Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
6.11.11 19:44

tak to jsi pod zdravotnickym dohledem ;) to se cení..něco bych spucla,ale jogurty došly :cry: a na chlebík nemám chuť..jsem tak neskutečně vybíravá v tom žrádle,že to nemá obdoby.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
6.11.11 19:44

holky, mate uz nektera foto z UTZ?? ze se nikdo jeste nepochlubil.. ja teda jeste nemam :-( ale ve ctvrtek snad bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
6.11.11 19:45
duckina píše:
tak to jsi pod zdravotnickym dohledem ;) to se cení..něco bych spucla,ale jogurty došly :cry: a na chlebík nemám chuť..jsem tak neskutečně vybíravá v tom žrádle,že to nemá obdoby.. :pocitac:

ja uz se taky nemuzu dockat, az budu moct jist zase vsechno normalne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
6.11.11 19:48
lísteček píše:
Hovezinka : o zmlklem tehotestvi mi ani nemluv, jednim jsem si prosla a od te doby je to moje nocni mura! :cry: Ale kdyz jsem pak otehotnela s malym , mamka mi koupila ANGELSOUND, nez jsem sla vzdy k doktorovi, tak jsem si malyho poslecha a byla klidna… dokonce i kdyz se mi zdalo, ze se dlouho nehybe, tak jsem si ho nasla a bylo.. hned jsem byla klidnejsi… Pisou na nem, ze je to funkci az od 12tt, ale co si pamamtuju, s malym jsem to srdicko slysela drive… Za to ted ho nemuzu najit… :-( ale je to danne asi tim, ze mi doktor rekl, ze se mi nejak otocila deloha, i UTZ mi dela takovym zvlastnim zpusobem… takze si myslim, ze to tim :lol: PROTOZE BLBE MI JE PORAD, A TO DOOOOOST!! :mrgreen:

Jej, to je mi líto :( a poznala jsi to nějak na sobě? Nebo až na utz? Kdy jsi to zjistila..
Ten angelsounds mám slíbený od kamošky, ale říkala mi, že prý je to slyšet až tak od 16tt, že teď bych ještě nic neslyšela :( ale asi si pro něj zajedu, taky se na něj těším, i když i tak bych nejraděj doma utz :D
Jinak mi je pořád nevolno, sice nezvracím (zvracela jsem jednou a to asi z kalcia-nějak mi nesedlo, tak už ho nepiju), ale je mi pořád těžko a „blivno“, mdlo a prostě nedobře. Chutě mám obrácené a různé. Sladké jsem dřív skoro nejedla, a teď skoro každý den, na nějaké kupované pomazánky nebo saláty nemůžu ani pomyslet, začali mi chutnat jogurty, ale většinou si do něčeho jen kousnu a už mi to „nejede“.. snad se to brzo zlepší, pač jsem spíš zhubla, než že bych přibírala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.11.11 19:52

jelikož já jsem už dlouho těhu,tak mám 2..ale ten druhý,co mám z 21tt,tak ten je divnej,páč ona mi tam vyfotila jen hlavu,že už to neni prý na celek,že se tam nevleze..tak já se ohánim furt tim mym prvním z 15tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
6.11.11 20:03
Hovezinka píše:
lísteček píše:
Hovezinka : o zmlklem tehotestvi mi ani nemluv, jednim jsem si prosla a od te doby je to moje nocni mura! :cry: Ale kdyz jsem pak otehotnela s malym , mamka mi koupila ANGELSOUND, nez jsem sla vzdy k doktorovi, tak jsem si malyho poslecha a byla klidna… dokonce i kdyz se mi zdalo, ze se dlouho nehybe, tak jsem si ho nasla a bylo.. hned jsem byla klidnejsi… Pisou na nem, ze je to funkci az od 12tt, ale co si pamamtuju, s malym jsem to srdicko slysela drive… Za to ted ho nemuzu najit… :-( ale je to danne asi tim, ze mi doktor rekl, ze se mi nejak otocila deloha, i UTZ mi dela takovym zvlastnim zpusobem… takze si myslim, ze to tim :lol: PROTOZE BLBE MI JE PORAD, A TO DOOOOOST!! :mrgreen:
Jej, to je mi líto :( a poznala jsi to nějak na sobě? Nebo až na utz? Kdy jsi to zjistila..
Ten angelsounds mám slíbený od kamošky, ale říkala mi, že prý je to slyšet až tak od 16tt, že teď bych ještě nic neslyšela :( ale asi si pro něj zajedu, taky se na něj těším, i když i tak bych nejraděj doma utz :D
Jinak mi je pořád nevolno, sice nezvracím (zvracela jsem jednou a to asi z kalcia-nějak mi nesedlo, tak už ho nepiju), ale je mi pořád těžko a „blivno“, mdlo a prostě nedobře. Chutě mám obrácené a různé. Sladké jsem dřív skoro nejedla, a teď skoro každý den, na nějaké kupované pomazánky nebo saláty nemůžu ani pomyslet, začali mi chutnat jogurty, ale většinou si do něčeho jen kousnu a už mi to „nejede“.. snad se to brzo zlepší, pač jsem spíš zhubla, než že bych přibírala :(

Vubec jsem to na sobe nepoznala… to bylo nejhorsi… v klidu jsem si tehulkovala,a skoro dva tydny uz bylo po vsem… :-( Zjistili jsme to na UTZ asi ve 12tt, vzala jsem tam i manzela, at se na mimco podiva… a tam nam obe doktor rekl, ze nevidi srdicko, ze to je spatny.. pak revize atd… nicmene hned dalsi mesic jsem otehotnela, z toho mam doma 13mesicniho chlapecka :lol: :lol:
Ja jsem ten angelsound opravdu pouzivala uz mnohem driv… treba mi dyl trvalo, nez jsem to srdicko nasla,ale vzdycky jsem ho nasla :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.11.11 20:06

já to mít doma,tak srdíčko poslouchám celý den :) spíše bych uvítala UTZ doma :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
6.11.11 20:08
duckina píše:
já to mít doma,tak srdíčko poslouchám celý den :) spíše bych uvítala UTZ doma :) :dance:

hi hi.. kdyz jsme chodili s pejskem k doktorovi, tak mu taky delal UTZ, mela jsem nutkani mu rict, at mi ho taky udela :mrgreen: :mrgreen: a rikala jsem si, ze jeho manzelka se musi fakt mit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
6.11.11 20:12
lísteček píše:
to ja prave jen tak delam :lol: ale nesmim to s tou cilosti prehanet :-D Nebo mi manzel nedodela tu veceri, co jsem si porucila :lol:
Ja nemuzu vubec jist maso, mate to nekdo? Podivam se na maso a je mi hned na :poblion:

Kamoska kdyz byla poprve tehotna, tak na maso jenom pomyslela a uz :poblion: bydleli vedle skoly a manzel musel vzdycky chodit napred, aby ocichal, co v jidelne zrovna vari, jinak by tama nemohla jit :mrgreen: a kdyz jeli nakupovat do obchodaku, tak kradla pytliky, co sou u zeleniny, aby to kdyztak mela kam hodit, az pujde kolem sekce s masem :lol:
Takze bud v klidu Listecku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
6.11.11 20:13
Maddison píše:
lísteček píše:
to ja prave jen tak delam :lol: ale nesmim to s tou cilosti prehanet :-D Nebo mi manzel nedodela tu veceri, co jsem si porucila :lol:
Ja nemuzu vubec jist maso, mate to nekdo? Podivam se na maso a je mi hned na :poblion:
a co se ji narodilo??? treba to ma vliv na pohlavi :-) hi hi :lol:
Kamoska kdyz byla poprve tehotna, tak na maso jenom pomyslela a uz :poblion: bydleli vedle skoly a manzel musel vzdycky chodit napred, aby ocichal, co v jidelne zrovna vari, jinak by tama nemohla jit :mrgreen: a kdyz jeli nakupovat do obchodaku, tak kradla pytliky, co sou u zeleniny, aby to kdyztak mela kam hodit, az pujde kolem sekce s masem :lol:
Takze bud v klidu Listecku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
6.11.11 20:13

a co se ji narodilo??? treba to ma vliv na pohlavi :-) hi hi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
6.11.11 20:16
lísteček píše:

Kluk jako buk :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
6.11.11 20:16
Maddison píše:
lísteček píše:
Kluk jako buk :srdce:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :mrgreen: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.11.11 20:19

lístečku,nevyšiluj,Hugo může dostat ségru…já mám odpor k masu a čekame holku :) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
6.11.11 20:21
duckina píše:
lístečku,nevyšiluj,Hugo může dostat ségru…já mám odpor k masu a čekame holku :) :huban:

díky bohu :lol: :lol: ne, me to je jedno,hlavne at je to zravy,ale tu HOLCICKU BYCH SI STRAAAAAAAAAAAAAAAASNE PRALA!!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí