Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4232
7.11.11 19:50

Moje hodně dobrá kamarádka je Veronika, a odjakživa se mi to jméno líbilo, tak uvidím :D
Mě poslední dobou taky trošku láká nechat si říct co to bude, ale přeci jen asi potrénuji zvědavost a trpělivost a nechám se překvapit :) Výbavičku koupíme neutrální, a jedny růžové dupačky pro kluka a modré pro holku klidně můžou být, však dnešní doba fandí různé modě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
7.11.11 19:52

Miminku v bříšku říkám pracovně „bobíšku“… Jak jsou na tom vaši partneři, povídají si s miminkem nebo hladí vás po bříšku? Ten můj se zatím nějak ostýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 19:53
Hovezinka píše:
Moje hodně dobrá kamarádka je Veronika, a odjakživa se mi to jméno líbilo, tak uvidím :D
Mě poslední dobou taky trošku láká nechat si říct co to bude, ale přeci jen asi potrénuji zvědavost a trpělivost a nechám se překvapit :) Výbavičku koupíme neutrální, a jedny růžové dupačky pro kluka a modré pro holku klidně můžou být, však dnešní doba fandí různé modě :D

Já mám jméno prý podle panenky, s kterou si moje mamka hrála jako dítě :palec:

Příspěvek upraven 07.11.11 v 19:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 19:54
Eteas píše:
Miminku v bříšku říkám pracovně „bobíšku“… Jak jsou na tom vaši partneři, povídají si s miminkem nebo hladí vás po bříšku? Ten můj se zatím nějak ostýchá.

Já zatím miminku neříkám nijak.A můj je v tomto úžasný, pořád hladí bříško, povídá si s miminkem, zkouší poslouchat srdíčko(i když ví, že to neuslyší :huban: ).A vždycky když ráno odchází do práce nebo večer usíná, tak pohladí bříško a říká-Miluju Vás-oba :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 19:55
Eteas píše:

My jsme měli fazolku,teď je to mimísek.Tatínek si povídá vždycky když má chvilku čas,hladí kdykoliv jdu okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
7.11.11 19:56
Eteas píše:

Tak u nás je to zatím červík, červíček, když je mi zle tak hajzlík malý (samozřejmě ze srandy) :D Ale jak začne růst, ráda bych mu začala říkat asi reálněji :)
Jinak u manžela… Měl z červíka velkou radost a prožívá to, ale pupíku se zatím ostýchá. Když jsem loni otěhotněla, tak přestože prvotní radost nebyla tak veliká (nebylo to plánované a přišlo to v nevhodnou chvíli) tak mi pořád hladil pupík a říkal mi mamino. Bohužel když jsme se začli těšit, tak jsme o mimi přišli, tak si myslím, že i proto je zatím takový „obezřetný“… zakázala jsem mu v první chvíli říkat mi „mamino“ jak hned začal, tak možná i proto :) a zatím pupík ani nemám, možná to bude vnímat jinak až pupík bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 19:56
werunqa píše:
Hovezinka píše:
Mě poslední dobou taky trošku láká nechat si říct co to bude, ale přeci jen asi potrénuji zvědavost a trpělivost a nechám se překvapit :) Výbavičku koupíme neutrální, a jedny růžové dupačky pro kluka a modré pro holku klidně můžou být, však dnešní doba fandí různé modě :D

Já mám jméno prý podle panenky, s kterou si moje mamka hrála jako dítě :palec:

Příspěvek upraven 07.11.11 v 19:55

Já se jmenuju po mamince ,brácha po tátovi…Naši byli hold originální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 19:57
Hovezinka píše:
Eteas píše:
Tak u nás je to zatím červík, červíček, když je mi zle tak hajzlík malý (samozřejmě ze srandy) :D Ale jak začne růst, ráda bych mu začala říkat asi reálněji :)
Jinak u manžela… Měl z červíka velkou radost a prožívá to, ale pupíku se zatím ostýchá. Když jsem loni otěhotněla, tak přestože prvotní radost nebyla tak veliká (nebylo to plánované a přišlo to v nevhodnou chvíli) tak mi pořád hladil pupík a říkal mi mamino. Bohužel když jsme se začli těšit, tak jsme o mimi přišli, tak si myslím, že i proto je zatím takový „obezřetný“… zakázala jsem mu v první chvíli říkat mi „mamino“ jak hned začal, tak možná i proto :) a zatím pupík ani nemám, možná to bude vnímat jinak až pupík bude :)

Je možný že se zatím bojí,ale věřím tomu že to příjde jak bříško poroste ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.11.11 19:58
Eteas píše:

když se manžel vrátí z práce,první co se zeptá,jestli malá chrní a když odvětim,že nejspíš jo,že sebou nemele,tak mi cloumá s bříškem a zdraví jí,že je taťka doma a jestli jí maminka nezlobila atd. :-D malá se zavrtí a jelikož jí tátův návrat dvakrát nerajcuje,tak se tam zas stočí a chrupká dál :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
7.11.11 19:59

Já mám jméno po sestřičce, která byla tenkrát na sále, když jsem se narodila-jmenuju se Dagmar (Dáša), máma si strašně přála kluka-Vít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
7.11.11 20:00

Já mám jméno po sestřičce, která byla tenkrát na sále, když jsem se narodila-jmenuju se Dagmar (Dáša), máma si strašně přála kluka-Vít.
Můj manžel nechce, aby se naše děti jmenovaly po nás a ani po našich rodičích, s čímž souhlasím. Ale vybrat jméno, které se v naší rodině nevyskytuje bude hodně složité-děda měl 15 sourozenců a babička 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 20:01
Hovezinka píše:
Eteas píše:
Jinak u manžela… Měl z červíka velkou radost a prožívá to, ale pupíku se zatím ostýchá. Když jsem loni otěhotněla, tak přestože prvotní radost nebyla tak veliká (nebylo to plánované a přišlo to v nevhodnou chvíli) tak mi pořád hladil pupík a říkal mi mamino. Bohužel když jsme se začli těšit, tak jsme o mimi přišli, tak si myslím, že i proto je zatím takový „obezřetný“… zakázala jsem mu v první chvíli říkat mi „mamino“ jak hned začal, tak možná i proto :) a zatím pupík ani nemám, možná to bude vnímat jinak až pupík bude :)

Já se taky těšila-jaká bud reakce na //,a protože jsem věděla, že se můj těší, tak jsem ani nebyla zklamaná,že můj doslova neskákal radostí jako já.Ale bylo to proto,že se bál, že to třeba nebude pravda-opravdovou radost začal mít, až když jsem to měla potvrzené doktorem :palec: :palec: .Od té doby je to mezi náma ještě krásnější než kdy dřív… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 20:02
Eteas píše:
Můj manžel nechce, aby se naše děti jmenovaly po nás a ani po našich rodičích, s čímž souhlasím. Ale vybrat jméno, které se v naší rodině nevyskytuje bude hodně složité-děda měl 15 sourozenců a babička 6.

No u nás je to podobné-sice moji rodiče jsou každej ze 4 dětí-ale za to já jsem ze 7-proto říkám, že jména v naší rodině už jsou rozebrané :lol: .Jinak já jsem druhým jménem pokřtěná Dagmar po tetě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
werunqa píše:
Hovezinka píše:
Eteas píše:
Já se taky těšila-jaká bud reakce na //,a protože jsem věděla, že se můj těší, tak jsem ani nebyla zklamaná,že můj doslova neskákal radostí jako já.Ale bylo to proto,že se bál, že to třeba nebude pravda-opravdovou radost začal mít, až když jsem to měla potvrzené doktorem :palec: :palec: .Od té doby je to mezi náma ještě krásnější než kdy dřív… :srdce: :srdce: :srdce:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854

jinak jelikož u mě už vnímá můj hlas,tak jsem ráda,že o jménu máme rozhodnuto a mohu ji tak už oslovovat :srdce: dokonce už jsem dospěla k tomu,že jí čtu odpolko Medvídka Pú :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí