Chci odejít od zlého přítele, ale nejde mi to

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alriga
14.8.20 21:00

A chcete takto žít?

• Citovat
  • Upravit
Pan Dan
14.8.20 22:49

Poslední dobou je to tady dost často. Kam na ty chlapy chodíte? Vždyť to je úplně na palici. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1229
14.8.20 23:12

Nikdo nemá právo vztáhnout ruku na druhého. Neexistuje žádný případ, který by to ospravedlňoval. K násilí se uchýlí jen ubožák (ať už je to žena, nebo muž, nezáleží na tom). Vypovídá to o nezvládnutí svých emocí a nevyzrálosti člověka. Bez přemýšlení, pryč od takových.
Následky a následné napravování všech křivd, zlomené psychiky,… To je něco děsivého a je to na hodně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišu G
14.8.20 23:18

Já to taky nechápu. Měla jsem taky, bohužel, takovou zkušenost, ale začalo to tak nějak v září 2004, když jsme spolu začali bydlet a zdrhla jsem v květnu 2005, což považuji za úspěch. Volala jsem tehdy rodičům, aby pro mě přijeli (bylo mi 20), on by mě jen tak nepustil, naštěstí jsme neměli děti. Díky bohu to byla první a poslední zkušenost. Dřív se o tom tak nemluvilo, ale dnes už je domácí násilí tak proprané téma, že pokud žena sama nazná, že to, co se u nich doma děje je špatně, tak už má v podstatě vyhráno. Holky, volejte Bílý kruh bezpečí. Hlavně se přestaňte bát, myslete na sebe a svoje děti. Chlap, který vás bije, je totiž dementní hovado.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky