Manželka se změnila a mně to vadí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lolink
31.7.20 21:30
@Anonymní píše:
Na těch diskotékách je to hodně běžné. Navíc když tam chodí 2-3× týdně. To není normální. Třeba taková extáze, to je taneční droga a tomu by odpovídalo to tančení a zpívání po ulici. :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
792

Jinak vtipny reakce nekterych holek. :mrgreen: Chtel bych videt jejich vyraz, kdyby meli doma kutila, ktery nic moc nepodnikne, chodi oblikanej jak padesatnik a najednou by totalne zmenil vse a vytratil se na par dnu v tydnu do rana parit a posilal fotky holkam v pradle apod. :mrgreen: To by bylo kecu, ale opacne ma pry chlapek dat zensky svobodu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Zamilovaná asi nebude, to že někoho má mně občas napadne, ale nemám žádný důkaz. Zrychlené nemluví, výbuchy smíchu taky nemá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 21:31
@Anonymní píše:
Občas sní chodím, ty drogy to myslím fakt nebudou. Alkoholu vypije hodně, ale zase manželka toho hodně vydrží, takže opilá ještě nebyla.

A co dělá za zaměstnání, že chodí 3× týdně na disco a ještě tolik pije?

• Citovat
  • Upravit
841
31.7.20 21:31

Hele ja ti nevim, ja mela taky jedno obdobi, bylo to asi dva tri roky zpatky, trvalo asi rok, mozna dva, kdy jsem zacala chodit vic po diskotekach, zabavach, vic pit a uzivat si (v te dobe jsem uz taky byla vdana a s manzelem ve vztahu celkem snad 8 let), bylo to tim, ze jsme zmenili misto bydliste, novi lidi, nove prostredi… pak jsem zacala chtit dite a tohle me zacalo spis frustrovat… nastesti se zadarilo a ted jsem sporadana mamca :lol:… je mi 29, takze v te dobe mi mohlo byt tech 26, 27 tusim… ale teda fotky v pradle jsem si fakt nikam nedavala :mrgreen: zkus si s ni o tom poradne promluvit, je mozne, ze v tom neni vubec nic, taky je mozne, ze ma nekoho jineho… tezko rict

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
31.7.20 21:32
@Tomáš916 píše:
Ne, já jsem ve vztahu maximálně spokojenej, my si užíváme život, sice ne po diskotékách, protože máme děti, ale žijeme všichni na plno. Mě by zase nebavila ta, co sedí furt doma, ale tak by jsme se snažili najít nějaký kompromis, to by měl udělat i zakladatel, jako chápu, že ho to překvapilo, ale tak musí najít nějaký kompromis, třeba si chce jen užít, než bude mimino. Třeba to přehání, ale tvé soudy jsou poněkud moc a hlavně já nevím jak ty, ale já ženskou doma nerovnám. Za prvé nemám důvod a i kdyby, tak si řeknu svůj názor, ale nebudu rovnat dospělou ženskou. Já jsem její chlap ne fotřík :lol:. A takový jako ty znám, buď nemají žádnou ženskou a nebo doma šoupou nožky a jinde, nejlépe, to jsou kingové. To je všeobecně známé, bohužel pro tebe :lol:.

Zakladatel tohle resi 15 mesicu a neni spokojeny, ma jen tak drzet usta a nechat si srat na hlavu? Ty jses jinej, ja jsem jinej, on je jinej. Kazdy mame nejakou predstavu o zivote a vztahu, proc ma byt tvuj nazor idealni? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
31.7.20 21:33
@Anonymní píše:
Zamilovaná asi nebude, to že někoho má mně občas napadne, ale nemám žádný důkaz. Zrychlené nemluví, výbuchy smíchu taky nemá.

A jak ti to teda vysvětlila, tu změnu životního stylu, chování a ty fotky v prádle? Řekl jsi jí, že ti to vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
31.7.20 21:34
@Sandokanec píše:
Jinak vtipny reakce nekterych holek. :mrgreen: Chtel bych videt jejich vyraz, kdyby meli doma kutila, ktery nic moc nepodnikne, chodi oblikanej jak padesatnik a najednou by totalne zmenil vse a vytratil se na par dnu v tydnu do rana parit a posilal fotky holkam v pradle apod. :mrgreen: To by bylo kecu, ale opacne ma pry chlapek dat zensky svobodu. :mrgreen:

To by tu blikala červená kontrolka! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

No nebezpečí bych viděla v tom, že by mohla zatoužit po zkušenostech i s jinými muži… A pokud ráda experimentuje, není stydlivá a má v pití výdrž, tak si myslím, že to ani tak dlouho nepotrvá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Uslava nějakej chlap, jí ukradl kabelku a manželka z toho byla hodně vyděšena.

• Citovat
  • Upravit
792
31.7.20 21:36
@DoktorkaZorkaHorká píše:
No nebezpečí bych viděla v tom, že by mohla zatoužit po zkušenostech i s jinými muži… A pokud ráda experimentuje, není stydlivá a má v pití výdrž, tak si myslím, že to ani tak dlouho nepotrvá…

Plus je se zakkladatelem od 16 nebo kolika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
31.7.20 21:37
@Sandokanec píše:
Zakladatel tohle resi 15 mesicu a neni spokojeny, ma jen tak drzet usta a nechat si srat na hlavu? Ty jses jinej, ja jsem jinej, on je jinej. Kazdy mame nejakou predstavu o zivote a vztahu, proc ma byt tvuj nazor idealni? :nevim:

Já neříkám, že je můj názor ideál, jako jsou věci, co by mi taky vadily, třeba ty fotky, to jako fakt ne, to by mi vadilo moc. Ale zřejmě ji nechce vyměnit, to už by udělal, nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 21:38

No nerada to rikam, ale mam to podobne. Od 16ti s manzelem, nyni jiz 5 let v manzelstvi. Nikam jsem nechodila, mam pocit, ze jsem nic nezazila :nevim: jako snazim se to ututlat, ale nejradeji bych si taky obarvila vlasy na cerveno a vyrazila do viru velkomesta, nakupovala a tancovala jako blazen. Chybi mi tato cast zivota. Jenze ja mam 2 deti, takze nic. Varim, peru, uklizim, ale pocitu, ze mi neco unika (vim, ze vlastne ne) se nemuzu zbavit. Mam strach, ze az deti odrostou, chytne me to zas :/ pls anonym

• Citovat
  • Upravit
792
31.7.20 21:39
@Tomáš916 píše:
Já neříkám, že je můj názor ideál, jako jsou věci, co by mi taky vadily, třeba ty fotky, to jako fakt ne, to by mi vadilo moc. Ale zřejmě ji nechce vyměnit, to už by udělal, nemyslíš?

Je s ni 10 let a jsou manzele, je tezke jen tak odejit. K takovemu kroku rada muzu i zen sbira odvahu roky. :nevim: Ja jen rikam, ze tyhle zmeny neznaci vubec nic dobryho a silne bych zvazoval co dale. Tak jako on ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 21:41

Učí děti hrát na housle, @Ms.Ragdoll řekl, manželka říká že si uvědomila že si chce pořádně užívat život.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky