Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:werunqa píše:Tak mi se mazlíme,jen prostě nedojde až na sex.Ono jak mě pořád něco pobolívá tak sem ráda,celkem se i bojím.Aniska888 píše:Mě taky nenutí-já jsem mu říkala,že v 1. trimestru sex nebude-a on sám říkal, že se bojí a mimču nějak neublížil.Ale už pomalu začínám 2. trimestr a i když na sex nemám moc chuť tak mi chybí to intimní sblížení…werunqa píše:Přitel to pochopil a do ničeho mě nenutí.Je fakt zlatej,ví že se necítím dobře,tak na mě netlačí.lísteček píše:No, můj by taky chtěl..první tři měsíce jsem to razantně odmítala-ale tak před 2 týdny jsme opatrně..
manzel v praci,malej spinka… a ja mam konecne klidek…Holky,chtela jsem se zeptat, jak to mate s domacim „tulenim“? Ja z toho mam hroznej strach, uz jednou jsem po tom spinila a ted se bojim,aby se to neopakovalo… tak nevim a manzel uz doma dooooost netrpelivej
![]()
Můj už to taky nemůže vydržet.ale já mám strach o mimi a navíc na to ani nemám moc chuť..
U nás došlo na sex zatím jen 1-ale opravdu jen velmi opatrně,ze začátku jsem měla hrozný strach.Ale potom už dobrý…
akorát mě už trošku začínají doprovázet těhu nálady, tak prostě na sex nemám chuť… ![]()
Mě celkem dost mrzí,že mu sex nedopřeju,ale nemůžu si prostě pomoct,já tu chuť v sobě nenajdu..on se oháněl tim,že někde četl,jak jsou právě v těhotenství ženský nadržený,tak jsem mu přečetla pár příspěvků tady,aby viděl skutečnost,že to tak opravdu neni u všech..že nejsem zrovna ta jedna na celé planetě,co se jí nechce..já už náladu neměla v létě a neuměla si to vysvětlit,když jsem se sexem neměla doposud problémy..až když mi v půlce září sdělili,že jsem v 15tt,tak mi docvaklo,proč jsem byla tak vzpurná už v létě.. ![]()
duckina píše:
Mě celkem dost mrzí,že mu sex nedopřeju,ale nemůžu si prostě pomoct,já tu chuť v sobě nenajdu..on se oháněl tim,že někde četl,jak jsou právě v těhotenství ženský nadržený,tak jsem mu přečetla pár příspěvků tady,aby viděl skutečnost,že to tak opravdu neni u všech..že nejsem zrovna ta jedna na celé planetě,co se jí nechce..já už náladu neměla v létě a neuměla si to vysvětlit,když jsem se sexem neměla doposud problémy..až když mi v půlce září sdělili,že jsem v 15tt,tak mi docvaklo,proč jsem byla tak vzpurná už v létě..
U mě to bylo podobné..ale mojemu jsem dopředu řekla, že je zcela normální,že v 1. trimestru většina žen nemá chuť na sex, že až v tom 2. to teprve přijde…
.A jelikož už pomalu začínám 2. trimestr tak můj už asi čeká-kdy na mě přijdou ty sex. chutě…ale zatím nic no.. ![]()
duckina píše:
Já už jsem 22tt a chutě na nule![]()
Ty jsi ve 22tt?já 13+ něco..tak jsem zvědavá, jestli se něco změní??
.. ![]()
jj,ve středu to bude už 23tt
tak snad už to přijde
mám pak výčitky,i když manžel na mě nenaléhá..jen se opatrně ptá,jestli už to půjde ![]()
duckina píše:
když jsem byla ve 13tt,tak jsem o svém stavu ještě nevěděla
To mi plánovali mimi už delší dobu a jelikož se nám nedařilo, tak jsem každej měsíc byla přilepená na těhu testu-takže to vím od úplného začátku
.A myslím bych to i tak poznala-podle těch nevolností atd..
.Navíc se léčím se šž a musím si hlídat hladinu-takže to tak dlouho nevědět by byl risk pro mimi asi.. ![]()
já už chtěla mimčo skoro před 10ti lety,jenže se nedařilo..obrečela jsem hafo negativních těhu testů..a nedoufala,že se podaří teď s manželem přirozenou cestou…kousek zpět mám příspěvek s vysvětlením,tak se mrkni,ať to nemusim znovu psát..takže u mě malej velkej zázrak ![]()
duckina píše:
já už chtěla mimčo skoro před 10ti lety,jenže se nedařilo..obrečela jsem hafo negativních těhu testů..a nedoufala,že se podaří teď s manželem přirozenou cestou…kousek zpět mám příspěvek s vysvětlením,tak se mrkni,ať to nemusim znovu psát..takže u mě malej velkej zázrak
věřím, že to muselo být hrozný-mi se pokoušeli 9 měsíců a přišlo mi to jako věčnost
.a pak najednou se zadařilo-no pro mě to byl šok ![]()
je, holky, ja jsem tak rada, ze s tim sexem na tom nejsem takhle jedina…
Manzel taky nejak extreme netlaci,ale poznamky jsou na DENNIM poradku
takze to je vlastne natlak
ja se hrozne bojim o mimi a chut? ta taky neni ![]()
Dneska mi manzel dokonce rekl : " tak to nevadi, toho doktora se neptej, nechame to az se ti zahoji stehy"
takze zase super narazka
ALE JA SE NEDAM
![]()
s tema kurzama, ja jsem to uz taky psala vys, taky mam pocit, ze na me sestricky koukali lip nez na holky (pani) co na kurzy nechodili… ![]()
lísteček píše:
s tema kurzama, ja jsem to uz taky psala vys, taky mam pocit, ze na me sestricky koukali lip nez na holky (pani) co na kurzy nechodili…
No mě stačilo co říkala ségra..Já jsem teda od začátku rozhodnutá, že na kurz půjdu-pojišťovna by to měla snad proplatit.. ![]()
werunqa píše:lísteček píše:No mě stačilo co říkala ségra..Já jsem teda od začátku rozhodnutá, že na kurz půjdu-pojišťovna by to měla snad proplatit..
s tema kurzama, ja jsem to uz taky psala vys, taky mam pocit, ze na me sestricky koukali lip nez na holky (pani) co na kurzy nechodili…
to nevim, kazda pojistovna to ma asi jinak a taky zalezi na to, kde ty kurzy jsou… Ja jsem na ne chodila do Chebsky nemocnice a platila jsem za kazdou hodinu 50 Kc, takze to mi nevadilo a nehlede na to, dostalavali jsme furt nejaky darecky, lahvicky, vzorky, atd… ![]()
lísteček píše:werunqa píše:to nevim, kazda pojistovna to ma asi jinak a taky zalezi na to, kde ty kurzy jsou… Ja jsem na ne chodila do Chebsky nemocnice a platila jsem za kazdou hodinu 50 Kc, takze to mi nevadilo a nehlede na to, dostalavali jsme furt nejaky darecky, lahvicky, vzorky, atd…lísteček píše:No mě stačilo co říkala ségra..Já jsem teda od začátku rozhodnutá, že na kurz půjdu-pojišťovna by to měla snad proplatit..
No já budu chodit u nás v Kroměříži-a tady je předporodní kurz za 500Kč a těhotenské cvičení hodina za 50Kč-ale prý by to měla proplatit pojišťovna-tak jsem zvědavá..
viz odkaz:http://www.predporodni-priprava.cz/index.php?…