Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1244
8.11.11 20:55
werunqa píše:
Aniska888 píše:
duckina píše:
Aniska888 píše:
Děvčátka dneska jsem si koupila svoje první těhotenský kalhoty.Je na to asi ještě brzo,ale to znamení(byli z 1689,– za 199,–)se prostě nedalo přehlídnout… :lol:
sakra Anííí,kdes je ulovila 8-) 8-o :think: :palec:
Došli jsme se ségrou v Brně ze zvědavosti do obchodu pro miminka a tam na mě koukali ;-) Takové krásné :-D a pak sem viděla tu cenu a už šli se mnou domu:-D Jen jsou až na větší bříško,tak snad do nich dorostu ;-)
Doufám, že se mi taky zadaří podobná dobrá koupě.. :palec: :palec:

Fakt náhodička,ale měla sem z nich takovou radost,a je vidět že je to fakt kvalita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.11.11 20:57
werunqa píše:
Aniska888 píše:
Děvčátka dneska jsem si koupila svoje první těhotenský kalhoty.Je na to asi ještě brzo,ale to znamení(byli z 1689,– za 199,–)se prostě nedalo přehlídnout… :lol:
Já si pořídila za 350Kč, ale nejsou přímo těhu, takže je asi dlouho neunosím.. :nevim:

já si ještě nepořídila žádný :( jak bylo v září ještě hezky,tak jsem chodila v šatovce (co mám už mimochodem 10let,páč mi přišla pohodlná) a teď když někam musim,tak mám hodně nízký jeansy bokovky a až nad kolena takový ty pletený šaty z Takka,co jsem si kupovala ještě jako netěhu :wink: ,tak mi netáhne na záda..a když nedam pásek,tak si v nich i sednu a neškrtí mě to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.11.11 20:57

no tak s přítelem jsem dva a půl roku, on studuje vš v brně,ale měl by možnost jít do práce za 20000,– měsíčně..já u nás doma finanční zázemí mám,ale mamince se to asi líbit moc nebude:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.11.11 20:59

mamince se možná nebude líbit,že z ní uděláš mladou babičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.11.11 21:00

to asi ne,jelikož ona sama mě měla v 19 :) myslím,že to ale časem bude dobrý,ale mám hrozný strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.11.11 21:01
duckina píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
Já si pořídila za 350Kč, ale nejsou přímo těhu, takže je asi dlouho neunosím.. :nevim:
já si ještě nepořídila žádný :( jak bylo v září ještě hezky,tak jsem chodila v šatovce (co mám už mimochodem 10let,páč mi přišla pohodlná) a teď když někam musim,tak mám hodně nízký jeansy bokovky a až nad kolena takový ty pletený šaty z Takka,co jsem si kupovala ještě jako netěhu :wink: ,tak mi netáhne na záda..a když nedam pásek,tak si v nich i sednu a neškrtí mě to..

Taky jsem si koupila ještě k těm kalhotám dlouhej svetr-aby mi netáhlo na záda.Můj mě v tady tom hrozně hlídá-aby se mimi mělo co nejlépe :palec: .. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
8.11.11 21:03
werunqa píše:
duckina píše:
werunqa píše:
Aniska888 píše:
já si ještě nepořídila žádný :( jak bylo v září ještě hezky,tak jsem chodila v šatovce (co mám už mimochodem 10let,páč mi přišla pohodlná) a teď když někam musim,tak mám hodně nízký jeansy bokovky a až nad kolena takový ty pletený šaty z Takka,co jsem si kupovala ještě jako netěhu :wink: ,tak mi netáhne na záda..a když nedam pásek,tak si v nich i sednu a neškrtí mě to..
Taky jsem si koupila ještě k těm kalhotám dlouhej svetr-aby mi netáhlo na záda.Můj mě v tady tom hrozně hlídá-aby se mimi mělo co nejlépe :palec: .. :lol:

Můj mi dokonce mikinu koupil sám,prý aby nám bylo teploučko ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
8.11.11 21:05

Ahoj holky. Můžu se přidat? // jsem objevila 26. října. Furt jsem to nedostala, veškeré testy zatím pozitivní, bolest prstou neustupuje, ale na 100% potvrzení jdu až 24.11. :zed: Nemůžu se dočkat. Nejraději bych si vzala Arabelin prsten a posunula dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.11.11 21:06

aby se mimčo mělo nejlépe?? tak tedy perla dne u nás doma…můj si zas myslí,že mimču bude nejlépe,když na něj taťka mrkne „stetoskopem“ :D :D jedna z humornejch narážek na věčně omýlaný nedostatek sexu u našich poloviček :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.11 21:06

Ahoj maminky i já se v září dočkala // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
8.11.11 21:07
duckina píše:
aby se mimčo mělo nejlépe?? tak tedy perla dne u nás doma…můj si zas myslí,že mimču bude nejlépe,když na něj taťka mrkne „stetoskopem“ :D :D jedna z humornejch narážek na věčně omýlaný nedostatek sexu u našich poloviček :pankac:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
Veverulinka píše:

gratulujem,maminko :kytka: :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
Aniralk píše:
Ahoj holky. Můžu se přidat? // jsem objevila 26. října. Furt jsem to nedostala, veškeré testy zatím pozitivní, bolest prstou neustupuje, ale na 100% potvrzení jdu až 24.11. :zed: Nemůžu se dočkat. Nejraději bych si vzala Arabelin prsten a posunula dny.

Gratulace!A vítej! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
Veverulinka píše:

Ahojky-tak jsi to tady našla, to jsem ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
8.11.11 21:08
Veverulinka píše:

Vítej! :kytka: A gratuluji! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky