Muž mě po těhotenství nepřitahuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pet32
1.8.20 09:22
@Anonymní píše:
A antikoncepci jsem nebrala a neberu ani teď

Tak tím to nebude, jiní muži tě přitahují, s jiným si umíš sex představit? Můžeš zkusit sexuologa, kolegyně to taky měla, po porodu už partnera neviděla jako partnera, ale už jen tatínka, šli od sebe. Ono v takovém vztahu nevztahu se po ukončení uleví oběma

• Citovat
  • Upravit
36360
1.8.20 09:23

Neměla si těžky porod a neděsís se, že znovu brzo otehotnis? Ale jestli se po porodu změnil tak hodně tvůj přístup k sexu tak bych to s doktorem opravdu řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.20 09:33
@Pet32 píše:
Tak tím to nebude, jiní muži tě přitahují, s jiným si umíš sex představit? Můžeš zkusit sexuologa, kolegyně to taky měla, po porodu už partnera neviděla jako partnera, ale už jen tatínka, šli od sebe. Ono v takovém vztahu nevztahu se po ukončení uleví oběma

Teď na sex ani s jiným nemám myšlenky. To máte asi pravdu. Ale nejde to tak lehce :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.20 09:34
@JancaS84 píše:
Neměla si těžky porod a neděsís se, že znovu brzo otehotnis? Ale jestli se po porodu změnil tak hodně tvůj přístup k sexu tak bych to s doktorem opravdu řešila.

Porod jsem měla císařským řezem a nesla jsem to psychicky dost špatně. Ale strach z dalšího těhotenství nemám, naopak se těším na další miminko. A s jakým presne doktorem?

• Citovat
  • Upravit
6650
1.8.20 09:34
@Anonymní píše:
A víte že mě by se možná i ulevilo? Nemusela bych tuhle povinnost řešit, věděla bych že nemusím myslet na to, že jdu ležet a můj muž mě bude osahavat a já ho zas odmítnu protože to prostě nechci. Kdyby odešel on, olevilo by se mi, že to nemusím ukončovat já.

A nemáte ve vztahu i jiné problémy? Protože tohle nezní že „jen“ přešla chuť na sex. :think: Možná by stálo za to nechat si zkontrolovat štítnou žlázu, ta taky hodně ovlivňuje psychiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.20 09:36
@Heivka píše:
A nemáte ve vztahu i jiné problémy? Protože tohle nezní že „jen“ přešla chuť na sex. :think: Možná by stálo za to nechat si zkontrolovat štítnou žlázu, ta taky hodně ovlivňuje psychiku.

No už jsem psala výš, že me poslední dobou štve všechno co udělá. Ale to také začalo až v těhotenství.
S ní jsme problémy dříve měla. Tak si ji zkusím nechat vyšetřit.

• Citovat
  • Upravit
6650
1.8.20 09:41
@Anonymní píše:
No už jsem psala výš, že me poslední dobou štve všechno co udělá. Ale to také začalo až v těhotenství.

Moje babička na problémy se štítnou žlázou přišla tak, že měla najednou z ničeho nic strašnou chuť zavraždit dědu. Tak šla radši k doktorovi a za tři týdny šla na operaci. S dědou byla celkem 60 let, než děda zemřel (ne jejím zaviněním :mrgreen: ) a podle toho co oba říkali, tak ty roky byly převážně šťastné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
1.8.20 09:42
@Anonymní píše:

Tak ale to spíš zní tak, že partnera prostě nemiluješ, když je ti ve všem protivný. Já jsem to tak měla taky. Rozešli jsme se. Ale neměli jsme deti, já chápu, že to je těžší. Ještě bych zkusila psychologa/sexuologa. Je zvláštní, že se to stalo v těhotenství. Jak se k vám jinak partner chová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13030
1.8.20 09:45
@Anonymní píše:
Ja to chápu a uvědomuju si to. Jen tohle se jen tak řešit s lékařem nedá. Je to docela intimní téma a nějak se necítím na to řešit to takhle z očí do očí. A navíc ano nevím s jakým lékařem bych tohle měla řešit.

Dá. Pokud jsi až takový stydlín, tak máš těch problémů asi víc. Můžeš to řešit i na gyndě, pak vyhledat psychologa, pokud se vyloučí nějaká hormonální hlediska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
1.8.20 09:48
@Anonymní píše:
To vím. Ale chtěla bych aby měl úplnou rodinu. Ale máte pravdu. Jenže se bojím, že kdybychom šli od sebe tak to moc dobré nebude. Bojím že se si bude chtít syna vzít k sobě. Navíc bydlíme v podnájmu, takže na bych to sama neutahla a nemáme ani kam jít. A on je na peníze trochu škrt, takže moc nevěřím že by mi něco navíc dal.

Tady bych řekla, že nejde ani tak o přitažlivost, ale o něco zcela jiného. A přitažlivost na to nasedá. Těžko mě bude vzrušovat muž, o kterém mé podvědomí tuší, že nechrání čerstvou rodinu a není schopen se postarat o to, aby jeho žena nemusela mít strach (z čehokoliv, co by rodinu ohrožovalo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39931
1.8.20 09:57
@Mediula píše:
Tak ale to spíš zní tak, že partnera prostě nemiluješ, když je ti ve všem protivný. Já jsem to tak měla taky. Rozešli jsme se. Ale neměli jsme deti, já chápu, že to je těžší. Ještě bych zkusila psychologa/sexuologa. Je zvláštní, že se to stalo v těhotenství.Jak se k vám jinak partner chová?

Na to bych se taky chtěla zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
1.8.20 10:03

Tak hlavně vůbec neuvažuj nad dalším dítětem. Vztyh ti jde do kopru a partner ti je očividně vhodný jen jako inseminator.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
1.8.20 10:08

Nechala bych si udělat hormonální profil. Jiný chlapi té přitahují?

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
1.8.20 10:11

Vztah bych celkově co nejdřív řešila buď s psychologem nebo se zeptej na gyndě. Nebude to jen tak něco, podle mně to půjde do hloubky. Jen se prosím odpoutej od myšlenky na další dítě, tím se fakt nesrovnáš a chlapa ti to neudrží, pokud bude chtít odejít :think:

• Citovat
  • Upravit
Pet32
1.8.20 10:20
@karkarka píše:
Tak hlavně vůbec neuvažuj nad dalším dítětem. Vztyh ti jde do kopru a partner ti je očividně vhodný jen jako inseminator.

A pokladnička

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí