Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ropucha 02 píše:
Podobně začala vyšilovat sestra mého ex. Byl to pervitin.
Taky si myslím.
@berry4 jo, to zní pravděpodobně. Nebo si fakt dává ty koule. Ale na milence bych to taky neviděla, vždyť to je nápadný.
Ona mi prostě oznámí že jde, někdy jdu i sní, já jí někdy návrhnu jiní program, ale manželka to odmítá. Ja jsem doma, koníčky mám.
Myslim, ze manzelku proste uz trosku nebavilo deset let byt v klidu doma a cist knizku
nenapadlo te byt akcnejsi trosku s ni? Myslim, ze nic nebere ani nema chlapa, jen chce proste trosku.. Zivejsi zivot?
@Šimelda Já teda nechápu, že existuje žena, která napíše „nechápu, že ji pouštíš“ to jsme se vrátili do středověku? Vydělává, je dospělá, nedělá nic nezákonného a může kam chce a nemusí se na nic ptát.
@Sandokanec píše:
Ten dvoji metr je tady na emiminu takova uz vtipna klasika. kdyby bylo to stejny obracene, tak je tu plno reci, ze si holka vybrala nedospeleho kluka a ze nema ztracet cas a hledat nekoho pro rodinu, ze ji bezi roky atd. Ale kdyz se tak chova holka, tak chlapek ma mit pochopeni, trpelivost a je to prece normalni, ze se chce vyblbnout.
Pokud je to ženská, které ujíždí věk, je to trochu jiná situace. Jemu se nic neděje. Teda pokud ho má ráda, tráví spolu čas a aspoň obrysově plánují budoucnost. Pokud ho naprosto zazdila, pak rozvod, co s takovou. Pokud jen něco změnila, nevidím důvod proč lynčovat.
@Uslava píše:
Je tam něco divného. Jako panická porucha. Ale zakladatel to určitě nějak vyřeší.
Ze dne na den se nikdo nezmeni. Pokud to neni nocni troll, tak se rysuje psych. porucha, milenec, drogy. Z tech dennich nakupu si neco nosi? Urcite je na disko 2× tydne, neni jinde?
@Anonymní píše:
Ona mi prostě oznámí že jde, někdy jdu i sní, já jí někdy návrhnu jiní program, ale manželka to odmítá. Ja jsem doma, koníčky mám.
A to jdete opravdu na dýzu? Jako třeba ve středu a v pátek? A to tam opravdu jen tančí? Nebo popíjí? Heled´a po tý diskotéce spí? Jakože lehne a spí jako dřevo?
@Anonymní píše:
Tak holce bezi roky, tak si chce jeste uzit. Po deckach nebude moct… Chlap ma casu dost i na to, az se zena da do normalu. Pokud je po obliceji aspon trochu pekna, mel by na ni pockat.Na to prece muzum nejvic zalezi.Co dela je druhořadé… Na dorogy, milence to fakt nevidim. Vidim to jen na manzela, ktery ji necim hodne stve a proto mu dava znat, ze je stale atraktivni holka a umi zit život i bez nej..Neco tim chce naznacit a urcite to zakladateli uz rekla…Asi to nepochopil nebo chapat nechce. Neda se to obracet jak tu pises. Zeny a muzi se liší…Mozna sis toho nevsiml, kdyz i o pulnoci travis cas na emiminu, protoze nemas zadne kamarady a nikdo nez emimino ti tve nazory neveme…
![]()
Jasne holce bezi roky a klukum asi ne.
Kluci jsou nesmrtelni nebo co. Kdyby ti bylo 25, vazne ti je jedno, jestli ma chlapek 30 nebo 35 nebo 40? Klukovi bezi roky uplne stejne, sam to vidim, jak ztracim u mladych holek na atraktivite.
A proste zakladatel tady mrha cas uplne stejne jako kdyby to bylo opacne a ona byla v klidu a on nedospelej. A nemluve o tom, ze nektery muz proste chce byt mlady otec a nechce dite ke 40. Je to proste jen dvoji metr v tvoji hlave. ![]()
@Altavista píše:
Pokud je to ženská, které ujíždí věk, je to trochu jiná situace. Jemu se nic neděje. Teda pokud ho má ráda, tráví spolu čas a aspoň obrysově plánují budoucnost. Pokud ho naprosto zazdila, pak rozvod, co s takovou. Pokud jen něco změnila, nevidím důvod proč lynčovat.
Neni to vubec jina situace viz predchozi prispevek
@Sandokanec A tobě se nemění vkus a chceš pořád ty mladé holky? To je divné biologické nastavení.
Každopádně chlap může mít děti i později a žena ne. Zakladateli je 30, opravdu netrpí stářím.
@Vesničanka1 píše:
Nechci tě strašit, ale podobně divně se chovají lidi co se zapletou do drog. hodně štěstí.
To rikam od zacatku, navic kdyz je jeste umelecky zalozena, hraje na koncertech, to je skoro jisty. ![]()
@Altavista píše:
@Sandokanec A tobě se nemění vkus a chceš pořád ty mladé holky? To je divné biologické nastavení.Každopádně chlap může mít děti i později a žena ne. Zakladateli je 30, opravdu netrpí stářím.
Jo porad mi prijdou nejvic atraktivni mlady holky do 25
ono neni asi nahoda, ze ti miliardari starici si je hledaji taky v tomhle veku. ![]()
Opravdu to vidis strasne dvojite. Muz proste starne uplne stejne a hlavne dneska je strasny duraz na mladi, atraktivitu, plno holek si vybira mlady borecky a proste i chlapek muze promrhat mladi, ne jen zena. ![]()