Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tomáš916 píše:
No je jich takových hodně, většina, to je fakt, to souhlasím, ale nechápu toho, kdo to dovolí a něčemu takovému vystaví to dítě. Tak jsem sám, občas si odskočim zakukat, uziju si, najdu si takovou, takové, kterým to nevadí, dopředu si to s ní a ujasnim, ujasnim si v sobě, že se nesmím zamilovat, kdyžtak to za včas ukončim a najdu jinou, jako svobodný si to ten chlap může dovolit a je plno ženských, co hledají to stejný. Prostě jen si, když to čas a okolnosti dovolí užívám, ale nebudu takovou co vím, že by neklaplo pro rodinný život tahat do života dětí, těm snad stačí to, že nemají úplnou rodinu, není proč jim ještě tohle dělat. A ony jednou vyrostou a pak už je to jedno, ale dokud jsou dětmi, tak bych prostě tohle nikdy nedovolil, nechápu, že někdo jo.
@Tomáš916 píše:
Tak si najděte bezdětnýho nebo s dospělýma dětma, že jste NĚKTERÉ sobecké ještě neznamená, že musíte ničit děti, protože ony to poznají. Vy by jste to pro svoje děti taky nechtěly ne, aby se někdo přetvařoval a jen trpěl.
To ať si najde především ten detny někoho, kdo náplní jeho představy, ne?
Nevím, proč se tak hrnou do vztahu, když už ten předešlý nebo více nedokázali kvůli těm dětem udržet. Ať jsou s detickama sami a je po problému.
@Anonymní píše:
Když jsme s mými detmi sami i s ni nezapomene se do různých aktivit.je uzavrena. a i me deti z ni citi, ze neni vse v pořádku. Chtěl bych třebas aby jsme všichni usínali společně aby ty deti cítili tu lásku od obou z nás, blbci spolecne taková ta normální rodinka…asi toho chci moc po tom všem co tu čtu…
Promluvte si o tom a když to nepůjde, rozpusťte to. Děti jsou ještě malé, bylo by to peklo na celý život. Kazdý věk nese svoje. Třeba toho vůbec není schopna a nepremuze se a možná ani nechce. Je to škoda. Děti jsou v tomhle věku kouzelné.
@prokr píše:
V jejich přítomnosti se chová, jak psí čumák a vytváří dusno, které děti cítí-píše zakladatel i když jinými slovy. Že on se k jejím dětem chová hezky a tohle nedělá, to je asi podle next samozřejmost, kterou netřeba oplácet…
Ale je to věc názoru i zkušeností. Nechci se tady hádat, je to složitý a ity priority má každý někde jinde
Ty děláš, jak kdybys bydlela s nimi
zakladatel tohle nikde nenapsal, tak to zbytečně nedramatizuj
@Venetia píše:
Nevím, proč se tak hrnou do vztahu, když už ten předešlý nebo více nedokázali kvůli těm dětem udržet. Ať jsou s detickama sami a je po problému.
Udržovat vztah kvůli dětem je nemoudré.
@Uslava píše:
Udržovat vztah kvůli dětem je nemoudré.
Navazovat další taktez
@Venetia píše:
Jasně, že jo, oba i ten chlap i ženská, snad jsou dospělí a umí se domluvit. Je špatně, když chlap hledá druhou maminku, proto, páč si to chce ulehčit a chce hodit starost na někoho dalšího, jsou to jeho děti, tak ať se stará. Já byl taky dlouho sám, nabídky by byly, ale žádná nebyla taková top, aby to stálo za to ji tahat do života dětí. Hold jsem si počkal, až jednou se zjevila princezna se vším co jsem hledal. Kdyby ne, no tak si počkám ne, co by se stalo, nic. Zase za každou cenu nemusím mít tu ženskou doma, můžu se s ní scházet i když jen omezeně, ono, když má člověk děti nonstop, práci, domácnost, tak není tolik čas, snad jen, když děti někam jdou, babička, kamarádi. Ale tak hold se nedá nic dělat, děti jsou nejdůležitější. Tak přinejhorším je ruka no
. Lepší, než kvůli sexu denně a společnému soužití vystavit něčemu takovému ty chudáky děti. A to by si měl každý ujasnit, je jedno jestli jde o ženskou nebo o chlapa, když už ten chlap nemá rozum, tak by ho mohla mít ta ženská a prostě se ho vzdát, protože ví, že se nedokáže rozplývat nad cizím dítětem, o to spíš, když má sama dítě. Jenže spoustě je to jedno, že nějaký cizí parchant, trpí, hlavně, že má borce.
@Tomáš916 píše:
Jasně, že jo, oba i ten chlap i ženská, snad jsou dospělí a umí se domluvit. Je špatně, když chlap hledá druhou maminku, proto, páč si to chce ulehčit a chce hodit starost na někoho dalšího, jsou to jeho děti, tak ať se stará. Já byl taky dlouho sám, nabídky by byly, ale žádná nebyla taková top, aby to stálo za to ji tahat do života dětí. Hold jsem si počkal, až jednou se zjevila princezna se vším co jsem hledal. Kdyby ne, no tak si počkám ne, co by se stalo, nic. Zase za každou cenu nemusím mít tu ženskou doma, můžu se s ní scházet i když jen omezeně, ono, když má člověk děti nonstop, práci, domácnost, tak není tolik čas, snad jen, když děti někam jdou, babička, kamarádi. Ale tak hold se nedá nic dělat, děti jsou nejdůležitější. Tak přinejhorším je ruka no. Lepší, než kvůli sexu denně a společnému soužití vystavit něčemu takovému ty chudáky děti. A to by si měl každý ujasnit, je jedno jestli jde o ženskou nebo o chlapa, když už ten chlap nemá rozum, tak by ho mohla mít ta ženská a prostě se ho vzdát, protože ví, že se nedokáže rozplývat nad cizím dítětem, o to spíš, když má sama dítě. Jenže spoustě je to jedno, že nějaký cizí parchant, trpí, hlavně, že má borce.
Tomáši Ty jsi genius
![]()
@Venetia píše:
Navazovat další taktez
Když v tom nejsou děti a nebo je o děti dobře postaráno, ať si každý dělá co chce a navazuje vztahy každých deset kroků. Neznamená, že někdo má děti, že musí zemřít sám.
Ja musim rict, ze jsem tedy ve stejne situaci jako pani od zakladatele, ale s tim, ze ja svoje chovani drzim na uzde a opravdu trpim a pretvaruju se. Spime v posteli ve trech, s 10 letym klukem, a ja obvykle odejdu na gauc, jsem tehotna a uz mam bricho a pritel je urazeny, ze mi malej v posteli vadi. Ano, vadi. Ja s nim nechci mit fyzicky kontakt, mam ho rada, chovam se k nemu slusne, ale nejsem jeho mama, on neni moje dite a ja netouzim ho porad objimat. On je dost kontaktni a ma me rad, jsem rada, ze je to fajn, ale to, ze po me casto leze a vyzaduje stoprocent moji pozornosti, to opravdu trpim. Ani pritel ani kluk nemaji ale tuseni. Nevadilo mi to tolik nez jsem otehotnela, ted uz to vidim dost jinak. Nejsem na sebe pysna, ale nedokazu se k tomu nutit. Radeji anonym
@Tomáš916 píše:
Jasně, že jo, oba i ten chlap i ženská, snad jsou dospělí a umí se domluvit. Je špatně, když chlap hledá druhou maminku, proto, páč si to chce ulehčit a chce hodit starost na někoho dalšího, jsou to jeho děti, tak ať se stará. Já byl taky dlouho sám, nabídky by byly, ale žádná nebyla taková top, aby to stálo za to ji tahat do života dětí. Hold jsem si počkal, až jednou se zjevila princezna se vším co jsem hledal. Kdyby ne, no tak si počkám ne, co by se stalo, nic. Zase za každou cenu nemusím mít tu ženskou doma, můžu se s ní scházet i když jen omezeně, ono, když má člověk děti nonstop, práci, domácnost, tak není tolik čas, snad jen, když děti někam jdou, babička, kamarádi. Ale tak hold se nedá nic dělat, děti jsou nejdůležitější. Tak přinejhorším je ruka no. Lepší, než kvůli sexu denně a společnému soužití vystavit něčemu takovému ty chudáky děti. A to by si měl každý ujasnit, je jedno jestli jde o ženskou nebo o chlapa, když už ten chlap nemá rozum, tak by ho mohla mít ta ženská a prostě se ho vzdát, protože ví, že se nedokáže rozplývat nad cizím dítětem, o to spíš, když má sama dítě. Jenže spoustě je to jedno, že nějaký cizí parchant, trpí, hlavně, že má borce.
Tak já nevím, nám to vztahove docela klape, tak se mi nechce mu dát kopačky, jen kvůli tomu, že má dítě. Jemu už jsem říkala mockrát, ať si najde někoho jiného, ale taky ne hce.
@Venetia píše:
Tak já nevím, nám to vztahove docela klape, tak se mi nechce mu dát kopačky, jen kvůli tomu, že má dítě. Jemu už jsem říkala mockrát, ať si najde někoho jiného, ale taky ne hce.
No a jaký máš tedy vztah s partnerovým ditětem jestli se mohu zeptat?
Ja na tvém místě bych se sní okamžitě rozešla. Nebo přestan ty být k jejím dětem takový hodný strejda, a prostě se k nim chovej jak k cizím.
@prokr píše:
No a jaký máš tedy vztah s partnerovým ditětem jestli se mohu zeptat?
V rámci tolerance
@Venetia píše:
V rámci tolerance
To je jako kdybys nenapsala nic…Ale rozumím tomu, že to tady nechceš rozebírat