Manžel si neřekne o sex

Anonymní
31.7.20 11:17

manžel si neřekne o sex

Prosím o zachování anonymu.
jsme manželé 8 let, teď máme mimčo, má 8 měsíců. manžel nikdy nebyl takový ten kaňour, ale sex byl, minimálně jednou týdně. já bych sice brala víc ale spokojila jsem se s tím, v těhotenství jsem to brala, že nechtěl, ale za těch 8 měsíců, jsme spolu spali 2×, jsem stejná jako před těhotenstvím, takže nijak žádná změna. manžel prý chuť na sex má i několikrát za týden, ale prostě nepřijde, přitom já bych ho nikdy neodmítla, vždycky musím dojít já, ale přitom když za ním přijdu tak z 99% se nic nestane :nevim: prostě buď na mě vůbec nereaguje nebo řekne že se mu nechce, začínám lozit už po zdi, zdá se mi o jiných chlapech, o bývalém co byl sexuální mašina, ale i o různých známých co jsou mi jen sympatičtí a začínám být na svého manžela protivná :,( štve mě to, ale do sexu se nijak nutit nedá :,( a mě to strašně moc chybí :zed: nevim jak si poradit? dělat si to sama už mě taky pořád nebaví.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5752
31.7.20 11:21

Třeba tě tím nechce zatěžovat. Nebo zrovna nejsi poblíž, kdyz se mu zrovna chce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 11:25

Ale on mě sexem nikdy neobtěžuje, ale posledně mi řekl, že se pořád mračím :nevim: mě ale nepřijde, je pravda že když něco dělám, cokoliv, tak se mračím, protože se soustředím, ale to dělám celý život ne až teď…

• Citovat
  • Upravit
14313
31.7.20 11:36
@Anonymní píše:
Ale on mě sexem nikdy neobtěžuje, ale posledně mi řekl, že se pořád mračím :nevim: mě ale nepřijde, je pravda že když něco dělám, cokoliv, tak se mračím, protože se soustředím, ale to dělám celý život ne až teď…
Že se mračiš jo? tak se asi na něco soustrediš no…Mě přijde spíš že sex nechce a hledá zaminku.Nebo si myslí že po něm budš vrhat sexy pohledy od rána do večera?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
31.7.20 11:38

@akavi No spíš to vypadá že chlap nemá zájem z toho co čtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
31.7.20 11:42

Mam znamou, ktera taky rikala, ze manzel na to neni a bla bla bla. Ze ona by chtela, ale nehodla za nim dolezat.
Muj ex se kamaradi s tim jejim manzelem a ten ma jinou pohadku. Manzelka je furt nasrana a nez aby poslouchal ty jeji kecy, tak si ho radeji vyhoni. Nerikam, ze to je vas pripad, ale napadlo me to, kdyz pises o tom mraceni se :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38263
31.7.20 11:46

Máte společnou postel? Přitulení nefunguje? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38263
31.7.20 11:48
@1mila2 píše:
Mam znamou, ktera taky rikala, ze manzel na to neni a bla bla bla. Ze ona by chtela, ale nehodla za nim dolezat.
Muj ex se kamaradi s tim jejim manzelem a ten ma jinou pohadku. Manzelka je furt nasrana a nez aby poslouchal ty jeji kecy, tak si ho radeji vyhoni. Nerikam, ze to je vas pripad, ale napadlo me to, kdyz pises o tom mraceni se :roll:

Co mi to připomíná… aha! :oops:
Toho manžela plně chápu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
31.7.20 11:48
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymu.
jsme manželé 8 let, teď máme mimčo, má 8 měsíců. manžel nikdy nebyl takový ten kaňour, ale sex byl, minimálně jednou týdně. já bych sice brala víc ale spokojila jsem se s tím, v těhotenství jsem to brala, že nechtěl, ale za těch 8 měsíců, jsme spolu spali 2×, jsem stejná jako před těhotenstvím, takže nijak žádná změna. manžel prý chuť na sex má i několikrát za týden, ale prostě nepřijde, přitom já bych ho nikdy neodmítla, vždycky musím dojít já, ale přitom když za ním přijdu tak z 99% se nic nestane :nevim: prostě buď na mě vůbec nereaguje nebo řekne že se mu nechce, začínám lozit už po zdi, zdá se mi o jiných chlapech, o bývalém co byl sexuální mašina, ale i o různých známých co jsou mi jen sympatičtí a začínám být na svého manžela protivná :,( štve mě to, ale do sexu se nijak nutit nedá :,( a mě to strašně moc chybí :zed: nevim jak si poradit? dělat si to sama už mě taky pořád nebaví.

Ono řešení záleží na tom, jaký máte spolu vztah. My jsme po asi osmi letech měli taky útlum, já jsem to řešila v sobě, mračila se, mrzelo mě to a tak jsem o tom začala mluvit. Při vhodné příležitosti samozřejmě, rádi jsme si spolu povídali vždycky, ale byly věci, o kterých jsem se dřív mluvit styděla. Už vím, že mluvit musím o všem a vždycky. Strašně to pomohlo. Ale podmínkou je, že tvému manželovi záleží na tvých pocitech a na tvém štěstí a je ochoten jim nejen naslouchat, ale taky vyhovět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
31.7.20 11:59
@1mila2 píše:
Muj ex se kamaradi s tim jejim manzelem a ten ma jinou pohadku. Manzelka je furt nasrana a nez aby poslouchal ty jeji kecy, tak si ho radeji vyhoni. Nerikam, ze to je vas pripad, ale napadlo me to, kdyz pises o tom mraceni se :roll:

přesně jak říkáš :potlesk: Určitě bych to nepaušalizoval, ale taky bych řekl, že u těch „nešoustů“ by to chtělo znát názor i druhé strany. Ze svého okolí znám přesně takové případy, kdy je ženská opravdu frustrovaná do té míry, že to i na společných akcí(kde je i partner) je schopná vytáhnout. A pak slyším názor druhé strany plus tak nějak jako chlap vidím, jak se daná ženská chová, tváří a co vyzařuje, resp nevyzařuje a je mi jasné, že je to začarovaný kruh. Jasně, že když je někdo primitivní zvířátko, kterému je v podstatě jedno, koho a za jakých okolností souloží, hlavně když se smočí, tak mu to bude jedno. Ale třeba já bych na protivnou „zamračenou“ ženskou taky neměl chuť. Jasně, že není kouře bez ohně a že mě tady ženské zpraží, že je to přece starost chlapa, aby byla ženská spokojená, ale není kouře bez ohně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
31.7.20 12:05

No to co vám oboum dost uleví je začít o vašem sexu mluvit. Bez výčitek, bez naléhání, bez pocitů viny. A hovry o sexu je třeba činit ne v tokamžiku, kdy něka spěcháte, nebo jeden čeká že něco bude. Ale v nějkou klidnou, nudnou chvíli, kdy si naplánujete jak to zařídit, aby potřeby byly uspokojené.

S tím že na to se dost hodí základy nenásilní komzunikace, protože omezí to, aby se ten druhý cítil jako napadaný, když se jedná o dost citlivé téma.

https://nenasilnakomunikace.org/…-komunikace/
https://vltava.rozhlas.cz/…kace-6249993

takže já bych zkusila zítra po sobotní snídani říct něco ve smyslu: „miláčku, já vím že jsem poslední dobou protivná, obávám se že to bude souviset s tím, že spolu nic nemáme a mě to dost chybí. Co kdybychom příští pátek dali malého přes noc k babičce a vyrazili někam na víno a uvidíme, jak takové rande dopadne?“

A teda obecně se pro nedávno vzniklou rodinu dost osvědčuje zavést si pravidelný den v týdnu, nebo alesoń jednou za 14 dní, kdy se nějak zbavíte dětí, a uděláte si pěkný večer kdy se nebudete bavit ani o dětech ani o domácnosti. Je potřeba pouště ven nejen roli manželů, rodičů a spolubydlících, ale i tu partnerskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišu G
31.7.20 12:40
@Michal1986 píše:
přesně jak říkáš :potlesk: Určitě bych to nepaušalizoval, ale taky bych řekl, že u těch „nešoustů“ by to chtělo znát názor i druhé strany. Ze svého okolí znám přesně takové případy, kdy je ženská opravdu frustrovaná do té míry, že to i na společných akcí(kde je i partner) je schopná vytáhnout. A pak slyším názor druhé strany plus tak nějak jako chlap vidím, jak se daná ženská chová, tváří a co vyzařuje, resp nevyzařuje a je mi jasné, že je to začarovaný kruh. Jasně, že když je někdo primitivní zvířátko, kterému je v podstatě jedno, koho a za jakých okolností souloží, hlavně když se smočí, tak mu to bude jedno. Ale třeba já bych na protivnou „zamračenou“ ženskou taky neměl chuť. Jasně, že není kouře bez ohně a že mě tady ženské zpraží, že je to přece starost chlapa, aby byla ženská spokojená, ale není kouře bez ohně

Já s Tebou souhlasím. Líbí se mi ten pojem „nešousti“ :lol: A není to určitě starost chlapa, aby byla žena spokojená. Musí na tom pracovat oba dva, aby byli spokojeni přece oba. Taky jsem měla jedno období, kdy jsem strašně potřebovala sex, snad každý den. Partner nechtěl, bulila jsem, že mě odmítá a on mi řekl, že mu vadí, že na něj tlačim. Ona pak žena opravdu ztrácí svoje kouzlo, když se z ní stává frustrovaná žadonice, která je schopna se u toho žadonění i ponižovat. Nechala jsem to být, začala jsem zase víc kreslit a malovat, chodit do přírody, číst a partner o mě začal zase jevit zájem. Zakladatelko, bylo by určitě dobře si o tom popovídat, co Tě trápí, pokud spolu umíte mluvit, on Ti k tomu také určitě řekne své a můžete se někam posunout… Držím palce :kytka: No a jinak mám kamarádku, která má dvouletou holčičku a za ty dva roky spolu s manželem spali asi dvakrát. Přijde mi to hrozně smutné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 13:22

Snažím se o tom mluvit, ale mluvit o tom nechce, stydí se… nikdy na to nebyl ani na žádný čuňárny a zkoušení nových věcí atd. on je stydlín a romantik, společnou postel máme, tulíme se, objímáme i přes den, pusa ráno, jak dojde z práce, večer, nebo i jen tak ke kafi odpoledne, není od nás pryč takové ty jemnosti, to vůbec ne, ba naopak mi řekl že po porodu jsem u něj ještě jakoby stoupla na hodnotě… ale čistě jen ten sex prostě no.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 13:42

Jinak jak zde bylo zmíněno, že některé ženské dokážou své soukromí kdykoliv vytahovat, tak já taková nejsem, nemám ani žádnou extra kamarádku a navíc bych tohle nikdy nikomu neřekla, nebylo by to kvůli manželovi fér, dostala bych ho do hrozné situace, už jen ta představa mi přijde hrozná a trapná. je pravda že co máme dítě jsem víc zaměstnaná v hlavě, někdy vyčerpaná, když prostě malý řve atd… a ano mračím se, ale není to furt, jo mračím se když uklízím, nebo vařím :mrgreen: ale ne protože mám blbou náladu, ale říkám, to dělám celý život a dřív mi říkal jak jsem sexy když něco dělám a soustředím se na to :nevim: jinak se snažím být v pohodě, když na to mám chuť, tak přijdu začnu ho víc mazlit a prostě mu to řeknu že na to mám chuť, ale on dál pokračuje buď v činnosti na pc nebo kouká na TV :nevim: jako fajn, třeba se mu nechce, ale jak se mám cítit já? nevím jak některý ženský po dětech ale já jsem celkem ze sebe frustrovaná, popraskalo mi břicho, víc jsem se rozjela v bocích, cítím to na oblečení a to jsou věci které nedám pryč, to nejde zhubnout nebo tak, to samé prsa, taky mám na nich strie, ikdyž už se mi dali do původního tvaru a velikosti. mám z toho depky, oni ti chlapi si anj kolikrát neuvědomí co všechno mi ženy máme v hlavě za bubáky, díky těhotenství, porodu atd…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 13:49

My jsme třeba teď začali hodně letmyma fotkama třeba v kuchyni. Když vařím a on mi s něčím pomáhá nebo si při něco jen jde. Když se skláním pro ně o do ledničky a stojí poblíž, tak se zadkem lehce otřít. Nebo se pro něco nahnout atd. Je to sranda :lol:. Hlavně když má možnost, tak se zavřou dveře do ložnice a vypustí všechnu páru. Třeba zkusit taky něco takového. Nebo ho staví obejmout a zajet rukama pod triko, pak se zase odtáhnout. Ať vidí, že máš zájem, ale zase se na něj hned nevrhnout. Po celém dni už mu to nedá a něco musí být :lol:. Ovšem nevím jak to u vás přesně funguje, já jsem se začala bavit tímhle a to jsme spolu taky několik let už.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky