Manželka se změnila a mně to vadí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3977
1.8.20 16:43
@Uslava píše:
Disko 2× nebo 3× týdne. Pak přijde domů k ránu a do práce chodí kdy?

Co je na tom divného? Ty jsi nešla nikdy z baru do práce? Už to sice není aktuální, ale taky jsme chodili po barech, hospodách, hernách a do práce jsme vždy dorazili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
1.8.20 16:45
@Silverine247 píše:
Jojo. Od housli k pervitinu, to je hned! 8o :lol:

Asi mas takovou tu zkreslenou predstavu z medii o typickem uzivateli drog, asi si predstavujes nejakou trosku, co ma rozpichane zily a vypada jako ta fetacka Katka.. :nevim: Ale v naproste vetsine pripadu bys to ani do lidi, kteri neco berou, nerekla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
1.8.20 16:52
@Sandokanec píše:
Asi mas takovou tu zkreslenou predstavu z medii o typickem uzivateli drog, asi si predstavujes nejakou trosku, co ma rozpichane zily a vypada jako ta fetacka Katka.. :nevim: Ale v naproste vetsine pripadu bys to ani do lidi, kteri neco berou, nerekla. :nevim:

A ty mas zase predstavy, co ja si predstavuju, to je, co? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
19388
1.8.20 16:53

@Sandokanec a je jich čím dál víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
1.8.20 17:00

Myslim, ze je dost mozne, ze se s tebou nudi, prijdes mi takovy nemastny neslany, mozna mas jen takovy pisemny projev. :think: Zkus prijit s necim novym, neco podniknout. Nemusite hned skakat s padakem, ale ji evidentne nebavi tvoje rutina, tak hleda povyrazeni jinde. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.20 17:02
@Sandokanec píše:
Asi mas takovou tu zkreslenou predstavu z medii o typickem uzivateli drog, asi si predstavujes nejakou trosku, co ma rozpichane zily a vypada jako ta fetacka Katka.. :nevim: Ale v naproste vetsine pripadu bys to ani do lidi, kteri neco berou, nerekla. :nevim:

Zkraje se to nepozná. To až postupem času jsou vidět účinky. Bratranec podle některých „jen“ kouřil marihuanu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.20 17:05
@Silverine247 píše:
Myslim, ze je dost mozne, ze se s tebou nudi, prijdes mi takovy nemastny neslany, mozna mas jen takovy pisemny projev. :think: Zkus prijit s necim novym, neco podniknout. Nemusite hned skakat s padakem, ale ji evidentne nebavi tvoje rutina, tak hleda povyrazeni jinde. :nevim:

Navrhla bych nějakou dovolenou mimo domov. Když budou spolu trávit delší čas, tak by se mohlo lecos vyjasnit a ukázat.

• Citovat
  • Upravit
1925
1.8.20 17:15
@Anonymní píše:
Dobrý večer dámy, rád bych slyšel vaše názory, když se o tom bavím s kamarády tam mi říkají že je manželka úžasná a že mi jí závidí. Takže nevím jestli je chyba na mě straně, nebo na straně manželky. S manželkou jsme spolu 10let, z toho 4roky manželé. Mně je 30,manželce 26,děti nemáme, ja bych je chtěl už teď, ale manželka chce tak za 2 roky. Manželka byla takový klidní typ, rádi jsme spolu trávili čas doma. Samozřejmě jsme občas něco podnikli, manželka si ráda četla, ráda vařila, nebo chodíla s kamarádkou na cvičení. Ale před 15 měsíci, se ze dne na den úplně změnila. Obarvila si vlasy na červeno, změnila styl oblékání, změnila názory, změnila kamarády, změnila koníčky. Žačala chodít 2 až 3 týdně na diskotéky, s kamarádkamy chodí každý den nakupovat, o domácnost se moc nestará, občas mně napadne jestli nemá milence. V sexu se taky dost změnila, zkoušíme pořád nové věci. Taky jsem docela žárlivěj, štve mně jak se teď obléká. Obléká se tak že jí sou vidět prsa a zadek. Taky dává na instragram nevhodné fotky, kde je třeba jen v erotickém prádle. A taky je teď hrozně akční, pořád něco dělá a plánuje, nevydrží ani chvíli v klidu, třeba i když sedí tak se hloupé. Napadlo mně jestli nemá třeba adhd je to možné? A taky si žačala pořád zpívát, i když třeba jdeme po ulici, tak začne jen tak zpívát a tančit, a lidé se na ni dívají jako na blázna. S manželkou jsem mluvil, o tom jak to cítím, ale manželka říká že si chce užívat. Jak byste reagovali na takové chování partnera/partnerky? Rozvádět se sní fakt nechci.

Kdyby mě takhle zpívala a tančila na ulici tak ji řeknu že se chová jak trapná kráa… Neřeknu když to udělá člověk z prele občas, ale takhle přehrávat a hrát si a něco je minimálně na psychologa. A není psycholog jako psycholog, u myho ex několik psychologů nepoznalo že trpí duševní poruchou, a ne nějakou zrovna lehkou… Řekla bych ji, že se chová jak pubertacka a ze tě to začíná s*at… A jestli to nepochopí, nestála by me za to..ale jestli že sebou necháš ometat, tak to uz je na tobě, baba taky potřebuje vědět ze nema doma backoru ale chlapa co ví co chce a nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
1.8.20 17:21
@Anonymní píše:
Dobrý večer dámy, rád bych slyšel vaše názory, když se o tom bavím s kamarády tam mi říkají že je manželka úžasná a že mi jí závidí. Takže nevím jestli je chyba na mě straně, nebo na straně manželky. S manželkou jsme spolu 10let, z toho 4roky manželé. Mně je 30,manželce 26,děti nemáme, ja bych je chtěl už teď, ale manželka chce tak za 2 roky. Manželka byla takový klidní typ, rádi jsme spolu trávili čas doma. Samozřejmě jsme občas něco podnikli, manželka si ráda četla, ráda vařila, nebo chodíla s kamarádkou na cvičení. Ale před 15 měsíci, se ze dne na den úplně změnila. Obarvila si vlasy na červeno, změnila styl oblékání, změnila názory, změnila kamarády, změnila koníčky. Žačala chodít 2 až 3 týdně na diskotéky, s kamarádkamy chodí každý den nakupovat, o domácnost se moc nestará, občas mně napadne jestli nemá milence. V sexu se taky dost změnila, zkoušíme pořád nové věci. Taky jsem docela žárlivěj, štve mně jak se teď obléká. Obléká se tak že jí sou vidět prsa a zadek. Taky dává na instragram nevhodné fotky, kde je třeba jen v erotickém prádle. A taky je teď hrozně akční, pořád něco dělá a plánuje, nevydrží ani chvíli v klidu, třeba i když sedí tak se hloupé. Napadlo mně jestli nemá třeba adhd je to možné? A taky si žačala pořád zpívát, i když třeba jdeme po ulici, tak začne jen tak zpívát a tančit, a lidé se na ni dívají jako na blázna. S manželkou jsem mluvil, o tom jak to cítím, ale manželka říká že si chce užívat. Jak byste reagovali na takové chování partnera/partnerky? Rozvádět se sní fakt nechci.

No tak pokud se s ní nechceš rozvádět a to ani, když jí takhle přeskočilo, tak si tady nestěžuj. Necháváš ze sebe dělat pitomce dobrovolně. Tvoje volba. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
1.8.20 17:36

Jsem cetla znova zakl. uvodni prispevek. Zaujalo me - nevydrzi chvíli v klidu, kdyz sedi tak se houpe.Tak jestli to neni troll, nejaka dus. porucha by to byt mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
1.8.20 18:32
@jipo píše:
Co je na tom divného? Ty jsi nešla nikdy z baru do práce? Už to sice není aktuální, ale taky jsme chodili po barech, hospodách, hernách a do práce jsme vždy dorazili.

Ano chodila. Ale ne dvakrát třikrát týdně a ne několik měsíců po sobě. Taky záleží na tom, co děláš za práci. U pásu to asi nebude tak vadit. Pokud máš jednat s lidmi smysluplně, tak to asi nebude ono.

• Citovat
  • Upravit
5752
1.8.20 18:33
@Konnny píše:
Jsem cetla znova zakl. uvodni prispevek. Zaujalo me - nevydrzi chvíli v klidu, kdyz sedi tak se houpe.Tak jestli to neni troll, nejaka dus. porucha by to byt mohla.

Spíš bych to tipla na dojezd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
1.8.20 18:35
@akavi píše:
Spíš bych to tipla na dojezd.

Taky může byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.8.20 18:56
@Anonymní píše:
@Konnny z nákupu si nosí oblečení, na disco je určitě když tam jde i přidává fotky na instragram. @berry4 tančí i popíjí, když přijde domů tak spí.

Heled´. Celý mi to přijde postavený na hlavu. Kde jsou diskotéky od po do ne? Nikde. Byla tady 3 měsíce karanténa. Co mohla, spíš nemohla si všichni domyslíme. Na to mi napíšeš co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
1.8.20 19:47

Prostě ji už nebaví sedět doma na zadku a bejt hodná zenuska. Vzhledem k věku a délce vztahu mi to zas tak zvláštní nepřijde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky