Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moje hodně dobrá kamarádka je Veronika, a odjakživa se mi to jméno líbilo, tak uvidím ![]()
Mě poslední dobou taky trošku láká nechat si říct co to bude, ale přeci jen asi potrénuji zvědavost a trpělivost a nechám se překvapit
Výbavičku koupíme neutrální, a jedny růžové dupačky pro kluka a modré pro holku klidně můžou být, však dnešní doba fandí různé modě ![]()
Miminku v bříšku říkám pracovně „bobíšku“… Jak jsou na tom vaši partneři, povídají si s miminkem nebo hladí vás po bříšku? Ten můj se zatím nějak ostýchá.
Hovezinka píše:
Moje hodně dobrá kamarádka je Veronika, a odjakživa se mi to jméno líbilo, tak uvidím
Mě poslední dobou taky trošku láká nechat si říct co to bude, ale přeci jen asi potrénuji zvědavost a trpělivost a nechám se překvapitVýbavičku koupíme neutrální, a jedny růžové dupačky pro kluka a modré pro holku klidně můžou být, však dnešní doba fandí různé modě
Já mám jméno prý podle panenky, s kterou si moje mamka hrála jako dítě ![]()
Příspěvek upraven 07.11.11 v 19:55
Eteas píše:
Miminku v bříšku říkám pracovně „bobíšku“… Jak jsou na tom vaši partneři, povídají si s miminkem nebo hladí vás po bříšku? Ten můj se zatím nějak ostýchá.
Já zatím miminku neříkám nijak.A můj je v tomto úžasný, pořád hladí bříško, povídá si s miminkem, zkouší poslouchat srdíčko(i když ví, že to neuslyší
).A vždycky když ráno odchází do práce nebo večer usíná, tak pohladí bříško a říká-Miluju Vás-oba ![]()
Eteas píše:
My jsme měli fazolku,teď je to mimísek.Tatínek si povídá vždycky když má chvilku čas,hladí kdykoliv jdu okolo.
Eteas píše:
Tak u nás je to zatím červík, červíček, když je mi zle tak hajzlík malý (samozřejmě ze srandy)
Ale jak začne růst, ráda bych mu začala říkat asi reálněji ![]()
Jinak u manžela… Měl z červíka velkou radost a prožívá to, ale pupíku se zatím ostýchá. Když jsem loni otěhotněla, tak přestože prvotní radost nebyla tak veliká (nebylo to plánované a přišlo to v nevhodnou chvíli) tak mi pořád hladil pupík a říkal mi mamino. Bohužel když jsme se začli těšit, tak jsme o mimi přišli, tak si myslím, že i proto je zatím takový „obezřetný“… zakázala jsem mu v první chvíli říkat mi „mamino“ jak hned začal, tak možná i proto
a zatím pupík ani nemám, možná to bude vnímat jinak až pupík bude ![]()
werunqa píše:Hovezinka píše:
Moje hodně dobrá kamarádka je Veronika, a odjakživa se mi to jméno líbilo, tak uvidím
Mě poslední dobou taky trošku láká nechat si říct co to bude, ale přeci jen asi potrénuji zvědavost a trpělivost a nechám se překvapitVýbavičku koupíme neutrální, a jedny růžové dupačky pro kluka a modré pro holku klidně můžou být, však dnešní doba fandí různé modě
Já mám jméno prý podle panenky, s kterou si moje mamka hrála jako dítě
Příspěvek upraven 07.11.11 v 19:55
Já se jmenuju po mamince ,brácha po tátovi…Naši byli hold originální ![]()
Hovezinka píše:Eteas píše:Tak u nás je to zatím červík, červíček, když je mi zle tak hajzlík malý (samozřejmě ze srandy)
Miminku v bříšku říkám pracovně „bobíšku“… Jak jsou na tom vaši partneři, povídají si s miminkem nebo hladí vás po bříšku? Ten můj se zatím nějak ostýchá.Ale jak začne růst, ráda bych mu začala říkat asi reálněji
Jinak u manžela… Měl z červíka velkou radost a prožívá to, ale pupíku se zatím ostýchá. Když jsem loni otěhotněla, tak přestože prvotní radost nebyla tak veliká (nebylo to plánované a přišlo to v nevhodnou chvíli) tak mi pořád hladil pupík a říkal mi mamino. Bohužel když jsme se začli těšit, tak jsme o mimi přišli, tak si myslím, že i proto je zatím takový „obezřetný“… zakázala jsem mu v první chvíli říkat mi „mamino“ jak hned začal, tak možná i protoa zatím pupík ani nemám, možná to bude vnímat jinak až pupík bude
Je možný že se zatím bojí,ale věřím tomu že to příjde jak bříško poroste ![]()
Eteas píše:
když se manžel vrátí z práce,první co se zeptá,jestli malá chrní a když odvětim,že nejspíš jo,že sebou nemele,tak mi cloumá s bříškem a zdraví jí,že je taťka doma a jestli jí maminka nezlobila atd.
malá se zavrtí a jelikož jí tátův návrat dvakrát nerajcuje,tak se tam zas stočí a chrupká dál
![]()
Já mám jméno po sestřičce, která byla tenkrát na sále, když jsem se narodila-jmenuju se Dagmar (Dáša), máma si strašně přála kluka-Vít.
Já mám jméno po sestřičce, která byla tenkrát na sále, když jsem se narodila-jmenuju se Dagmar (Dáša), máma si strašně přála kluka-Vít.
Můj manžel nechce, aby se naše děti jmenovaly po nás a ani po našich rodičích, s čímž souhlasím. Ale vybrat jméno, které se v naší rodině nevyskytuje bude hodně složité-děda měl 15 sourozenců a babička 6.
Hovezinka píše:Eteas píše:Tak u nás je to zatím červík, červíček, když je mi zle tak hajzlík malý (samozřejmě ze srandy)
Miminku v bříšku říkám pracovně „bobíšku“… Jak jsou na tom vaši partneři, povídají si s miminkem nebo hladí vás po bříšku? Ten můj se zatím nějak ostýchá.Ale jak začne růst, ráda bych mu začala říkat asi reálněji
Jinak u manžela… Měl z červíka velkou radost a prožívá to, ale pupíku se zatím ostýchá. Když jsem loni otěhotněla, tak přestože prvotní radost nebyla tak veliká (nebylo to plánované a přišlo to v nevhodnou chvíli) tak mi pořád hladil pupík a říkal mi mamino. Bohužel když jsme se začli těšit, tak jsme o mimi přišli, tak si myslím, že i proto je zatím takový „obezřetný“… zakázala jsem mu v první chvíli říkat mi „mamino“ jak hned začal, tak možná i protoa zatím pupík ani nemám, možná to bude vnímat jinak až pupík bude
Já se taky těšila-jaká bud reakce na //,a protože jsem věděla, že se můj těší, tak jsem ani nebyla zklamaná,že můj doslova neskákal radostí jako já.Ale bylo to proto,že se bál, že to třeba nebude pravda-opravdovou radost začal mít, až když jsem to měla potvrzené doktorem
.Od té doby je to mezi náma ještě krásnější než kdy dřív…
![]()
Eteas píše:
Můj manžel nechce, aby se naše děti jmenovaly po nás a ani po našich rodičích, s čímž souhlasím. Ale vybrat jméno, které se v naší rodině nevyskytuje bude hodně složité-děda měl 15 sourozenců a babička 6.
No u nás je to podobné-sice moji rodiče jsou každej ze 4 dětí-ale za to já jsem ze 7-proto říkám, že jména v naší rodině už jsou rozebrané
.Jinak já jsem druhým jménem pokřtěná Dagmar po tetě..
werunqa píše:Hovezinka píše:Já se taky těšila-jaká bud reakce na //,a protože jsem věděla, že se můj těší, tak jsem ani nebyla zklamaná,že můj doslova neskákal radostí jako já.Ale bylo to proto,že se bál, že to třeba nebude pravda-opravdovou radost začal mít, až když jsem to měla potvrzené doktoremEteas píše:Tak u nás je to zatím červík, červíček, když je mi zle tak hajzlík malý (samozřejmě ze srandy)
![]()
.Od té doby je to mezi náma ještě krásnější než kdy dřív…
![]()
![]()
jinak jelikož u mě už vnímá můj hlas,tak jsem ráda,že o jménu máme rozhodnuto a mohu ji tak už oslovovat
dokonce už jsem dospěla k tomu,že jí čtu odpolko Medvídka Pú
![]()