Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
8.11.11 21:08
Aniralk píše:
Ahoj holky. Můžu se přidat? // jsem objevila 26. října. Furt jsem to nedostala, veškeré testy zatím pozitivní, bolest prstou neustupuje, ale na 100% potvrzení jdu až 24.11. :zed: Nemůžu se dočkat. Nejraději bych si vzala Arabelin prsten a posunula dny.

takovou dobu čekat? to bych taky vykvetla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
8.11.11 21:14
duckina píše:

No právě koukám na ty termíny pod čarou a některé po objevení // šli k dr třeba už po 4 dnech. :think: A sestřička mi řekla, že v tom 8tt už bude srdíčko krásně slyšet. Ale je to peklo. Takové nejisté těhu. Vše tomu nasvědčuje, ale zároveň to není potvrzené. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
8.11.11 21:21

Mě ty nákupy dneska nějak zmohli,tak přeji všem dobrou a klidnou noc :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.11.11 21:24
Aniska888 píše:
Mě ty nákupy dneska nějak zmohli,tak přeji všem dobrou a klidnou noc :mavam: :mavam: :mavam:

tak pááá,hezky se vychrupkej :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.11.11 21:24
Aniralk píše:
duckina píše:
No právě koukám na ty termíny pod čarou a některé po objevení // šli k dr třeba už po 4 dnech. :think: A sestřička mi řekla, že v tom 8tt už bude srdíčko krásně slyšet. Ale je to peklo. Takové nejisté těhu. Vše tomu nasvědčuje, ale zároveň to není potvrzené. :(

Já jsem se objednala k dr, hned jak jsem našla //-ale hlavně proto, že jsem měla práci, v které bych mohla potratit-takže o tom žádná… :nevim: .Bylo potřeba z práce co nejdřív odejít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.11.11 21:26
Aniska888 píše:
Mě ty nákupy dneska nějak zmohli,tak přeji všem dobrou a klidnou noc :mavam: :mavam: :mavam:

Tobě taky… :mavam: ..mě se zdají samé horory, takže klidnou noc mít asi nebudu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.11.11 21:31

Dobrou noc všem maminkám :) já se ráno vzbudím a uvidim co test poví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.11.11 21:32

Já už taky potáhnu..ale jen k Tv…dřív jak kolem 12 neusnu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.11.11 21:33
Já jsem se objednala k dr, hned jak jsem našla //-ale hlavně proto, že jsem měla práci, v které bych mohla potratit-takže o tom žádná… :nevim: .Bylo potřeba z práce co nejdřív odejít..

já to zjistila ve čt v noci,v pátek si letěla pro další testy a hned volala dr..ten si mě objednal už na st,jelikož to je den,kdy se dostavuju vždy,když něco potřebuju nebo je problém,on má ten den poradnu a jinak je složitý ho zbytek týdne nahnat,bývá u porodů..rovnou mi řekl,že to nejspíš nebude vidět na UTZ,že určo budu tak 5-6tt..a já místo fazolky viděla mímo..viz obr tady ve fotoalbu :palec:
omluva pro ty,co tohle čtou už po sté,páč já zjišťuju,že se neustále opakuju :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.11.11 21:34
werunqa píše:
Já už taky potáhnu..ale jen k Tv…dřív jak kolem 12 neusnu.. :nevim:

všichni mizíte,tak já taky zmiznu :think:
dobrou :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.11.11 21:38
duckina píše:
werunqa píše:
Já už taky potáhnu..ale jen k Tv…dřív jak kolem 12 neusnu.. :nevim:
všichni mizíte,tak já taky zmiznu :think:
dobrou :hug: :mavam:

dobrou:)a ráno na mě prosím myslete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.11.11 21:40

koukej hned napsat :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.11.11 21:42
duckina píše:
koukej hned napsat :palec: :mavam:

jasný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
9.11.11 06:04

Ahojky :kytka:
dlouho jsem tu nebyla…

Příspěvek upraven 10.11.11 v 06:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
9.11.11 06:06
kvetinka9 píše:
no tak s přítelem jsem dva a půl roku, on studuje vš v brně,ale měl by možnost jít do práce za 20000,– měsíčně..já u nás doma finanční zázemí mám,ale mamince se to asi líbit moc nebude:(

Ahojky :kytka:
Tak o tomhle bych mohla vyprávět…
já měla Jarouška v 18-ti a to stejně jak moje mamča mě…
Když to zjistila, dostala jsem lepáka a bylo…3 měsíce před porodem jsem školu na rok přerušila. (ale byla jsem v tu dobu ve třeťáku)A maturu jsem pak dodělávala s malym.
Teď je malej předškolák, rozmazlovanej babičkou a dědečkem. :-D
Tak jsem zvědavá jak to bude s tou další fazolkou co nosim… teda krom tý facky :jazyk:
:andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky