Manželka se změnila a mně to vadí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Altavista
31.7.20 22:31

@kalie Probůh, to že někdo v 26 nechce děti není o partnerovi a posouvání vztahu, ale o tom, že se prostě v 26 na děti necítí. Není to ani neposouvání, ani neláska k manželovi.

• Citovat
  • Upravit
2653
31.7.20 22:34

@Altavista jasne, vzdyt pisu, ze je mlada (!), a o nelasce k manzelovi taky nemluvim. Spis mi prijde, ze to mezi nimi vysumelo, zustal zvyk, laska ano ale uz ne takova ta zhava, spis kanaradska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 22:41

Ja na tom byla v tom veku podobne, druha miza po 9letem vztahu.. diskoteky i tu zminenou extazi jsem mela. Citila jsem ze trochu starnu (chodila jsem do prace, pritel chtel resit rekonstrukci a svatbu, me to nudilo a svazovalo).. s nikym jinym jsem nikdy nespala.. tak nejak vse dohromady. Zhubla jsem a uzivala si pohledy kluku. Jen teda na fotky jsem sebevedomi nemela. Dopadlo to tak ze jsem neplanovane otehotnela a vse se tomu podridilo a vlastne se zachranil vztah, aneb vzpamatovala jsem se :) radila bych uzivat mladi s ni a neomezovat, ona se uklidni.

• Citovat
  • Upravit
Mišu G
31.7.20 22:48
@Anonymní píše:
Já se třeba v některých věcech chovám podobně, jako tvoje manželka, barvím si vlasy na divoké barvy, taky musím pořád něco podnikat, taky si zpívám a tančím na ulici a nestydím se, jsem extrovert, ale já jsem taková od buňky do teď, táhne mi na 40 :lol: Chlap se tomu maximálně směje, má co chtěl, já ho varovala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: drogy neberu a nezahýbám mu ;)

Dobrý, Ty jsi taková od nátury. Tohle je ale docela jiný případ…

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
31.7.20 23:20
@Anonymní píše:
Dobrý večer dámy, rád bych slyšel vaše názory, když se o tom bavím s kamarády tam mi říkají že je manželka úžasná a že mi jí závidí. Takže nevím jestli je chyba na mě straně, nebo na straně manželky. S manželkou jsme spolu 10let, z toho 4roky manželé. Mně je 30,manželce 26,děti nemáme, ja bych je chtěl už teď, ale manželka chce tak za 2 roky. Manželka byla takový klidní typ, rádi jsme spolu trávili čas doma. Samozřejmě jsme občas něco podnikli, manželka si ráda četla, ráda vařila, nebo chodíla s kamarádkou na cvičení. Ale před 15 měsíci, se ze dne na den úplně změnila. Obarvila si vlasy na červeno, změnila styl oblékání, změnila názory, změnila kamarády, změnila koníčky. Žačala chodít 2 až 3 týdně na diskotéky, s kamarádkamy chodí každý den nakupovat, o domácnost se moc nestará, občas mně napadne jestli nemá milence. V sexu se taky dost změnila, zkoušíme pořád nové věci. Taky jsem docela žárlivěj, štve mně jak se teď obléká. Obléká se tak že jí sou vidět prsa a zadek. Taky dává na instragram nevhodné fotky, kde je třeba jen v erotickém prádle. A taky je teď hrozně akční, pořád něco dělá a plánuje, nevydrží ani chvíli v klidu, třeba i když sedí tak se hloupé. Napadlo mně jestli nemá třeba adhd je to možné? A taky si žačala pořád zpívát, i když třeba jdeme po ulici, tak začne jen tak zpívát a tančit, a lidé se na ni dívají jako na blázna. S manželkou jsem mluvil, o tom jak to cítím, ale manželka říká že si chce užívat. Jak byste reagovali na takové chování partnera/partnerky? Rozvádět se sní fakt nechci.

Spis hypermanie, ale nejsem odbornik, sama mam bipolarni. poruchu,tak.me to. trochu trklo. Nemela nekdy depresi?

• Citovat
  • Upravit
792
31.7.20 23:51

Ten dvoji metr je tady na emiminu takova uz vtipna klasika. kdyby bylo to stejny obracene, tak je tu plno reci, ze si holka vybrala nedospeleho kluka a ze nema ztracet cas a hledat nekoho pro rodinu, ze ji bezi roky atd. Ale kdyz se tak chova holka, tak chlapek ma mit pochopeni, trpelivost a je to prece normalni, ze se chce vyblbnout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
1.8.20 00:04
@Anonymní píše:
Dobrý večer dámy, rád bych slyšel vaše názory, když se o tom bavím s kamarády tam mi říkají že je manželka úžasná a že mi jí závidí. Takže nevím jestli je chyba na mě straně, nebo na straně manželky. S manželkou jsme spolu 10let, z toho 4roky manželé. Mně je 30,manželce 26,děti nemáme, ja bych je chtěl už teď, ale manželka chce tak za 2 roky. Manželka byla takový klidní typ, rádi jsme spolu trávili čas doma. Samozřejmě jsme občas něco podnikli, manželka si ráda četla, ráda vařila, nebo chodíla s kamarádkou na cvičení. Ale před 15 měsíci, se ze dne na den úplně změnila. Obarvila si vlasy na červeno, změnila styl oblékání, změnila názory, změnila kamarády, změnila koníčky. Žačala chodít 2 až 3 týdně na diskotéky, s kamarádkamy chodí každý den nakupovat, o domácnost se moc nestará, občas mně napadne jestli nemá milence. V sexu se taky dost změnila, zkoušíme pořád nové věci. Taky jsem docela žárlivěj, štve mně jak se teď obléká. Obléká se tak že jí sou vidět prsa a zadek. Taky dává na instragram nevhodné fotky, kde je třeba jen v erotickém prádle. A taky je teď hrozně akční, pořád něco dělá a plánuje, nevydrží ani chvíli v klidu, třeba i když sedí tak se hloupé. Napadlo mně jestli nemá třeba adhd je to možné? A taky si žačala pořád zpívát, i když třeba jdeme po ulici, tak začne jen tak zpívát a tančit, a lidé se na ni dívají jako na blázna. S manželkou jsem mluvil, o tom jak to cítím, ale manželka říká že si chce užívat. Jak byste reagovali na takové chování partnera/partnerky? Rozvádět se sní fakt nechci.

Na milence to nevidím, ten by jí takové chování (na rozdíl od tebe) asi netoleroval.
Spíš nějaké ty jednorázovky z diskotéky :cert:
Příčina - je jedno jestli v tom je nějaká extáze nebo psychická porucha - nebo jen nalezla ztracené sebevědomí. Výsledkem je, že naprosto nebere ohledy na tebe.

Rozvádět se nemusíš, je jen na tobě jak dlouho ji budeš chtít dělat vola :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.20 08:02

Taky si rikam, ze asi nebere ohledy na tebe. Konzultuje s tebou ze zase jde na disko? Nebo proste jde.. a dalsi den zas? Jak na to reagujes? A ty jsi doma? Mas taky nejake sve konicky? Treba se s tebou trochu nudi.

• Citovat
  • Upravit
182
1.8.20 08:14

Ja hlavne nechapu, ze ji na ty diskoteky pouštíš. Budes asi dost submisivni typ a resis to na emiminu… portalu, kde zavitaji jen chlapi „co maji vážně kule“… :lol: Rict mi muj muz, ze pujde na diskotéku rajcovně vyoblikany, tak se na nej koukat asi takhle 8o. Reknu mu, zda mu neco nechybí a jestli se nahodou nezblaznil… A pokud ma tak velke nutkani, pujdu s nim… Toto se v partnerství natož v manželství vážně nedělá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.20 08:22
@Sandokanec píše:
Ten dvoji metr je tady na emiminu takova uz vtipna klasika. kdyby bylo to stejny obracene, tak je tu plno reci, ze si holka vybrala nedospeleho kluka a ze nema ztracet cas a hledat nekoho pro rodinu, ze ji bezi roky atd. Ale kdyz se tak chova holka, tak chlapek ma mit pochopeni, trpelivost a je to prece normalni, ze se chce vyblbnout. :mrgreen:

Tak holce bezi roky, tak si chce jeste uzit ;). Po deckach nebude moct… Chlap ma casu dost i na to, az se zena da do normalu. Pokud je po obliceji aspon trochu pekna, mel by na ni pockat.Na to prece muzum nejvic zalezi.Co dela je druhořadé… Na dorogy, milence to fakt nevidim. Vidim to jen na manzela, ktery ji necim hodne stve a proto mu dava znat, ze je stale atraktivni holka a umi zit život i bez nej..Neco tim chce naznacit a urcite to zakladateli uz rekla…Asi to nepochopil nebo chapat nechce. Neda se to obracet jak tu pises. Zeny a muzi se liší…Mozna sis toho nevsiml, kdyz i o pulnoci travis cas na emiminu, protoze nemas zadne kamarady a nikdo nez emimino ti tve nazory neveme… :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
9243
1.8.20 08:23

Proc byla u psychologa? Tam se nechdi bez duvodu…Drogy? Zacinajici dus. porucha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
1.8.20 08:31
@Konnny píše:
Proc byla u psychologa? Tam se nechdi bez duvodu…Drogy? Zacinajici dus. porucha?

Zakladatel psal, že ji někdo ukradl kabelku a ona z toho byla vyděšená. :think:

• Citovat
  • Upravit
9243
1.8.20 08:42

@Uslava me ukradli uz veci a ze bych s tim chodila k psychousovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.20 08:48

Myslím si, že to psychická porucha není. Jen si chce užívat. Otázkou je, kam to zajde a kdy to přestane. Nicméně ty fotky už jsou za hranou. No a co si budeme povídat, pak to může být krůček i k dalším věcem, pokud už se tak neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
1.8.20 08:50

Podobně začala vyšilovat sestra mého ex. Byl to pervitin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí