Proč nemá moje partnerka ráda moje děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21703
18.8.24 10:40
@DD600 píše: Více

Neni tezke prijmout cizi dite pokud jsi vdovec. Zcela narovinu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
18.8.24 11:38

Pro někoho ano…ale pokud máte děti oba, tak by to mělo být lehčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
18.8.24 11:44
@Anonymní píše: Více

Naše dcera má skoro 10 a v posteli s náma nespí, občas se objememe, dáme pusu na dobrou noc. Vždyť už je skoro puberťák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
18.8.24 12:03

@DD600 když žena opravdu miluje chlapa, tak ty děti přijme v pohodě i když nejsou její. Osobně bych nemohla být s někým, kdo nemá rád moje děti! :poblion: Bych šla do práce a normálně bych se bála, že jim tam něco dělá, udělá..fakt hnus.. :cert: a poslouchej své dítě, jestli ti něco neříká, nenaznačuje.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.8.24 14:53
@sonnaaa píše: Více
no tak dítěti už je 14, přítelkyně ma 18 mazla a holku ve střídačce 10, vím že mladý ji na začátku nepřijal a byl na ni protivný, ale tak nějak je to už 9 měsíců pryč 🙄 a furt nic, prý mu to nedokáže odpustit. Vlastně až teď když jsem řekl, ze to zabalím když se to nesrovná tak přibržduje. No nevím je to pod mým tlakem. Jaky to bude potom? 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.8.24 15:00
@PaníBovaryová píše: Více

No jo, co nadělám 😁 singl s juniorem taky cesta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
18.8.24 15:00

Já děti neměla a neměla jsem velký problém ale bylo mi 25 let a holce bylo 7. Nedělala nikdy problémy, až v její puberte mne občas stvala ale to potom mě děti taky.
Nemiluji ji jako naše dcery, ale mám ji ráda a je nase

• Citovat
  • Upravit
7
18.8.24 15:01
@liggy píše: Více

No to ne je mu 14 😁 spis moje současná se začala rychle chovat jako přísný stanovisek pravidel a vlastně se mladej ani nenadechne správně 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
18.8.24 15:01

Ono v pubertě je těžko někdy snést i vlastní děti ale když je člověk přijme rak to vycítí a jsou to pak prima parťáci.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
18.8.24 15:02

To je hodně špatně, jestli máte jinak hezký vztah s přítelkyní tak doporučuji bydlet oddelene

• Citovat
  • Upravit
7
18.8.24 15:18
@Cizinka 999 píše: Více

No takhle by ro vlastně bylo fajn, jenže ……

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.8.24 15:21
@Cizinka 999 píše: Více

No tomu bych rozuměl, a ma moje pochopeni on i ona, teď by ro chtělo pochopeni i od ni, nějak nepřichází. Tak me zajímal ženský pohled na věc. U me to bylo taktně i její děti jsou nějaký a každého bych mohlmza něco cepat aby byly podle me, ale vím ze to není cesta. Proste jsem je přijal jaky jsou a když něco ode me chtějí rad pomůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
18.8.24 15:41

Já jsem po rozvodu s dvěma klukama a upřímně nikdy bych nedokázala být objektivní v případě, že by potencionální muž měl k dětem i zcela relevantní připomínky.
Vždycky by to bylo špatně. Možná to máš jen stejně, vidíš syna pochopitelně v lepším světle než tvoje partnerka.
Jsem toho názoru, že je lepší zůstat s dětmi sám/sama než si to ztěžovat vztahem. Kde musíš balancovat na obě strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
18.8.24 17:57

@DD600 prostě si tedy „dupni“..i když je klukovi 14, tak je to furt tvoje dítě. Jestli ho ona prostě nebere, tak bych ji to řekla a odešel od ní. Já mám vždy na prvním místě dítě. A kdyby moje dítě bylo šťastnější bez ní, tak není o čem přemýšlet. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
18.8.24 19:11

Jenže co?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie