Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1244
7.11.11 18:31
Hovezinka píše:
Jej, to je ftipné, ale zrovna před chvíli jsme s manžou začli řešit jméno pro holčičku. Chlapeček je jistý, chtěl by aby se jmenoval po něm :) Ale holčičku zatím nemáme, vždy se mi začne něco líbit, a za chvíli zas přestane :D a navíc v okolí snad všechny pěkná jména už mají :(

Tak jste ještě nic nevymysleli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
7.11.11 19:19

Ahoj holky,
já jsem || objevila v půlce září a na prvním vyšetření jsem byla 6.10. Hned jsem dostala průkazku a tak. Za dva týdny jsem šla do první poradny, kde už jsem sebou měla moč na vyšetření a trochu mi vycedili krve-pět zkumavek. Mám ale špatné žíly - naviditelné, tak z toho měla sestřička trauma, ale povedlo se. Teď jsem tam byla ve čtvrtek, brala mi krev na 1.trim screening (žíly se schovaly jen jsem vešla do ordinace, ještě že mi jehla nevadí, protože sestřička mi s ní v ruce rejdila a stejně nic nenašla) a za dva týdny jdu pak na UTZ do Ostravy. Další poradnu mám až 12.12., tak jsem zvědavá, jak to vůbec tak dlouho ještě zvládnu nevidět toho svého mimiška.
Jména jsem měla vybraná ještě než jsem poznala svého muže, strašně se mi líbí Ondra a Baruška, ale manželovi ani jedno. Jsem zvědavá, na čem se shodneme až to začneme řešit. Jsem docela pověrčivá, takže zatím to neřešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 19:25
tyynka píše:
Aniska888 píše:
Děvčatka asi je na to možná trochu brzy,ale už jste přemýšleli o jménech?
Mě přijde na jména ještě šíleně brzy, i když je asi hezčí oslovovat bříško už jménem.. Jen mám problém, nelíbí se mi vůbec žádné jméno a když už nějaké trošku jo, zní divně s příjmením. Takže jsem ztracená, chtěla bych nějaké normální, hezké jméno, aby prcek netrpěl v životě, ale nic mi nepřijde dost dobré.. Hlavně jsem proti těm modenrím vymoženostem, jako dvě jména, zdvojené souhlásky ve jméně a takové ty anglické přepisy.. Sophie místo Sofie a tak. A to jsem nikdy nebyla žádná starom=odní baba! :mrgreen: Ty úplně „historické“ se mi taky nelíbí.. Jsem asi ztracený případ :D Budeme muset počkat, až se dozvíme, co to bude, ať máme výběr aspoň poloviční.. :oops:

Já ještě v bříšku miminku nijak neříkám-jelikož ještě nevíme, co to bude.Já jsem právě taková extravagantní-takže se mi líbí takhle předělaný jméno-právě jako Emma a pod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 19:26
Aniska888 píše:
duckina píše:
Aniska888 píše:
Děvčatka asi je na to možná trochu brzy,ale už jste přemýšleli o jménech?
ahojky ;) no já si tu přijdu někdy uplně navíc,tím,že vy jste většinou v začátcích a já teprve 14.září zjistila,že už jsem 15tt.. :-D takže jakmile jsem „ofiko otěhotněla“ ,tak mě hned za týden čekal I.screening a velký vyšetření,páč jsem vlastně prošvihla tu nejrizikovější dobu a museli to dohánět v 16tt .. ve středu vplouvám už do 23tt..nejdřív mi na UTZ říkali,že to vypadá na kluka a na posledním ve 21tt potvrdili holčinu..a bude to Lucinka…kluk měl být Richard..takže ještě že Lůca nevnímala ještě můj hlas,páč jsem jí říkala 6týdnů Rišáčku :D
:-D Lucinka je krásné jméno,ale jmenuje se tak ségra.Ještě sme přemýšleli nad Terezkou ,ale tak se jmenovala bývalá přítelkyně mojeho,tak sem to zamítla.

Moje ségra je taky Lucka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 19:28
Aniska888 píše:
duckina píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
jéééééééééééééé,teď uplně mimo mísu..oni mi dávaj mou nejoblíbenější reklamu na Kofolu :dance: „nenéééééé,já nemusim,já už ho vidiiim“ :dance:
už bylo načase..jsem myslela,že ji letos vynechaj :D grrrrrrr,to bych jim neradila :lol:
A bude mít ty velký zahnutý zuby nahoru? :pankac: :potlesk: :pankac:
:potlesk: :palec: :potlesk: :palec: :potlesk:
Ta je suprová,na slovácích jí dávají dýl,tak sem čekala kdy dorazí i k nám ;-)

na slovácích mají spousta věcí dřív a lepších..Bohužel co jsme teď v novém bytě, tak už slováky nechytneme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.11.11 19:30

u mě ta Lucie byla jasná díky zamilované skupině.. :srdce: páč Lucii poslouchám už od 11ti let.. :dance: ještě že nemám třeba oblíbenou Enigmu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 19:30
Eteas píše:
Ahoj holky,
já jsem || objevila v půlce září a na prvním vyšetření jsem byla 6.10. Hned jsem dostala průkazku a tak. Za dva týdny jsem šla do první poradny, kde už jsem sebou měla moč na vyšetření a trochu mi vycedili krve-pět zkumavek. Mám ale špatné žíly - naviditelné, tak z toho měla sestřička trauma, ale povedlo se. Teď jsem tam byla ve čtvrtek, brala mi krev na 1.trim screening (žíly se schovaly jen jsem vešla do ordinace, ještě že mi jehla nevadí, protože sestřička mi s ní v ruce rejdila a stejně nic nenašla) a za dva týdny jdu pak na UTZ do Ostravy. Další poradnu mám až 12.12., tak jsem zvědavá, jak to vůbec tak dlouho ještě zvládnu nevidět toho svého mimiška.
Jména jsem měla vybraná ještě než jsem poznala svého muže, strašně se mi líbí Ondra a Baruška, ale manželovi ani jedno. Jsem zvědavá, na čem se shodneme až to začneme řešit. Jsem docela pověrčivá, takže zatím to neřešíme.

ahojky, s těma odběrama-nebo spíš s těma žílama jsme na tom stejně :palec: .Jinak Ondra je ségřin přítel a Barbora je moje sestřenice…já mám tak velkou rodinu, že většina jmen je už rozebraných-tak jsem ráda, že jsem vybrala Emma a Matyáše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 19:31
duckina píše:
u mě ta Lucie byla jasná díky zamilované skupině.. :srdce: páč Lucii poslouchám už od 11ti let.. :dance: ještě že nemám třeba oblíbenou Enigmu :D

mě se moc Lucie nelíbí…a i kdyby, tak bych tohle jméno nedal, že se tak jmenuje moje ségra.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 19:35
werunqa píše:
duckina píše:
u mě ta Lucie byla jasná díky zamilované skupině.. :srdce: páč Lucii poslouchám už od 11ti let.. :dance: ještě že nemám třeba oblíbenou Enigmu :D
mě se moc Lucie nelíbí…a i kdyby, tak bych tohle jméno nedal, že se tak jmenuje moje ségra.. :nevim:

Ona je to věc každého,jak se rozhodne,buď ráda že se všem nelíbí to samé,jak by to pak vypadalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 19:36
Aniska888 píše:
werunqa píše:
duckina píše:
mě se moc Lucie nelíbí…a i kdyby, tak bych tohle jméno nedal, že se tak jmenuje moje ségra.. :nevim:
Ona je to věc každého,jak se rozhodne,buď ráda že se všem nelíbí to samé,jak by to pak vypadalo :-D

No však jasné-ať si dá každý podle svého :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
7.11.11 19:44

Jsem 11tt a termín mám 28.5.2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
7.11.11 19:44
Aniska888 píše:
Hovezinka píše:
Jej, to je ftipné, ale zrovna před chvíli jsme s manžou začli řešit jméno pro holčičku. Chlapeček je jistý, chtěl by aby se jmenoval po něm :) Ale holčičku zatím nemáme, vždy se mi začne něco líbit, a za chvíli zas přestane :D a navíc v okolí snad všechny pěkná jména už mají :(

Tak kluk je jasný, to bude Milánek. Taky nejsem zastáncem toho, aby se děti jmenovaly po rodičích, ale tady na vesnici je to zvyk a manžel si to moc přeje, tak proč mu přání nesplnit. Člověk se nikdy nezavděčí uplně, a Milan je takové neutrální jméno :) Shodou okolností i dědeček bude Milan (můj nevlastní tatínek). No a holčička? To je trauma :D po mě určitě ne! A z těch jmen co připadají do úvahy? Odjakživa to byla Veronika, ale díky dlouhému příjmení se to manželovi moc nelíbí, pak Dominika-to je to samé. Viktorie, no to je zase šílená Viktorka od splavu, Zuzana, to je zatím takové neutrální, ale nějak mě to uplně nechytlo. A nově se mi zalíbilo Nina. Uvidíme, jak se mi to rozleží :D Líbí se mi česká jména jako Alžběta, ale nevím no, jak by se to v dnešní době ujalo. A zbytek mají známí, ať už oni sami, nebo jejich děti-Petra, Nikola, Lenka, Tereza, Eliška, Monika… Jinak se mi líbí Barča-ale to se zas nelíbí manželovi-že jí budou říkat brambora… jenže na každé jméno se něco najde :( To jsem netušila, že to bude takové dilema.
Jinak my si nechceme nechat říct pohlaví-koukám že jsme asi jediní :D

Příspěvek upraven 07.11.11 v 19:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 19:45
Eteas píše:

Gratuluji,vítej mezi námi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 19:48
Hovezinka píše:
Aniska888 píše:
Hovezinka píše:
Tak kluk je jasný, to bude Milánek. Taky nejsem zastáncem toho, aby se děti jmenovaly po rodičích, ale tady na vesnici je to zvyk a manžel si to moc přeje, tak proč mu přání nesplnit. Člověk se nikdy nezavděčí uplně, a Milan je takové neutrální jméno :) Shodou okolností i dědeček bude Milan (můj nevlastní tatínek). No a holčička? To je trauma :D po mě určitě ne! A z těch jmen co připadají do úvahy? Odjakživa to byla Veronika, ale díky dlouhému příjmení se to manželovi moc nelíbí, pak Dominika-to je to samé. Viktorie, no to je zase šílená Viktorka od splavu, Zuzana, to je zatím takové neutrální, ale nějak mě to uplně nechytlo. A nově se mi zalíbilo Nina. Uvidíme, jak se mi to rozleží :D Líbí se mi česká jména jako Alžběta, ale nevím no, jak by se to v dnešní době ujalo. A zbytek mají známí, ať už oni sami, nebo jejich děti-Petra, Nikola, Lenka, Tereza, Eliška, Monika… Jinak se mi líbí Barča-ale to se zas nelíbí manželovi-že jí budou říkat brambora… jenže na každé jméno se něco najde :( To jsem netušila, že to bude takové dilema.
Jinak my si nechceme nechat říct pohlaví-koukám že jsme asi jediní :D

Milan je nejlepší kamarád od mojeho.Jinak já jsem Veronika a celkem se mi to hodí i k příjmení,Elišku mám taky ségru.. :palec: …Jinak my si určitě necháme říct pohlaví-už kvůli oblečení a výbavičce pro mimi a taky, že si všichni myslí, že to bude kluk a my si přejeme holku-tak doufám, že jim vytřeme zrak!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 19:48
Eteas píše:

Etas gratuluji, termín 28.5 má i jedna moje známá.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek