Oblíbené téma - tchýně - pojďte si postěžovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
21.9.12 16:38

Bych jí asi neslušně neotevřela případně zabouchla před nosem :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
21.9.12 18:59

A je ještě hůř :cert: :cert: :cert: Přijela jsem z krámu a vybafla na mě, že tu přespí :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
21.9.12 20:31

A sbalit se jet k vašim nebo ke kámošce nejde? Ať si tam spí sama… (pokud píšu blbosti omlouvám se, nepamatuju si už poměry u vás a zpětně číst se mi to nechce a ani teď nemám čas)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
21.9.12 20:38

@strelish nejde, oznámila mi to o pul sedmy a mamku mám 40kiláků. Budu to muset přežít :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
21.9.12 22:25

No to si dělá prdel???
to bych ji normálně vyrazila :twisted:

@girlie sage píše:
@strelish nejde, oznámila mi to o pul sedmy a mamku mám 40kiláků. Budu to muset přežít :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
22.9.12 13:32
@girlie sage
@girlie sage píše:
Anonymní zavidím a to fest.Mě se teďka zjevila ve dveřích, tak jsem ji opět slušně požadala jestli by se nemohla předem ozvat když sem jede. Prý je rodina a ohlašovat se nemusí :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Ahoj, tak tohle je přesně můj problém. Tisíckrát jsem ji žádala, aby zavolala, než se staví. Ona prostě udělá,, přepadovku´´ a nezajímá ji, že tady třeba máme nějakou návštěvu, jsem nemocná…vůbec nerespektuje naše soukromí. Zkoušela jsem to po dobrým i po zlým-chudáček z toho plakala…Já tu svoji tchýni totálně nenávidím! Je stará, sobecká, hloupá…tydýt!!! :jazyk: Mě potřebovala jen k tomu, abych ji porodila vnouče-její jediný, takže si to dokážete představit…pomóóóóóć!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
22.9.12 13:58

@prdelka17 8o Nepomůžu, ale lituju. :hug:
Já měla tu svou do porodu upřímně ráda. A teď? – :pocitac: :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
20.2.14 16:15

Tak k této skupině se ráda přidám, protože má tchýně stojí taky za starou bačkoru. Bohužel ji nebaví hlídat prcka. Mě vždy nabudí jak mi bude v budoucnu pomáhat (čekáme druhé) a když se chci domluvit, tak už má domluvený nějaký job. Už 3× slíbila hlídání, ale slibovala jen aby se zalíbila. Je mi z toho smutno a musím říct, že mě zklamala a nevěřím ji.
Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.2.14 21:34

To já taky, samo v určitých mezích, ale po porodu katastrofa… když jsem byla v porodnici, tak mi volala bo byli nemocní a její první otázka, jestli mám mlíko, ne jak se mám a co malá… :zed: furt chytře radí, já už to pouštím druhým uchem ven, ale být pod jednou střechou dlouho nevydržím… :pocitac: závidím lidem co nebydlí s tchýní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
6.5.14 00:23

Tchýně je děsná kráva..ale fakt děsná..S manželem jsme spolu chodili kdysi 3 roky, tehdy ně poznala a to jsme se viděli asi 2 minuty..pak už nikdy..dle slov partnera jsem ji tehdy nebyla sympatická :lol: z mladické nerozvážnosti jsme se rozešli a šli každý dál, on s novou přítelkyní a já s manželem, otcem prvního syna, po pár letech jsme oba zůstali sami a dali se dokopy..naše rodiny to neřešily, tedy jeho rodina prý nesouhlasila..ale chápu, rozvedená, s dítetem, asi chtěli pro mladého, svobodného, zajištěného muže něco lepšího než jsem já..ale zůstali jsme spolu..nestýkali jsme se, chlap tam chodil sám, nakonec jsme se rozhodli vzít..nebyla ani na svatbě jako jediná (na svatbě nebyla ani druhému synovi, jeho ženu také nemá ráda a to je narozdil ode mě nerozvedená, bezdětná) když jsem byla těhotná tak opět bez zájmu, až poté co se syn narodil poprvé přišla a jako že mě začala akceptovat..pointou je, že je ve mě stále křivda a zloba za to, že jsem nic neudělala, že mě nehezky nazývala, snažila se nás rozdělit, že nešla na svatbu, nejevila zájem dokud se vnouče nenarodilo a ted je babička co mě „bere“ ale stále mě nemá ráda, protože semnou prohodí jen věty co musí, vyká mi jako jediná z rodiny..manžel je v těžkí situaci kdy nechce zlo u mě, ani u ní..přeci jen byl na ni dost fixován, dost mu v životě pomohla, chápu to..ale asi by bylo fajn kdyby sjednal pořádek..ale jaký? jednou než se syn narodil jsem ji ostře napsala na FB co si myslím..ale asi si z toho nic nevzala, možná ji něco řekl i manžel, ale jak docílit toho respektu? ted psala sms s tím, jestli může přijít a že se mě má chlap zeptat kdy budu doma, samozřejmě mou osobu v sms nazvala mým jménem v nejhnusnější podobě, což svědčí o nesympatiích ke mě a vynadala jsem chlapovi jetli mu nevadí že se vyjadřuje hnusně..prý přeháním..díky za rady, podotýkám že je to vzdělaná a chytrá žena nad kterou bych ráda měla navrch, aby pochopila, že jsem také NĚKDO..štve mě i to, že s ní manžel řeší dost věci, že se obrací na pomoc, radu..že některé věci „upeče“ s ní a mě to jen oznámi, jsou to věci ve kterých mu já moc nepomužu, ale asi díky té averzi mě štve že ji kontaktuje a dává pocit jak je potřebaná, super.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
7.5.14 15:43
:)
  • Citovat
  • Upravit
5
27.6.14 11:18

Taky si postěžuji, moje tchýně je zvláštní, nemůžu napsat, že strašná..to období máme za sebou. Když jsem měla první dceru tak jsem si s tchýní užila, špatně oblékám, špatně kojím, prostě jsem dělala všechno špatně, při jedné hádce mi jí vzala a že mi jí nedá. Ale poslední dobou na holky dost kašle, je v důchodu, bydlíme ve stejném domě, ale hlídá jen sousedovic nevychované caparty. Dnes mi to bylo tak líto až jsem bulela. Čekala jsem na dcerky u školy než vyjdou s vysvědčením a přišla tchýně pro jednoho z těch kluků, podívala se na vysvědčení jen mladší dcery a oznámila, že si budou s těma dětma dělat zmrzku a že teda můžeme přijít taky. Starší dcera už je bojkotuje, pokud nemusí tak k nim nechodí…a oni taky kupují sladkosti jen té mladší, ale to skončí…přesně jako u starší, dokud to všechno nechápala tak je milovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová