biodítěti otce chová macešsky a zároveň vyžaduje, aby partner hrál milujícího otce jejím dětem.
Možná mají ti, co tyhle názory zastávají, špatnou zkušenost, ale negeneralizujte! Fakt to tak není všude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.8.24 00:28

No docela by mě zajímalo jak tenhle příběh dopadl. Ja sám žiji s přítelkyní, která má 2 děti a ja s mým synem naplno. Vím, ze můj syn ji na začátku vůbec nepřijal a byl protiva, Ale taky vím ze teď už je obrovsky fajn a přítelkyně mu ani po devíti měsících společného života ten špatný začátek nezapomněla a dává mu to dost najevo.
No taky nevím jestli čekat na kouzlo,
8o a klasika, ja mam s jejími dětmi prima vstah. Nj holky fakt je tak složitý přímou cizí dítě? Ptám se úplně na rovinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí